homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Avon=-6

#96 2010-01-21 17:06:42

Madalina85
Addicted member
Inregistrat: 2009-09-27

Re: avon=

deealexx a scris:

daca faci cont pe alt nume, o iei de la 0 sad

pai asta e naspa sad

raluk stii...nu prea pot sa le spun ca nu o mai inghit pe madam.... chicot si ca e nesimtita din cale-afara

#97 2010-01-21 17:13:40

Raluk_
Hero member
Inregistrat: 2008-03-26

misso mi`a zis sotul meu mai anul trecut cand aveam probl la servici cu o colega sa le zic sefilor...si yo...doamne fereste auzi,nu pot a fac asta...pana intr`o zi knd m`am "dezbracat" de bunul-simt si i-am zis fara sa mai tin cont de sefi...
daca nu le poti zice alora de la buc problema ta at vb cu ea...si daca tot nu se rezolva suni la buc...dar daca as fi in locul tau i-as suna pe aia direct nu mi-as raci gura cu ea...

Acum e doar un vis, dar maine o sa fie realitate

#98 2010-01-21 17:16:58

ani88
Full member
Inregistrat: 2008-06-17

Cand oare mai baga la oferta geanta aceea Georgia? tare faina si incapatoare imi pare imho of course

I love you. Remember. They cannot take it

#99 2010-01-21 17:19:17

Madalina85
Addicted member

Raluk_ a scris:

misso mi`a zis sotul meu mai anul trecut cand aveam probl la servici cu o colega sa le zic sefilor...si yo...doamne fereste auzi,nu pot a fac asta...pana intr`o zi knd m`am "dezbracat" de bunul-simt si i-am zis fara sa mai tin cont de sefi...
daca nu le poti zice alora de la buc problema ta at vb cu ea...si daca tot nu se rezolva suni la buc...dar daca as fi in locul tau i-as suna pe aia direct nu mi-as raci gura cu ea...

problemele sunt de genul urmator: baba e nesimtita:

tinand cont de faptul ca eu ii fac mari comenzi ar trebui sa ma mai ajute si pe mine si sa am si eu unele avantaje din partea ei:
- anul trecut a avut loc o intrevedere interesanta unde fiecare coord isi lua pe cine dorea...ea nu mi-a zis nimic mie...vara-mea cu o comanda pe 1 milion din  3 in luni a mers...cand i-am zis a zis ca ea face ce vrea
- alta faza: am avut si eu frupa de reprez si o data nu am stiut ca daca nu bag o comanda de nush cat cu grupa toti revin la easi eu pierd statul de coord...bineinteles ca ea nu mi-a spus si acum eu nu mai sunt lider , iar cei pe acre eu m-am muncit sa ii conving s-au intors la ea
- luna trecuta am rugat-o sa imi bage si mie la ea pe cont o comanda de vreo 2 mil ca eu bagasem deja...stiam ca pe ontul ei are 25% disc...s-a facut ca ploua si mi-a bagat pe un cont aiurea cu 15%
- knd m-am facut repr mi-a promit marea cu sarea...ca imi da nu stiu ce cadou...m-am facut repr...nimic...in plus avea ea un portf dragut si pe ala mi-a luat banii...(5 lei)
ce sa mai?tipa e plina de nesimtire...

#100 2010-01-21 17:34:55

Raluk_
Hero member

si tu de ce taci???
le zici la aia de la buc cate ai pierdut din cauza ei si ca nu e corect ce face ea...
i-ati inima-n dinti si gata...doar aia vad ce comenzi faci tu..ii zici k ti-a luat si echipa si gata...asta e parerea mea si mi-ar parea sincer rau pt tine daca nu faci ceva ACUM!!sa nu fie prea tarziu cand o sa vrei....sau mai vrei si alte "surprize" din partea babetului???

Publicitate

loading...

#101 2010-01-21 19:04:47

Madalina85
Addicted member

pai o sa sun sa vad ce zic dar ma gandesc ca or sa zica sunt subiectiva si nu am motive intemeiate pentru a cere asta...as vrea sa ma mut la cineva care e din orasul apropiat...sa nu mai fiu pe orasul meu

#102 2010-01-22 09:54:43

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

ce noroc pe mine ca eu ma inteleg f bine cu coordonatoarea mea...

#103 2010-01-22 10:30:58

Raluk_
Hero member

miss zi-le ca nu mai vrei la acea persoana,sa te mute la alta din motive personale...daca vezi k nu si nu at le zici tu probl
camysh chiar ca noroc...
eu am o prietena de`a mamei de la care iau produse avon,oriflame si mi le da la pretul cu care ii vin ei...

#104 2010-02-18 12:31:04

pufu
Sr. member
De la: Ploiesti
Inregistrat: 2008-06-28

fetelor care sunteti reprezentant avon imi puteti spune si mie care sunt produsele de la avon de care sunteti multumite si le recomandati?
si eu sunt reprezentant insa nu am apucat sa incerc multe produse si as avea nevoie de cateva recomandari...si de la produsele de machiaj...si creme...tot ce considerati voi
astept parerile voastre puss  kram

Tot ceea ce suntem este rezultatul a ceea ce am gandit. - Buddha

#105 2010-02-18 13:25:08

Madalina85
Addicted member

pai depinde mult de ce te intereseaza ca eu am casa plina de produse si multe imi plac dar nu pot sa insir aici de nebuna  chicot

