|
Nu esti logat.
Cosuri:(#1 2009-03-07 13:20:46
cosuri:(am cosuri pe fata si pe maini sau spate..am fost la derma si mi-au dat ceva ...zinerit..o solutie care mi-a uscat f tare pielea..si nu m-a ajutat.de la ceva prietene am auzit k anticonceptionalele te ajuta si in problema asta,sa scapi de ele.stie careva daca e adevarat?sau ceva tratamente cu efect pozitiv in combaterea cosurileo? iubesc si sunt iubita>>langa el ma simt cea mai fericita:X>te iubesc Offline #2 2009-03-07 13:41:38
Re: cosuri:(uite eu am folosit si mai folosesc din cand in cand de la farmacie veterinara mibazon si e foarte bun.e o crema care o aplici seara si isi face efectul foarte bine...eu aveam pe spate destul de multe si intr-o spat erau toate uscate si mai aveam doar semne. vezi s anu fi alergica gen la ceva...ca eu de exemplu daca mananc ciocolata imi ies pe piep si pe spate cosuri, dar ma dau cu crema respectiva si trec destul de repede. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|