|
Nu esti logat.
Anticonceptionale#1 2009-03-06 22:33:19
anticonceptionaleam luat dessorelle si acum trei luni dr mi-a zis sa iau miligest sanatatea e mai buna decat toate Offline #2 2009-03-06 22:37:00
Re: anticonceptionalepai dc ti le-a schimbat ?...adik dc ai mers la medic in principal ? ..be the best ...fuck the rest )) Offline #3 2009-03-06 22:42:25
Re: anticonceptionaleluam desorelle pt ca am menstruatia neregulata si am fost la dr cu gandul sa intrerup contraceptivele pt ca vreau sa raman insarcinata... le-am intrerupt si nu mi-a mai venit...am fost iar si dr mi-a zis sa iau duphaston si dupa ce-mi vine sa incep cu miligest....si ma intrebam de ce nu dessorelle??? sanatatea e mai buna decat toate Offline #4 2009-03-06 22:44:46
Re: anticonceptionaleprobabil nu fac bine organismului tai si de aceea ti le-a schimbat ...mai asteapta pareri ..be the best ...fuck the rest )) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|