homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sal

#1 2009-03-04 22:44:20

bobolyna
New member
Inregistrat: 2008-09-28

sal

neutral buna fetellor ...as dori sa stiu si eu dezavantajele expuneri la solar ms molt:*pusspuss

#2 2009-03-04 22:49:18

skumpi
Vizitator

Re: sal

canceru d piele`

suficient ? lol

si eu eram cu solaru pana mai... anu trecut big_smile acum gata... nu cred ca mai calc pe acolo... o sa ma multumesc cu soarele natural.... e mai importanta sanatatea mea si a pielii mele decat o fitza` tongue

#3 2009-03-04 23:39:31

calypso
Full member
Inregistrat: 2008-05-12

bobolyna, nu stiu ce sa zic. eu nu am mers niciodata la solar, nu mi se pare prea sanatos. si sunt destul de alba. si vara ma bronzez destul de greu si daca numai putin uit de mine la soare ma ard.
din cate am auzit eu daca vrei sa mergi la solar trebuie ca expunerea sa fie facuta treptat, nu dintr-o data. adica incepi cu 1-2 minute si maresti durata in timp. si bineinteles muuuulta creme de protectie.
am avut o colega de facultate care de la solar s-a trezit cu niste bubite pe frunte, ca niste cosuri mici, da care a scapat destul de greu. dermatologul i-a spun ca de la solar le-a facut.

Drumul spre iad e pavat cu bune intentii!

#4 2009-03-05 01:50:37

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

la solar nu exista crema de protectie. daca te dai cu vreo crema, aia e pt accentuarea bronzului...
ca doar nu e nime fraier sa dea bani sa se bronzeze si apoi sa dea bani pe o crema care nu l-ar lasa sa se bronzeze..

hjarta

#5 2009-03-05 01:53:55

James
Banat
De la: mă-ta din dulap
Inregistrat: 2009-03-04

bobolyna a scris:

neutral buna fetellor ...as dori sa stiu si eu dezavantajele expuneri la solar ms molt:*pusspuss

Pe l?ngă problemele grave cauzate sănătăţii... o să arăţi ca un pui prăjit. big_smile

Mai bine să taci şi să pari prost, decât să vorbeşti şi să înlături orice dubiu.

Publicitate

loading...

#6 2009-03-05 02:42:31

Neverbe
Full member
Inregistrat: 2007-04-18

Sa nu speriem fata degeaba. Daca respecti regulile ( orele intre care ai voie, folosirea unei creme cu factor de protectie adecvat, hidratare, etc) riscuri majore nu sunt. Pe termen lung pot aparea riduri, pistrui, malignizarea alunitelor, etc...

Everybody's gotta end up somewhere, I'm just taking my time to get there, And it looks like freedom and it smells like fun, But it feels like being on the run...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.