homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Egoist & zgarcit-5

#77 2009-03-06 00:32:50

fallen_angel
Insomniac member
De la: MM
Inregistrat: 2007-05-07

Re: egoist & zgarcit

Nici al meu nu stia la inceput lol m-a intrebat ce m-ar bucura sa-mi cumpere,ce se ia de 8 martie,de 1 de aniversare lol si a memorat totul si acum zilnic imi aduce cate o mica atentie,numai asa sa vad ca s-a gandit la mine.
Incearca sa-i spui,dar daca tot nu-i pasa atunci n-are rost.Oricum sunt prea multe la mijloc....

★★★ Candle light, moon light, star light,
The brightest glow is from love light ★★★   

happydance  happydance  happydance

#78 2009-03-06 09:17:01

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

Anca12 a scris:

Sunt chestii care tin de bun simt.Mi-e rusine sa-i bat obrazul.Nu suntem animale, trebuie sa se gandeasca putin si la mine...Si s-o faca singur nu sa-l trag eu de maneca, ca si el munceste si nici lui nu-i ajung banii...

nu stiu daca esti la prima relatie, insa crede-ma ca in cuplu absolut orice nemultumire tb discutata cu partenerul. altfel nu faci decat sa aduni frustrari si sa te indepartezi incetul cu incetul de relatie. daca speri ca relatia asta sa mai aiba o sansa, atunci tb sa dai cartile pe fata si nu sa-i reprosezi, ci sa-i spui ce simti.

#79 2009-03-06 15:37:31

Anca12
Full member
Inregistrat: 2009-02-02

Am mai avut 2relatii de peste 3ani si multe alte incercari dar nu-mi aduc aminte sa fi patit asta.
   Spunea cineva mai sus ca mult nu mai are cum sa reziste relatia datorita nemultumirilor mele.
  Azi, tipul meu este liber.S-a trezit frumusel de dimineata, si-a deschis calculatorul si a inceput sa vorbeasca pe mess cu colega de la servici(cea care l-a refuzat si pe care o duce cu masina de la servici acasa).Stia ca am o problema de sanatate de ieri, dar azi pt el a fost mai important sa vorbeasca cu colega.Cat de dependent sa fie de ea?Am facut ca trenul in gara.Isi bate joc; intentionat sau din prostie.
   Nu era vorba de un amarat de martisor.Era vorba de cheltuielile mele lunare cu el carora nu le mai fac fata  si de faptul ca ma doare ca nu e in stare sa dea o mica atentie (un fir de ghiocel!) in schimb.

#80 2009-03-06 15:47:08

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

no comment anca
deci eu ii dadeam cu monitorul in cap!

am impresia ca el inca nu a uitat-o pe colega... mai ales ca vad ca sta la taclale cu ea cand tu esti bolnava...

#81 2009-03-06 15:48:50

bijulik
Full member
Inregistrat: 2007-10-15

de ce nu vb cu el nu mai sta imbufnata....nu iti mai toca singura nervii....
vb serios cu el si spune-i tot...nu se skimba nimic...nu i pasa...vei stii de atunci ce e de facut....
spune i ca iti dai seama ce face....si ca nu iti convine, nu te mai macina....

Moartea nu vine odată cu vârsta, ci odată cu uitarea...

Publicitate

loading...

#82 2009-03-06 16:07:09

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

decat intr-o relatie de asta in care sa nu te bage in seama mai deloc si sa suferi in halul asta si pe el sa-l doara in pix mai bine lipsa.

#83 2009-03-06 16:11:29

SoareleMeu
Hero member
Inregistrat: 2007-11-16

Anca, eu te inteleg.. am fost si eu intr-o astfel de relatie dar aveam 16 ani. La 30 trebuie sa vrei mai multe de la viata si mai ales de la partenerul tau. O data si o data va veni si soarele pe strada ta.

#84 2009-03-06 16:29:35

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

Anca, eu ti-am spus si intr-un post anterior, nu il intereseaza de tine, asta e clar, parerea mea este ca sta cu tine pe interes, si ma gandesc eu ca sa spui un te iubesc nu-i o mare greutate, chiar daca simti asta sau nu...
De asta eu intotdeauna ma iau dupa fapte, ca de spus niste cuvinte, e foarte usor, mai ales cand stii ca asa de usor poti obtine ce vrei...
faptele vorbesc intotdeauna!
Si daca nu ar fi asa, atunci cum se explica faptul ca pe colega lui o poate duce acasa zilnic cu masina, poate vb cu ea, se poate interesa de ce face, deci e clar ca ar putea sa se poarte si altfel, dar nu vrea!!! in schimb ce tie cea cu care traieste nu poate sa iti aduca o floare, sau sa te intrebe macar daca ai nevoie de ceva cand stia ca esti bolnava, si in plus de asta mai si traieste din banii tai, deci era inca un motiv in plus sa se simta dator sa zic asa sa se poarte altfel, da-ti seama ce s-ar intampla daca ai ramane dintr-o data fara bani...
E doar parerea mea, nu as vrea sa te superi pentru ca ti-am spus-o asa direct, dar eu asa vad lucrurile... neutral

Ultima oara a fost editat de my_aa (2009-03-06 16:30:46)

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#85 2009-03-06 16:39:30

pink_martini
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-08-08
Site

Pai si Anca lamureste-ne si pe noi ce o sa faci ? k vad k tot esti suparata  dar se pare k stai pe loc si ramai cu el in continuare.... Cum e posibil asa ceva ?
Adica il comentezi cu noi pe forum si discutam toate despre cat de neserios este si tu nu iei nicio masura. Fa ceva!!!!

