Egoist & zgarcit
- Anca12
- Full member
- Inregistrat: 2009-02-02
egoist & zgarcit
.
Ultima oara a fost editat de Anca12 (2009-04-01 23:50:35)
- skumpi
- Vizitator
Re: egoist & zgarcit
cum spuneam un alt topic... cred ca nu e vorba d martisoru in sine... nu aia conteaza... conteaza intentia celui de langa tine de a te face fericit.... de a vrea sa te vada cu zambetu pe buze ... ori dak asta nu e important pt el , e cam clara situatia`
probabil de asta stai...de asta stau majoritatea femeilor... de frica de singuratate...de frica de nou, de teama ca nu o sa mai gaseasca pe nimeni ... false scenarii... pt ca nu e deloc asa
- kdeea
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-06-13
No, asa era si fostul meu prieten. Ma rog, eu chiar ... nu am si nu am avut niciodata pretentia sa fi venit la mine cu cadouri, mie imi era OK sa stiu ca macar isi aminteste de 1 martie, de 8 martie etc. Dar mi-a picat asa de prost cand intr-un an si jumatate de relatie mi-a luat o data un trandafir si mi-a si zis ca a dat 8 lei pe el
Acum depinde de tine ce fel de femeie esti efectiv, in sensul pretentiilor pe care le ai. Dar cred ca ar fi bine sa iti dea macar la ocazii importante un trandafir ( respectiv, un martisor etc ). Si sa nu iti spuna cat a costat
Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?
- skumpi
- Vizitator
aoleo kdeea ce specimen nu...deci unii barbati... pur si simplu n`ar trb sa fii barbati ci insecte
- pokemon
- Diamond member
- De la: Craiova
- Inregistrat: 2006-10-06
mai, daca vrea sa iti faca o surpriza poa' sa ti-o faca si gratis.. de martisor, putea sa scrie o scrisoare, sa cumpere un snur rosu si sa o lege cu ea...e ceva extraordinar pt tine ca femeie! si exemplele pot continua la nesfarsit! ideea e ca sunt unii care stiu cat de importante sunt toate astea si VOR sa te faca fericita si altii care...pur si simplu ori sunt croiti asa, si ei nu fac cadouri nimanui...ori sunt dezinteresati si TU nu mai contezi pt ei....
Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up
- kdeea
- Platinum member
skumpi a scris:aoleo kdeea ce specimen nu...deci unii barbati... pur si simplu n`ar trb sa fii barbati ci insecte
Amin for that !
- skumpi
- Vizitator
aiureah Anca ar cam fi cazu sa te gandesti dak asta e ceea ce iti doresti de la parteneru d viata si sa faci ceva in privinta asta`
Ultima oara a fost editat de skumpi (2009-03-02 20:38:56)
- andrulina
- Addicted member
- Inregistrat: 2008-09-17
Anca, dar in rest cum se poarta? te simti iubita sau nu? incearca sa lasi partea cu martisorul si cu cadourile si gandeste-te la restul...face anumite lucruri dinc are tu sa vez ca te iubeste sau nu? ca daca se comporta asa din toate privintele inseamna ca nu prea ii pasa...
- andrulina
- Addicted member
- Inregistrat: 2008-09-17
hmmm nu stiu ce sa zic, poate ar tb sa vb cu el sa-i explici ce simti sa-l intrebi si el ce simte si dc te tot critica, ce nu-i convine etc...si daca nu merge si nu face chiar nimic care sa te faca sa te simti iubita nu vad dc ti-ai mai pierde timpul.
- skumpi
- Vizitator
- katami
- Platinum member
- De la: sapte coline - orasu, nu vinu
- Inregistrat: 2008-01-09
anca, eu zic ca nu da doi bani pe nimeni decat pe propria pers.
acu ce sa zic... nici al meu nu e mare fan sarbatori, eu sunt genul care fac si mi-ar placea sa mi se faca surprize (chestii marunte, cum spunea pokemon, o scrisorica, "o maslina, o atentie".... iar el ia cate o floare la repezeala si gata... dar in rest imi da atentie si ma face sa ma simt bine... deci ma multumesc cu gandul ca "asa e el".
dar in cazul tau..... eu una n-as mai sta cu el....
Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/
- pokemon
- Diamond member
- De la: Craiova
- Inregistrat: 2006-10-06
ei bine.... eu in locul tau as zice pas! stiu ca din afara e usor de spus, dar daca nu esti fericita acum, ai de ales: ori inveti sa iti fie bine langa el asa cum e, ori il lasi. pentru ac de schimbat NU se va schimba, in vecii vecilor! Sau nu se va schimba in bine.... ca in rau se poate. In alta ordine de idei, eu una nu suport sa imi platesc consumatia, mancarea, etc, cand sunt cu iubitu' in oras. Dar ce frate, ne impartim jumi-juma...Nu imi place. Prefer sa ma recompensez. Adica azi merem la pizza pe banii lui, maine merem al film pe banii mei, etc... Dar nu suport sa imi platesc consumatia!
Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up
- kdeea
- Platinum member
Anca12 a scris:Cand nu e zgarcit, e un mare egoist! Nu face nimic din care sa deduc ca ma iubeste.Tot timpul nemultumit si tot timpul ma critica.Tot ce nu merge...nu merge din vina mea.El e perfect! Ma lasa baiatul asta cu niste rani ca nu cred ca o sa-mi mai trebuiasca altul vreodata.
