|
Nu esti logat.
Egoist & zgarcit-5#77 2009-03-06 00:32:50
Re: egoist & zgarcitNici al meu nu stia la inceput m-a intrebat ce m-ar bucura sa-mi cumpere,ce se ia de 8 martie,de 1 de aniversare si a memorat totul si acum zilnic imi aduce cate o mica atentie,numai asa sa vad ca s-a gandit la mine. ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #78 2009-03-06 09:17:01
Re: egoist & zgarcit
nu stiu daca esti la prima relatie, insa crede-ma ca in cuplu absolut orice nemultumire tb discutata cu partenerul. altfel nu faci decat sa aduni frustrari si sa te indepartezi incetul cu incetul de relatie. daca speri ca relatia asta sa mai aiba o sansa, atunci tb sa dai cartile pe fata si nu sa-i reprosezi, ci sa-i spui ce simti. Offline #79 2009-03-06 15:37:31
Re: egoist & zgarcitAm mai avut 2relatii de peste 3ani si multe alte incercari dar nu-mi aduc aminte sa fi patit asta. Offline #80 2009-03-06 15:47:08
Re: egoist & zgarcitno comment anca Offline #81 2009-03-06 15:48:50
Re: egoist & zgarcitde ce nu vb cu el nu mai sta imbufnata....nu iti mai toca singura nervii.... Moartea nu vine odată cu vârsta, ci odată cu uitarea... Offline Publicitateloading...
#82 2009-03-06 16:07:09
Re: egoist & zgarcitdecat intr-o relatie de asta in care sa nu te bage in seama mai deloc si sa suferi in halul asta si pe el sa-l doara in pix mai bine lipsa. Offline #83 2009-03-06 16:11:29
Re: egoist & zgarcitAnca, eu te inteleg.. am fost si eu intr-o astfel de relatie dar aveam 16 ani. La 30 trebuie sa vrei mai multe de la viata si mai ales de la partenerul tau. O data si o data va veni si soarele pe strada ta. Offline #84 2009-03-06 16:29:35
Re: egoist & zgarcitAnca, eu ti-am spus si intr-un post anterior, nu il intereseaza de tine, asta e clar, parerea mea este ca sta cu tine pe interes, si ma gandesc eu ca sa spui un te iubesc nu-i o mare greutate, chiar daca simti asta sau nu... Ultima oara a fost editat de my_aa (2009-03-06 16:30:46) „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #85 2009-03-06 16:39:30
Re: egoist & zgarcitPai si Anca lamureste-ne si pe noi ce o sa faci ? k vad k tot esti suparata dar se pare k stai pe loc si ramai cu el in continuare.... Cum e posibil asa ceva ? "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #86 2009-03-06 16:42:44
Re: egoist & zgarcitvaleu......draga mea..fugi cat poti.de ce te complaci?au dreptate fetele.asculta sfaturile daca tot le-ai cerut.esti inca tanara la 30 de ani.nu atat de tanara pentru a mai lasa timpul sa treaca ce e drept.sper ca nu sunt dura,dar asta gandesc.eu am 26 si de multe ori intru in panica.trece prea repede timpul.la varsta mea altele au deja cate 3 copii.curaj Offline #87 2009-03-06 16:51:10
Re: egoist & zgarcitmai, pai io inteleg ca s-a despartit de el. Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #88 2009-03-06 17:05:47
Re: egoist & zgarcitAnca stai linistita cu siguranta vei trece peste,dar chiar nu te merita un astfel de om,fa-ti ordine in viata gandeste-te la tine ,rasfata-te mai mult si iesi in oras ai sa vezi ca o sa te simti mai bine,sa ne spui ce ai facut,curaj Offline #89 2009-03-06 18:36:03
Re: egoist & zgarcitdaca esti inteleapta si dai dovada de autoconservare, il parasesti. din cele descrise de tine, nu merita nici macar o privire in urma. esti tanara! poate tu inca mai crezi ca la 30 de ani trebuie sa fii maritata cu 4 copii....FALS! esti o femeie moderna si asa trebuie sa te si simti! da-i naibii papucii pentru ca oricat l-ai iubi, nu merita atata chin si durere in suflet!!! Offline #90 2009-03-06 19:29:20
Re: egoist & zgarcitla 30 de ani nu e spus ca trebuie sa avem 4 copii,dar in ziua de azi e greu ca la 40 de ani sa ajungem sa mai avem un copil.e greu sa gasim persoana cu care sa ramanem o viata.de asta Anca trebuie sa nu regrete nimic si sa inceapa de la zero acumsi nu peste 5 ani .nu se merita cu un om asa.nu exista femeie sa nu fi avut probleme.Anca meriti sa fii fericita si omul care e pentru tine il vei gasi....dar pentru asta ,trebuie sa te implici si tu.deci....lasa regretele.... Offline #91 2009-03-06 23:25:29
Re: egoist & zgarcitAnca,in unele privinte ma regasesc in tine Nu pot sa spun ca'i zgarcit,dar in unele momente chiar uita ca exist. Am decis sa nu mai plang si sa'mi bat capu,asta vrea,asta are..sa vedem cat de bine o sa'i fie in continuare :f?rbannad: Offline #92 2009-03-16 21:31:38
Re: egoist & zgarcitanca am citit tot timpul aici, desi nu am raspuns pana acum ... e bine ca ai reusit sa rupi legatura; o sa`ti treaca mai repede decat te astepti, crede`ma, insa nu trebuie sa stai toata ziua si sa`ti plangi de mila; iesi prin oras, chiar si singura, nu stii de unde apare un tip care sa`ti aduca zambetul pe buze Offline #93 2009-03-16 23:18:16
Re: egoist & zgarcitin nici un caz nu e vina ta` #94 2009-03-17 12:27:21
Re: egoist & zgarcitehe...vreti sa veedeti si alte cazuri?eu m-am lecuit de atentie in zilele importante,nici nu ma mai stresez...de ziua mea a dat bir cu fugitii..de ziua indragostitilor,nu sarbatorim...."k doar e o chestie pur comerciala" si noi suntem diferiti de toti ceilalti,de 1 martie am patitt-o si eu :am primit un buchet de ghiocei,dupa care am auzit lamentari "k vai da' ce scumpi sunt,a trebuit sa ma tocemsc cu ala in piata" ,de 8 martie e doar ziua mamei,deci nu a mea,insa o alta d-soara a meritat sa-i fie sarutata mana si sa i se se ureze la multi ani,chiar in fata mea!mai vreti exemple?n-are rost ,cred k deja v-ati saturat de mine:))azi sunt mai optimista ,vad lucrurile altfel,ma gandesc la mine in primul rand...mai departe vedem..macar noi sa fim darnice cu noi insene,dak alti nu au puterea asta!va poop p toate si capu sus,eu asa voi face Invata sa poti sa rabzi cu adevarat,caci chiar esti puternic...si atunci chiar inseamna ca esti cineva!!! Offline #95 2009-03-17 12:34:27
Re: egoist & zgarcitAltul la r?nd! Mai bine să taci şi să pari prost, decât să vorbeşti şi să înlături orice dubiu. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|