|
Nu esti logat.
Am nevoie de un sfat .....#1 2009-03-07 02:03:48
am nevoie de un sfat .....Buna,fetelor....sunt nespus de fericita ca am descoperit acest site.....felicitari echipei!!chiar avem nevoie de voi!nu imi propun sa va plictisesc..... In urma nenumaratelor analize(urocultura) mi-a reiesit ca port o infectie urinara,insa nu numai probele isi spun cuvantul,dealtfel si simptomele care sunt mai mult decat groaznic de suportat....mi se intampla sa am nevoie la toaleta poate chiar mai mult de 30 de de ori pe zi,urina este in cantitate foarte mica,cu miros dezagreabil si de cele mai multe ori insotita de usturimi!!in urma a multor antibiotice,infectia a revenit!!am zile cand simt ca nu pot iesi din casa(i need toilette).Am nevoie de un tratament eficient,insa am fost dezamagita de medicii din pl.!!Am nevoie de un sfat.....multumesc frumos!! Offline #2 2009-03-07 08:04:34
Re: am nevoie de un sfat .....Antibioticele ti-au fost administrate dupa antibiograma, sper. In afara de asta ai putea sa iti faci un autovaccin la Institutul Cantacuzino, dar ai nevoie de o trimitere de la un medic. Offline #3 2009-03-07 08:10:24Re: am nevoie de un sfat .....pt infectii asa avansate sunt necesare vaccinurile si infectia nu va reveni; clinica medsana eu stiu ca e the best; incearca! incearca pana atunci si metode naturiste, ceaiuri calde, fa bai calde... dar mergi neaparat pt vaccin; si linisteste-te, ca se rezolva Fericita mamica de Davidutz, din 19.11.2009 si Cezarel, din 29.10.2011 Offline #4 2009-03-07 12:22:22
Re: am nevoie de un sfat .....va multumesc din suflet,va trebuie sa ajung in bucuresti.....deci,am nevoie de trimitere de la medicul de familie..... Ultima oara a fost editat de elli (2009-03-07 12:24:06) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|