|
Nu esti logat.
??????????#1 2009-03-05 12:15:06
??????????...nelamurirea mea, e asemanatoare multor fete, dar totusi... da de gandit, si mi e cam groaza, sincer... menstruatia nu imi apare la date fixe... ci la un interval de 2 , 3 zile... luna trecuta mi a aparut in data de 5... azi e o luna de atunci, si totusi, nici urma de menstruatie... sanii ma dor nu foarte tare, exact asa ca inainte de ciclu, la fel si burta... dar totusi nu apare... mi e teama, ca sunt si putin racita... obisnuiesc sa fac cistite destul de des... dar de data asta nu e atat de dureros... nu stiu ce sa mai cred... prezervativul l am folosit, dar si asa este un risc destul de mare... exista un interval "limita" dupa care ar trebui sa mi fac griji? ... deja m a cuprins putin disperarea... a ti patit vreodata la fel? multumesc Offline #2 2009-03-05 12:16:36
Re: ??????????eu zic sa stai linistita, nu zice nimeni ca trebuie sa-ti vina la date fixe, daca tie iti vine la 32-33 de zile in mod regulat e foarte ok, rabdare Offline #3 2009-03-05 12:31:18
Re: ??????????coraaa...daca luna trecuta ti-a venit pe 5 si azi suntem in 5...syunt doar 29 de zile la ciclul asta(feb a avut 28 de zile). Eu zic sa mai astepti ca tb sa apara Offline #4 2009-03-05 12:32:21
Re: ??????????Titlul, ce-i drept, este mai mult dec?t sugestiv... Mai bine să taci şi să pari prost, decât să vorbeşti şi să înlături orice dubiu. Offline #5 2009-03-12 15:50:31
Re: ??????????da, a'ti avut dreptate, si va multumesc mult pt raspunsuri... am avut si menstruatie, dar de data asta ceva mai ciudata.... cantitativ, putin mai redusa...si ca durata... si normal, iar s'a instalat groaza... am inteles ca se poate deregla de la stres, oboseala, etc, dar si de la o eventuala sarcina... nu prea ma simt confortabil, mai ales la gandul acesta... ar trebui probabil sa fac un test, sa ma lamuresc... vi s'a intamplat si voua asa? ... Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|