homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

YASMIN PRO SAU CONTRA - 2-7

#115 2011-05-31 22:57:08

br1liant1k
New member
Inregistrat: 2011-02-06

Re: YASMIN PRO SAU CONTRA - 2

salut ,am luat iasmin 3 luni ,dupa care le-am intrerupt.am avut dupa aceasta 2 menstruatii ,prima ca deobicei ,dar a 2 tare ambundenta,chiar parca cu bukati de singe.dupa care ,deja am o saptamina de kind  ma kam doare ovarele,shi ceva gen spotting.acum nu sunt in tara ,si nu pot vizita medicul,,dar ce poate sa fie aceasta?peste o luna vreau iarasi sa incep anteconceptionale,dar deja nu mai stiu ce sa fac ,sa kontinui ku iasmin ,sau sa le schimb.

#116 2011-05-31 23:13:10

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

student a scris:

buna, am si eu o intrebare...as vrea sa imi fac analizele hormonale de rutina....eu iau Yasmin de 2 ani....pentru a-mi face aceste analize, trebuie sa renunt la anticonceptionale? sa fac o pauza de o luna minim?
multumesc anticipat

da, pentru analize hormonale trebuie sa renunti la ele.

bunica a scris:

buna dimineata...imi cer scuze de ora tarzie...as dori sa va intreb daca aspirina influenteaza in vreun fel faptul ca iau yasmin...adica tb sa ma protejez suplimentar ca in cazul antibioticelor?multumesc anticipat:*!

aspirina nu scade protectia oferita de anticonceptionale.

br1liant1k a scris:

salut ,am luat iasmin 3 luni ,dupa care le-am intrerupt.am avut dupa aceasta 2 menstruatii ,prima ca deobicei ,dar a 2 tare ambundenta,chiar parca cu bukati de singe.dupa care ,deja am o saptamina de kind  ma kam doare ovarele,shi ceva gen spotting.acum nu sunt in tara ,si nu pot vizita medicul,,dar ce poate sa fie aceasta?peste o luna vreau iarasi sa incep anteconceptionale,dar deja nu mai stiu ce sa fac ,sa kontinui ku iasmin ,sau sa le schimb.

a doua menstruatie a fost abundenta pentru ca nu a mai venit dupa anticonceptionale, care o reduc. asa-zisele bucati de sange sunt endometru necrozat, nu prezinta nicio problema.
in legatura cu situatia actuala, esti cumva in preajma menstruatiei din nou? poate fi vorba de o dereglare...

#117 2011-05-31 23:46:12

br1liant1k
New member

nu ,pina la urmatoare menstruatzie mai am 2 saptamini jumate.deci pot incepe iar sa iau aceleashi anteconceptionale? din prima zi a menstruatiei urmatoare? multzumesc tare mult .

#118 2011-06-01 00:20:40

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

da, poti incepe sa le iei din nou

totusi, spottingul ala nu e normal

#119 2011-06-01 06:48:28

br1liant1k
New member

da ,,iata de el ma ingrijorez ,,ca dupa 3 luni tot este,,,, tre kred sa plec la medik numaidecit

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.