Parca vorbim de fostul meu prieten
- Anca12
- Full member
- Inregistrat: 2009-02-02
kdeea a scris:Anca12 a scris:Cand nu e zgarcit, e un mare egoist! Nu face nimic din care sa deduc ca ma iubeste.Tot timpul nemultumit si tot timpul ma critica.Tot ce nu merge...nu merge din vina mea.El e perfect! Ma lasa baiatul asta cu niste rani ca nu cred ca o sa-mi mai trebuiasca altul vreodata.
Parca vorbim de fostul meu prieten
Si concluzia ta care este?Te iubea?Sau era el mai bolovan si nu stia sa-si arate sentimentele?Acum ca privesti in urma si vezi mult mai clar lucrurile ca atunci...
Ultima oara a fost editat de Anca12 (2009-03-02 21:12:37)
- kdeea
- Platinum member
Ideea e ca el era asa .. cum sa zic ... destul de individualist. As zice ' badaran ' dar poate e prea mult spus, in orice caz, ma mai critica din cand in cand si crede-ma, sincer iti zic, in atata amar de vreme de 3-4 ori mi-a zis ca sunt draguta Ti-am zis, nu vreau sa mi se aduca non-stop cuvinte de lauda, dar as fi vrut poate un pic mai mult de la omul care reprezenta, la vremea aia, centrul universului meu. Poate ca suna paradoxal si din exterior s-ar zice ca nu e iubire, dar cred ca ( si stiu ca sunt realista si obiectiva, mai ales ca am reusit sa ma detasez cu totul de relatie ) m-a iubit, era doar felul lui de a se manifesta. Mai plastic, deloc romantic.
Probabil asta se intampla si in cazul prietenului tau, ma gandesc ... nu stiu ... necunoscand situatia mai mult decat ai prezentat-o ... ca pur si simplu asa ... este el. Nu ca o justificare a ceea ce ( nu ) face el, nici ca o circumstanta atenuanta, dar poate ca ideea in sine ca it is in his nature to be this way.
De cat timp sunteti impreuna ?
- You_and_Me
- Diamond member
- Inregistrat: 2008-03-13
decat cu unul care sa imi ia de toate si apoi sa strige dupa mine pe strada k m-a imbracat ...m-a incaltat ...etc ...cum facea fostul mai bine lipsa ...aaa in 5 ani de zile nu mi-a zis macar la multi ani sau ....un amarat de martisor n-am vazut de la el .... ....aaa si sa mai zik si ca mi le cerea inapoi de cate ori ne certam ....
Ultima oara a fost editat de valy_creata2000 (2009-03-02 22:08:01)
..be the best ...fuck the rest ))
- November
- Full member
- De la: In Noiembrie
- Inregistrat: 2008-10-05
Anca12 nu esti singura am si eu un "exemplar" de acesta linga mine... in 10 luni de zile nu a venit la mine cu nimik doar cind a fost ziua mea de nastere si intro zi ca l-am rugat sa imi cumpere niste mere si banae mi-a luat si atit in rest nimik nici o reactie... Nustiu ce sa cred... ar trebui sa si dea seama ca is fem,eie si vreua si eu atentie chiar daca numi plac florile cel putin cu o ciokolata sa vina sau mai stiu eu ... dar asa cu nimik...
- Lelaina
- Hero member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2007-02-02
Of....
Al meu e tare neatent, dar din nefericire compenseaza cu altele... E un specimen de baiat, multe cred ca ar vrea o clona Nu e zgarcit, mai tot timpul plateste pe unde mergem, bey dar cand vine vorba de ocazii.... e tare pampalau Imi vine sa-mi smulg parul din cap, ca nu pot sa-i scot ochii, ca in rest e oki...
De Martisor a ramas fara bani.... ca el ia salariul fix pe intai... Am tot iesit prin oras, asta asa e... dar totusi Avea bani pe card, putea sa scoata un alde 50 de ron pt o floare si un martisor... dar banii de pe card park nu exista.
Azi trebuia sa iasa cu un prieten pe afara si nu a mai iesit, deci nici martisor nu cred ca o sa ia, ca asa ramasese... Ca il mai tarziu... Si mi-e ca iar ii scot ochii de cap, si dupa aia imi pare rau, ca pune mecla aia a lui de mielusel...
Ce sa zic, nici asa nu-i bine, ca eu in locul tau, Anca, de mult il zburam... Mama lui de zgarciob, si 40 si 50 de ani sa am, decat cu asa specimen... mai bine singura si neconsolata... Zgarcenia asta nu se trateaza, mai ales la varsta lui, ca presupun ca nu are 20 de ani E o chestie impamantenita si cu asta basta... macar de avea lucuri sa mai compenseze... dar eu mi-as lua campii in locul tau....
Dar pe al meu, sa mor de stiu cum sa-l educ. O prietena imi zicea sa incep sa-i dau exemple latente, ca ea si l-a educat pe al ei... De obicei, tot asa, nu era cu luatul de chestii... Si a inceput ea... cand mergea la cumparaturi mai ii lua un tricou, o sapca, un nimic, ceva... Si acum a inceput baiatul sa vina de la cumparaturi cu o pereche de balerini, cu un mai nush ce.... asa din senin... Nush ce sa facem noi cu barbatii din ziua de azi... Dar mamele lor ce or fi pazit frate?
Eu am zis ca dak o sa am baiat, il cresc ca pe un gentleman adevarat... Poa sa mearga el din floare in floare cat o vrea... dar sa fie baiat cu obraz....
Poor is the man whose pleasure depends on another
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|