|
Nu esti logat.
:((#1 2009-03-03 21:59:19
:((Am avut un scaun cu sange (asta la sfarsit)..incat si dupa aceea curgea sange pur.Ce pot avea? sunt foarte ingrijorata! E prima data cand mi se intampla asta Offline #2 2009-03-03 22:18:07
Re: :((nu am avut dureri deloc. cand m-am sters a curs mult sange rosu. si akum daca ma sterg se mai gasesc 2-3 picaturi Offline #3 2009-03-03 22:20:01
Re: :((fetele...se poate sa fie vreun vas de sange spart...daca ati fost constipate se poate.... one day we're gonna get somehow... Offline #4 2009-03-03 23:18:56
Re: :((si chiar dak nu persista` #5 2009-03-03 23:21:02
Re: :((si eu am facut de ori asa si mi-a curs putin de tot sange...dar la mine a fost de la hemoroizi...eram putin constipata si de la asta a fost. Offline Publicitateloading...
#6 2009-03-13 02:38:11
Re: :((Buna fetelor .Am si eu o problema...mi-au iesit niste hemoroizi ...care nu mai se trag inapoi si ma dor foarte rau.Am fost la doctor si mi-a dat papaverina,algocalmin,ulei de parafina,supozitoare hemorzon si unguent tot hemorzon si mi-a zis sa fac bai cu ceai de musetel.Si mi-a spus sa ma duc dupa o zi la control si sa mii bage inauntru la loc.Dar imi este frika sa ma duc.Ma gandeam ca poate vor trece cu tratament si nu voi mai fi nevoita sa ma mai duc ptr ca imi este frika...am si lesinat astazi de frika acolo.Vreau sa stiu daca se vor retrage singuri cu tratamentul acesta.Aaaaa...inca ceva.nu m-am dat cu unguentu acela hemorzon ...l-am inlocuit cu procto-glyvenol si supozitoarele la fel...am auzit ca este mai bun si deaia.Astept raspunsul vostru.Va multumesc si va poop Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|