|
Nu esti logat.
Am nevoie de un sfat!#1 2009-03-03 11:14:46
Am nevoie de un sfat!Buna fetelor!Aseara din greseala m-am lovit la san!Mi-am pus imediat ceva rece de la frigider ca sa amelioreze durerea si sa nu se umfle dar acum cand palpez zona ma cam doare si in plus am o stare de disconfort in acea zona!La palpare nu se simte nimic!Am senzatia ca este si un pic umflat dar poate este si de psihic!Ce as putea sa iau sa nu apara alte probleme?Multumesc! Traieste pentru a fi! Offline #2 2009-03-03 11:17:19
Re: Am nevoie de un sfat!nu ai ce sa iei...mai pune comprese si daca pana maine nu trece sau se agraveaza mergi la medic... happy with him...inlove with him... Offline #3 2009-03-03 11:38:05
Re: Am nevoie de un sfat!Nici macar creme care sunt pt san?Eu am avut acum ceva timp un nodul la san in zona in care m-am lovit acum dar nu a fost nimic!Mi-am facut atunci ecografie mamara si dr. mi-a zis ca nu e nimic desi nu trebuia sa apara pentru ca iau anticonceptionale!Multumesc frumos pentru sfat. Traieste pentru a fi! Offline #4 2009-03-03 14:12:47
Re: Am nevoie de un sfat!indiferent de ce ai avut sau ai...trebuie sa mergi la doctor mai ales daca durerea continua...nici macar creme pt san cum zici tu ...nu cred ca te ajuta la ceva,doar tu te-ai lovit nu ai facult altceva...poti insa sa masezi locul cu pricina dar usor...si ma repet...daca durerea persista mergi la doctor Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|