|
Nu esti logat.
Help.urgent#1 2009-03-05 12:30:20
help.urgentam primit tratament pentru candida ovule klion d 100.mi-am pus aseara ovulul si acum am vazut pe protej slip o scurtgere rosiatica,un fel de spotting,plus ce s-a mai scurs din ovul.ce poate sa insemne?am fost ieri la medic si nu am nici o rana pe col sau ceva.anticonceptionale iau de mult timp si nu cred ca e spotting.aceste ovule sunt mai solide,nush cum sa zic.nu sunt ca si supozitoarele.se poate sa ma fi ranit eu ieri ca l-am introdus?de simtit,nu am simtit nimic.ce fac?doctorita a intrat in concediu de astazi.si pe desupra mai si trebe sa plec in jumate de ora si nu o sa am net cateva zile,asa ca va roooog frumos sa imi raspundeti cat de repede.multumesc mult Offline #2 2009-03-05 12:32:52
Re: help.urgentale, au mai patit fetele sa aiba sangerari de la ovule...care e cauza nu stiu sa-ti spun Offline #3 2009-03-05 12:34:33
Re: help.urgentdar de continuat,continui tratamentul,nu? Offline #4 2009-03-05 12:56:02
Re: help.urgenteu ma gandesc ca te-ai zgariat cand l-ai introdus Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|