homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

In legatura cu intreriperea anticonceptionalelor?

#1 2009-03-05 15:39:05

ionelutza
Membru
Inregistrat: 2009-03-05

In legatura cu intreriperea anticonceptionalelor?

eu pana luna akuma o luna am luat anticonceptionale.Acuma le am intrerupt,deoarece nu ma simteam asa de bine dupa ele,acum nu  stiu ce se va intampla cu mine...mi se poate intempla ceva rau?Trebuie sa continuu sa iau pilulele?Ce sa fac? hmm

#2 2009-03-05 15:41:21

ionelutza
Membru
Inregistrat: 2009-03-05

Re: In legatura cu intreriperea anticonceptionalelor?

ionelutza a scris:

eu pana luna akuma o luna am luat anticonceptionale.Acuma le am intrerupt,deoarece nu ma simteam asa de bine dupa ele,acum nu  stiu ce se va intampla cu mine...mi se poate intempla ceva rau?Trebuie sa continuu sa iau pilulele?Ce sa fac? hmm

#3 2009-03-05 16:04:27

andutu
Full member
Inregistrat: 2008-10-05

ti se poate deregla ciclul,de acum cred ca stii ca trebuie sa folosesti alta protectie.daca te simteai rau de la ele ,de ce nu ai mers la medic sa ti le schimbe?/

Acela care nu a iubit niciodata, inseamna ca nu a trait niciodata!

#4 2009-03-08 02:16:49

simona_nae
New member
Inregistrat: 2009-02-24

Buna. Am si eu o intrebare la voi. Am hotarat sa intrerup administrarea anticonceptionalelor pt a face un bebe(in luna februarie a fost ultima folie luata) si in martie mi-a venit ciclul cu cateva zile mai devreme. Este posibil sa fi venit mai devreme datorita intreruperii anticonceptionalelor? Astept un raspuns.

#5 2009-03-08 07:47:16

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

simona_nae ai warn pt postare multipla. citeste regulamentul si respecta-l.

Publicitate

loading...

#6 2009-03-12 13:50:45

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

corecteaza-ma daca gresesc ca nu am prea inteles. deci ai terminat penultima folie de ac, ti-a venit cm, ai avut contact sexual apoi dupa cele 7 zile de pauza ai luat 2 pilule si apoi n-ai mai luat nici una? daca e asa, exista un risc de sarcina.

bebe V., soarele si luna

#7 2009-03-12 21:14:12

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

dabija, testele de sarcina sa fac la 7 zile dupa intarzierea menstrei sau la 3 sapt de la contactul pe care il consideri tu cu risc.

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

#8 2009-03-13 11:20:44

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei

Dabija ai warn pentru posturi multiple.

Daca testele au fast facute la trei saptamani de la contact rezultatele au fost bune. Daca le-ai facut mai devreme nu e concludent rezultatul. Dupa intreruperea anticonceptionalelor nu ai cum sa tii metoda calendarului.

Fericita mamica de Aida Maria!

#9 2009-03-14 11:31:57

camysh
Moderator

dabija, testul de sarcina nu este concludent la cateva zile de la contactul cu risc, ci la 3 saptamani de la acesta sau la 7 zile de la intarzierea menstruatiei. degeaba tot faci acuma teste in nestire...

iar simptomele de sarcina nu apar nici ele la cateva zile de la contact...

#10 2009-03-14 13:17:16

gipsyheart
New member
Inregistrat: 2008-07-06

buna ziua , am si eu o intrebare . Am implinit un an de cand iau Microgynon, iar doctorita mea a zis ca ar fi bine sa le intrerup o luna , ca e mai bine pt organism . Le-am intrerupt de vinerea trecuta cand am terminat folia pt ca stiam ca sotul meu nu vine acasa mai devreme de o luna (asa stabilisem), dar ... a venit chiar sambata trecuta.Ne vedem destul de rar asa ca nu am prea tinut cont de protectie . E posibil sa fiu insarcinata ?
Si cand e bine sa incep din nou pastilele ?Ne dorim un copil din tot sufletul numai ca el e mai mult plecat si daca raman acum ar aparea discutii . Si asa sambata a venit fiindca l-a adus soacra mea pe neasteptate. Sper sa primesc un raspuns. Banuiesc ca un test de sarcina nu are nici o relevanta acum , iar un set de analize de sange nu imi permit sa platesc, am fost la dentist si m-a cam ...uscat.

#11 2009-03-14 13:19:52

Alina Delia
Addicted member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-12-16

deci..partea cu intreruperea ac-urilor a fost o proasta alegere..las-o pe medicul tau..ca nu sunt necesare pauzele acestea.
acum ca dupa intrerupere ai avut contact sunt mari sanse de sarcina...plus ca amenstra s-ar putea sa intarzie si din cauza opririii administrarii ac-urilor...o luna, doua trei ..se mai intampal pana se obisnuieste corpul fara ele.
un test de sarcian e relevant la 3 saptamnai de la contact sau 7 zile de intarziere a mesntrei.

Cine rade la urma....gandeste mai incet dumbom

#12 2009-04-18 12:09:24

kiss_madeline
Membru
Inregistrat: 2009-04-18

buna ziua,am luat anticonceptionale cam 5-6 luni,apoi m-am decis sa  renunt la ele pentru ca aveam aproape toata gama de efecte adverse x(,dar am facut o greseala nu am renuntat la ele imediat dupa terminarea foliei ci am luat si o pastilutza din urmatoarea folie si apoi am renuntat(cedasem nervos,de aceea nu am mai putut tine folia pana la sfarsit).Stiti cumva cum va veni menstruatia?Calculez din ziua primei sangerari,sau din prima zi in care am renuntat la a.c.?Daca ar fi sa calculez dupa prima zi de sangerare ar insemna ca luna aceasa mi-a intarziat cu 4 zile(a 4-a zi insemnand azi si inca nu mi-a venit)?Help me

#13 2009-04-18 12:12:02

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

folia trebuia sa o duci pana la capat. de socotit nu prea ai cum sa socotesti. de venit o sa iti vina, posibil o dereglare.

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.