|
Nu esti logat.
Nervi,rabdare...nervi,rabdare...#1 2009-03-03 19:58:03
nervi,rabdare...nervi,rabdare...Iany al meu are numai 2 luni.Vechea problema...cum sa-l invat sa nu mai faca pipi pe covoare?(culmea numai covorul din camera mea ii place) ..la nisip nu vrea nici in ruptul capului.Metoda iesitului foarte des afara nu prea merge deocamdata pentru ca a racit.Vet mi`a spus ca a facut bronsita pneumonica(ceva de genu)Face tratament de vreo 2 zile si mai are inca vreo 2.E foarte jucaus si n`as vrea sa`l dau doar pentru ca nu vrea sa faca pipi unde trebuie.E prea micut sa-l chinui cu regulile mele? Offline #2 2009-03-03 20:19:56
Re: nervi,rabdare...nervi,rabdare...cu pb asta ce confrunta si niste prieteni cu un golden retriver de vreo 3 luni ... ink n'au ajuns la un consens cu catelul le face pipi in mijlocul camerei in acelasi loc il cearta, il pedepsesc dar nu l'au dezobisnuit ... multa perseverenta, ce sa zic Feels Like Heaven http://www.youtube.com/watch?v=2-btzC_VqBI Offline #3 2009-03-03 20:30:26Re: nervi,rabdare...nervi,rabdare...alinutsa AICI s-a mai discutat problema asta ... poate gasesti vreun sfat care sa te ajute Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #4 2009-03-03 21:35:51
Re: nervi,rabdare...nervi,rabdare...Asadar topic inchis, te rog pune intrebarea ta dincolo. © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|