homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pauza in utilizarea contraceptivelor(logest)

#1 2009-03-04 02:33:19

zbiutza
Membru
Inregistrat: 2009-03-04

pauza in utilizarea contraceptivelor(logest)

buna ziua.
folosesc logest de aproape 4 ani, dar nu am mai facut pauza de aproximativ 3(ma refer la pauza aceea de 1-2 luni intre mai multe luni de utilizare). mentionez ca intreruperea contraceptivului pentru mine inseamna menstruatii dosebit de dureroase si faptul ca nu prea pot folosi metode de bariera(sunt alergica la spermicide mai ales).nu am avut afectiuni hepatice severe, iar analizele nu au indicat modificari ale acest organ.
as dori sa stiu daca este obligatoriu sa fac acele pauze si ce implica lipsa acestora.
va multumesc

#2 2009-03-04 02:52:25

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

Re: pauza in utilizarea contraceptivelor(logest)

zbiutza, daca esti cu analizele la zi si nu ai probleme de sanatate, singurul motiv de intrerupere a anticonceptionalelor este dorinta de a avea un bebe sau pur si simplu dorinta de a nu le mai lua....in rest, nu ai de ce sa faci nicio pauza! ia-le in continuare si nu fa pauza decat daca ai probleme de sanatate, vrei un bebe sau nu mai vrei sa le iei!

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.