|
Nu esti logat.
Dragostea la distanta#1 2006-10-14 22:17:29
dragostea la distantace parere aveti,credeti ca o dragoste puternica se poate stinge datorita distantei??am propus acest subiect deoarece prietenul meu e plecat din tara din iulie anul acesta,el era cel care ma iubea enorm,eu eram mai confuza cu sentimentele mele...insa de cand a plecat imi lipseste enorm de mult,ma simt singura pe lume fara el ..pe de alta parte imi dau seama ca cu fiecare zi la distanta il pierd Parca nu mai e la fel,parca nu ii mai pasa de mine la fel de mult,cu toate ca mi-a dovedit ca ma iubeste mai presus de orice si ca ar face orice pt mine....dar eu simt ca nu mai e acelasi..poate mai sunt fete in situatia asta si care imi pot spune cum s-au descurcat ele departe de persoana iubita.. Offline #2 2006-10-14 22:23:08
Re: dragostea la distantadaca va iubiti o sa rezistati. ai mei rezista asa de vreo cativa ani asa in care taica`meu vine de 3 4 ori pe an in tara. http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #3 2006-10-14 22:27:12
Re: dragostea la distantaPai o sa vina inapoi in decembrie...dar pleaca iar vreo 5 luni Offline #4 2006-10-14 22:31:45
Re: dragostea la distantaimi imaginez ce dor iti e de el http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #5 2006-10-14 22:35:57
Re: dragostea la distantastai linistita,eu cu prietenul meu am rezistat 2 ani si jumatate la distanta,si iata ca si azi ne iubim si stam impreuna ,daca va iubiti f mult si simtiti ca nu puteti traii unul fara celalalt veti rezista,e normal sa mai apara mici schimbari de atitudine si la tine si la el,pt ca suntem oameni si ne lovim de tot felul de probleme,stres,si astea ne schimba pe moment,si trec,dar dragostea ramane daca este mediata de sacrificii si intelegere. Sinistra-i existenta omeneasca,si pururi fara sens,fatalitatii i-ajunge o paiata. Offline Publicitateloading...
#6 2006-10-14 22:37:28
Re: dragostea la distantaPai eu sper ca atat,adica sa plece iar 5 luni si gata,dupa aceea sa se intoarca in tara definitiv...insa pana atunci mai e mult Offline #7 2006-10-14 22:40:02
Re: dragostea la distantapai vezi, dupa se intoarce!!! si dupa o sa fiti tot timpul impreuna si o sa recuperati incearca sa te gandesti k nu e chiar asa de mult, k daca stai sa te gandesti timpul trece al dracului de repede http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #8 2006-10-14 22:46:56
Re: dragostea la distantaAcum ma simt ceva mai bine(credeam ca o sa imi spuneti ca ochii care nu se vad se uita.....)sper sa treaca repede timpul si sa se intoarca acasa Offline #9 2006-10-16 16:46:25
Re: dragostea la distantaSi eu am trait iubirea la distanta 1 an cu fostul si 6 luni cu actualul.Fosta relatie a murit...din cauza distantei sau a nepotrivirii ...asta nu o sa aflu niciodata. Niciodata'n viata,nu te da batut. Offline #10 2006-10-19 16:40:43
Re: dragostea la distantaDaca este sa fie ceva va fi. Daca cu adevarat vreti sa fiti impreuna si tineti unul la altul si tineti la relatie veti reusi. Carpe diem! Offline #11 2007-05-24 00:11:46
Re: dragostea la distantahm,dar e foarte greu,tot mai greu! Iubirea te face sa-ti vezi imaginea in oglinda! Offline #12 2007-05-24 14:13:36
Re: dragostea la distantaprietenul meu e plecat din iaunuarie si vine in august.a mai fost plecat si inainte dar nu a stat mai mult de 3 luni.sunt perioade in care creste f tare tensiune si ne certam rau.eu de multe ori eram pe punctul de a ceda dar a fost alaturi de mine si mi-a dem ca ma iubeste.in sept va pleca din nou pana in dec....apoi speram amandoi sa nu mai plece dar sa vedem ce va fi....voi de cat timp sunteti impreuna? noi suntem impreuna de 2 ani si 8 luni. Ultima oara a fost editat de oana_ (2007-05-24 14:17:06) expect the worst , hope for the best! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|