homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Interferente logest medicamente

#1 2009-03-04 20:23:44

livialst
New member
Inregistrat: 2008-04-29

interferente logest medicamente

buna seara...
sa va spn problema mea:  duminica am racit(cred ca am stat in curent).....luni am luat olynth, o pastiluta de penicilina V, coldrex si theraflu....apoi la recomandarea unor asistente de farmacie am luat aspirina efervescenta bayer....
am facut o reactie alergica de la medicamente. ieri mi-au aparut niste bubitze pe faza si mi s-a umflat ochiul drept(a curs de la raceala)
azi dimineata a venit randul ochiului stang sa se umfle... dar de aceasta data acele bubitze sau transformat in ceva mare si urat.
am fost la urgente le spital, mi-a facut o injectie (incepea cu hemi.....) si un ketotifen. si doctorita care m-a consultat mi-a recomandat sa iau clorocalcin si ketotifen.
doctorul de familie, pt raceala(nu mai suport, imi curge incontinuuuu) mi-a dat Azitrox, 6 pastilutze

intrebare este: vreun-unul dintre multitudinea de medicamente ce le-am testat pe propia piele ar putea sa dauneze scopului antibebe?

va rog din suflet sa ma ajutati, ca nu stiu cum sa procedez

va multumesc anticipat si o seara placuta

#2 2009-03-04 20:26:18

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

Re: interferente logest medicamente

da, ai si antibiotic vad aici gen azitrox si pencilina v
protejeaza`te suplimentar pe perioada tratamentului plus 7 zile dupa

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

#3 2009-03-04 20:27:16

livialst
New member
Inregistrat: 2008-04-29

mersi muuult de toot

#4 2009-03-04 20:30:38

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

cu placere

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.