|
Nu esti logat.
YASMIN PRO SAU CONTRA - 2-7#115 2011-05-31 22:57:08
Re: YASMIN PRO SAU CONTRA - 2salut ,am luat iasmin 3 luni ,dupa care le-am intrerupt.am avut dupa aceasta 2 menstruatii ,prima ca deobicei ,dar a 2 tare ambundenta,chiar parca cu bukati de singe.dupa care ,deja am o saptamina de kind ma kam doare ovarele,shi ceva gen spotting.acum nu sunt in tara ,si nu pot vizita medicul,,dar ce poate sa fie aceasta?peste o luna vreau iarasi sa incep anteconceptionale,dar deja nu mai stiu ce sa fac ,sa kontinui ku iasmin ,sau sa le schimb. Offline #116 2011-05-31 23:13:10
Re: YASMIN PRO SAU CONTRA - 2
da, pentru analize hormonale trebuie sa renunti la ele.
aspirina nu scade protectia oferita de anticonceptionale.
a doua menstruatie a fost abundenta pentru ca nu a mai venit dupa anticonceptionale, care o reduc. asa-zisele bucati de sange sunt endometru necrozat, nu prezinta nicio problema. Offline #117 2011-05-31 23:46:12
Re: YASMIN PRO SAU CONTRA - 2nu ,pina la urmatoare menstruatzie mai am 2 saptamini jumate.deci pot incepe iar sa iau aceleashi anteconceptionale? din prima zi a menstruatiei urmatoare? multzumesc tare mult . Offline #118 2011-06-01 00:20:40
Re: YASMIN PRO SAU CONTRA - 2da, poti incepe sa le iei din nou Offline #119 2011-06-01 06:48:28
Re: YASMIN PRO SAU CONTRA - 2da ,,iata de el ma ingrijorez ,,ca dupa 3 luni tot este,,,, tre kred sa plec la medik numaidecit Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|