"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand

Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare

#86 2009-03-06 16:42:44

louisse
New member
Inregistrat: 2009-03-04

valeu......draga mea..fugi cat poti.de ce te complaci?au dreptate fetele.asculta sfaturile daca tot le-ai cerut.esti inca tanara la 30 de ani.nu atat de tanara pentru a mai lasa timpul sa treaca ce e drept.sper ca nu sunt dura,dar asta gandesc.eu am 26 si de multe ori intru in panica.trece prea repede timpul.la varsta mea altele au deja cate 3 copii.curaj

#87 2009-03-06 16:51:10

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

mai, pai io inteleg ca s-a despartit de el.
a zis ca de azi el e liber, mai sus zice ca s-a terminat totul...

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#88 2009-03-06 17:05:47

cristinaV
Sr. member
Inregistrat: 2008-03-26

Anca stai linistita cu siguranta vei trece peste,dar chiar nu te merita un astfel de om,fa-ti ordine in viata gandeste-te la tine ,rasfata-te mai mult si iesi in oras ai sa vezi ca o sa te simti mai bine,sa ne spui ce ai facut,curaj

#89 2009-03-06 18:36:03

LoveChocolate
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-10-29

daca esti inteleapta si dai dovada de autoconservare, il parasesti. din cele descrise de tine, nu merita nici macar o privire in urma. esti tanara! poate tu inca mai crezi ca la 30 de ani trebuie sa fii maritata cu 4 copii....FALS! esti o femeie moderna si asa trebuie sa te si simti! da-i naibii papucii pentru ca oricat l-ai iubi, nu merita atata chin si durere in suflet!!!

#90 2009-03-06 19:29:20

louisse
New member

la 30 de ani nu e spus ca trebuie sa avem 4 copii,dar in ziua de azi e greu ca la 40 de ani sa ajungem sa mai avem un copil.e greu sa gasim persoana cu care sa ramanem o viata.de asta Anca trebuie sa nu regrete nimic si sa inceapa de la zero acumsi nu peste 5 ani .nu se merita cu un om asa.nu exista femeie sa nu fi avut probleme.Anca meriti sa fii fericita si omul care e pentru tine il vei gasi....dar pentru asta ,trebuie sa te implici si tu.deci....lasa regretele....

#91 2009-03-06 23:25:29

BabyLove
Sr. member
Inregistrat: 2008-07-19

Anca,in unele privinte ma regasesc in tine sad Nu pot sa spun ca'i zgarcit,dar in unele momente chiar uita ca exist. wink Am decis sa nu mai plang si sa'mi bat capu,asta vrea,asta are..sa vedem cat de bine o sa'i fie in continuare :f?rbannad:

hjarta hjarta

#92 2009-03-16 21:31:38

sophie
Addicted member
De la: Atlantis
Inregistrat: 2008-02-19

anca puss am citit tot timpul aici, desi nu am raspuns pana acum ... e bine ca ai reusit sa rupi legatura; o sa`ti treaca mai repede decat te astepti, crede`ma, insa nu trebuie sa stai toata ziua si sa`ti plangi de mila; iesi prin oras, chiar si singura, nu stii de unde apare un tip care sa`ti aduca zambetul pe buze smile
multa incredere in tine si se va rezolva totul big_smile

#93 2009-03-16 23:18:16

skumpi
Vizitator

in nici un caz nu e vina ta`
vina ta ca iti doresti ceva mai mult ? imposibil`
ai facut ce trebuia sa faci acu multa vreme... e bine si acum....
fii optimista...va fii bine si pt tine smile

#94 2009-03-17 12:27:21

Kitty_Cry
New member
Inregistrat: 2006-09-29

ehe...vreti sa veedeti si alte cazuri?eu m-am lecuit de atentie in zilele importante,nici nu  ma mai stresez...de ziua mea a dat bir cu fugitii..de ziua indragostitilor,nu sarbatorim...."k doar e o chestie pur comerciala" si noi suntem diferiti de toti ceilalti,de 1 martie am patitt-o si eu :am primit un buchet de ghiocei,dupa care am auzit lamentari "k vai da' ce scumpi sunt,a trebuit sa ma tocemsc cu ala in piata" ,de 8 martie e doar ziua mamei,deci nu a mea,insa o alta d-soara a meritat sa-i fie sarutata mana si sa i se se ureze la multi ani,chiar in fata mea!mai vreti exemple?n-are rost ,cred k deja v-ati saturat de mine:))azi sunt mai optimista ,vad lucrurile altfel,ma gandesc la mine in primul rand...mai departe vedem..macar noi sa fim darnice cu noi insene,dak alti nu au puterea asta!va poop p toate si capu sus,eu asa voi face

Invata sa poti sa rabzi cu adevarat,caci chiar esti puternic...si atunci chiar inseamna ca esti cineva!!!

#95 2009-03-17 12:34:27

James
Banat
De la: mă-ta din dulap

Altul la r?nd!

Mai bine să taci şi să pari prost, decât să vorbeşti şi să înlături orice dubiu.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.