#106 2010-02-18 13:55:04

pufu
Sr. member
De la: Ploiesti
Inregistrat: 2008-06-28

pai ma intereseaza mai mult creme, masti... pt fata, corp, par mai intai
si altadata cand ai timp si altele big_smile

Tot ceea ce suntem este rezultatul a ceea ce am gandit. - Buddha

#107 2010-02-18 14:00:58

Madalina85
Addicted member

planet spa  cool  imi plac cel mai tare ...am o gramada pe acasa- masti...

http://www.avoncosmetics.ro/PRSuite/sta … chure.html

- pagina 148 e o masca de par  -9 eu o folosesc mereu si e foarteeeeee buna,
- pagina 146- 3, crema abraziva pentru dus e buna apoi sa folosesti untul asta (8)

mie imi mai place foarte mult setul pentru fermitate dar vad ca nu mai e pe aici...acum l-am cumparat pe cel de la pag26, sa vedem cum e

#108 2010-02-18 23:33:18

Madalina85
Addicted member

azi mi-am luat un rimel nou de la avon si e nemaipomenit...cel mai bun ever ever hjartahjartahjartahjarta: doamne cred ca dorm cu el la noapte chicot

#109 2010-02-18 23:34:34

elena21
Full member
Inregistrat: 2007-06-14

ptr pufu: rimel : super full sau super shock (difera la gramaj 7ml si respectiv 10 ml, si super shock are periutza mai groasa)
creion de ochi  profesional Jillian Dempsey (e super bun)
fard de pleoape nu prea recomand de la avon cele de la  CT sunt f proaste iar trusa de 8 culori ... nu prea e cine stie ce... (mai bn iti iei de la ruby roose)
luciu buze glazewer sparkie
creme ptr fata in general toate de la planet spa
gek de dus : sensis (in general toata gama)
igiena intima : gel intim  (dar nu ala cremos fara parfum, celalalt)
masca exfolianta cu arbore de ceai si castravete (super)
fond de ten ideal shade sub forma de spuma etc.
parfum :little black drees, percive
in rest NU RECOMAND  sampoane advance tehniques -fac matreatza
cam atat .... astea sunt cele mai bune dupa parerea mea
nails

Barbatii au descoperit focul, dar femeile au descoperit cum sa se joace cu el.
''Daca gasesti un drum fara obstacole probabil ca drumul acela nu duce nicaieri…”

#110 2010-02-18 23:36:52

mousey
New member
Inregistrat: 2010-02-18

MissO girl a scris:

azi mi-am luat un rimel nou de la avon si e nemaipomenit...cel mai bun ever ever hjartahjartahjartahjarta: doamne cred ca dorm cu el la noapte chicot

ce rimel? smile

#111 2010-02-18 23:43:05

Madalina85
Addicted member

elena21 a scris:

ptr pufu: rimel : super full sau super shock (difera la gramaj 7ml si respectiv 10 ml, si super shock are periutza mai groasa)
creion de ochi  profesional Jillian Dempsey (e super bun)
fard de pleoape nu prea recomand de la avon cele de la  CT sunt f proaste iar trusa de 8 culori ... nu prea e cine stie ce... (mai bn iti iei de la ruby roose)
luciu buze glazewer sparkie
creme ptr fata in general toate de la planet spa
gek de dus : sensis (in general toata gama)
igiena intima : gel intim  (dar nu ala cremos fara parfum, celalalt)
masca exfolianta cu arbore de ceai si castravete (super)
fond de ten ideal shade sub forma de spuma etc.
parfum :little black drees, percive
in rest NU RECOMAND  sampoane advance tehniques -fac matreatza
cam atat .... astea sunt cele mai bune dupa parerea mea
nails

- mie mi se pare super bun fardul de pleoape cel la 8 culori si nu se compara cu ruby rose care e foarte sidefat...plus ca asta rezista...maine o sa fac un machiaj si o sa pun si poza,
- parfumurile sunt mai bune cele din gama today pentru ca rezista mai mult...aaa ...si sa nu uit de cynthia rowley:Xhjartahjartahjarta il ador...

sampoanele nici mie nu imi plac, dar nu ma las cu matreata nustiu probabil depinde de fiecare...mami numai pe asta il foloseste(verde)si ii prieste

mousey e un rimel nou care e disponibil deocamdata doar pt repr
http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/28317_002.jpg

Ultima oara a fost editat de MissO girl (2010-02-18 23:44:32)

#112 2010-02-19 00:00:50

mousey
New member

Aaaa big_smile
Si ai idee cam cand apare in catalog?

Cat despre gama advance techniques, nici eu nu o recomand...sau cel putin produsele pentru volum. Mi-am luat sampon si balsam pentru volum, ser pentru volum, spuma pentru volum si numai volum nu aveam. Ba din contra, simteam ca imi intra parul in cap.

#113 2010-02-19 00:02:36

Madalina85
Addicted member

ubita pai daca oi fi dat cu toate o data s=o fi ingrasat si parul chicot oricum nici mie nu imi plac

apare cam peste 3 sapt si comanda o sa vina peste alte 3

#114 2010-02-19 00:15:50

mousey
New member

lol Iti dai seama ca nu le-am luat pe toate odata... Mai intai samponul si balsamul si abia apoi pe celelalte. Am zis sa incerc totusi mai multe produse pentru volum din gama, dar fara succes.

Deci mai dureaza... Ca daca il recomanzi asa, trebuie sa il incerc. Eu incerc tot. lol

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.