|
Nu esti logat.
Chisturi#1 2009-03-03 17:10:56
ChisturiIn afara de ecograf... cum isi poate da seama o femeie ca are chisturi ? Observ ca problema chisturilor la femei e deja ceva normal. De ce apar ...se pot trata si fara ac sau alte medicamente ? Pun aceste intrebari deaorece tocmai o prietena se oprereaza de chisturi.Chiar atat de departe se poate ajunge ? Offline #2 2009-03-03 17:16:44
Re: Chisturidaca nu tratezi chisturile da, pot sa se mareasca. de obicei se dau anticonceptionale in tratarea chisturilor, Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #3 2009-03-03 21:41:41Re: ChisturiSi eu am mici chistulete pe ovare si mi-a prescris dr anticonceptionale. La mine am impresia ca s-au format din cauza unor mici raceli repetate, parerea mea. Nu stiu de la ce altceva sa se fi format. :f?rv?nad: Ultima oara a fost editat de Macica (2009-03-03 21:44:43) ,,Romantismul este vraja care transforma praful vietii de zi cu zi intr-o ceata aurie." Elinor Glyn Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|