homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce tratament imi recomandati?

#1 2009-03-03 10:12:55

buby29
Membru
Inregistrat: 2009-03-03

ce tratament imi recomandati?

Buna ziua Am facut recent un Papanicolau si mi-au iesit Candida si Gardnerella. In noiembrie am pierdut o sarcina de 2 luni si doctorita mi-a dat voie sa mai incerc, intrucat analizele  celelalte( la sange si urina mi-au iesit bune).Totusi  nu mi-a recomandat niciun tratament pt cele 2 mai sus-mentionate!! Sa nu fi vazut?!
Acum vreo 3 ani am mai fost diagnosticata cu Candida, am luat un tratament cu nistatin si ovule si mi-a trecut pe moment, se pare.Sa reiau acest tratament? Va rog foarte mult sa-mi spuneti ce tratament sa urmez!!!

#2 2009-03-03 10:15:17

lucia05
Insomniac member
De la: tara lui Papura Voda
Inregistrat: 2008-09-13

Re: ce tratament imi recomandati?

noi nu putem sa iti recomandam nici un tratament, asa ca cel mai bine intoarce-te la doctora ta si spune-i clar ca tu vrei sa tratezi cele 2 probleme, dansa este cea mai in masura sa sa iti spuna care este cel mai eficient tratament.

I am who I am and I choose to be me!

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

#3 2009-03-03 10:42:02

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Re: ce tratament imi recomandati?

Mergi cu analiza la medic, eventual altul. Pe forum nu-ti va prescrie nimeni tratament.

Fericita mamica de Aida Maria!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.