|
Nu esti logat.
Piatra la fiere!!#1 2009-03-07 15:16:40
piatra la fiere!!Fetelor am fost ieri mai medic si mi-a gasit ca am piatra la fiere si la rinichi si 3 chisturi functionale in partea dreapta...vreau si eu sa stiu daca e cineva care a avut piatra le fiere nu stiu nimic despre asta...si a-si vrea sa stiu ce se mananca ce nu se mananca daca a-ti putea sa-mi scrieti si mie cate ceva despre asta..multumesc "De la sublim la ridicol nu e decat un pas" (Napoleon Bonaparte) Offline #2 2009-07-13 13:30:20
Re: piatra la fiere!!mama mea a avut pietre la fiere si a trebuit sa se opereze..Colica biliara consta intr-o durere intensa, localizata fie in "capul pieptului", fie in partea superioara a abdomenului, de obicei in dreapta sub ultima coasta. Litiaza biliara care nu produce nici un fel de simptome, nu se trateaza. O data aparuta insa colica biliara, medicul iti va prescrie medicamente antispastice, antialgice (impotriva durerii) si antivomitive, singurul tratament eficient ramane interventia chirurgicala pentru indepartarea veziculei biliare. You belong to me.. I belong to you.. Fire from my heart.. Burning just for you.. Offline #3 2009-07-15 17:00:42
Re: piatra la fiere!!se pot opera laparoscopic .. .atat stiu mama are cu medicamnetele nu faci mare lucru , tot interventia chirurgicala e solutia Offline #4 2009-07-18 00:38:48
Re: piatra la fiere!!Daca are colici cam asta ar fi solutia. Piatra poate obtura canalul ce merge spre pancreas si poti sa dai in alte alea Offline #5 2009-07-18 13:05:43
Re: piatra la fiere!!eu iau rowachol pt fiere, pt prevenirea pietrelor dar am inteles de la doctora de familie ca e bun si at cand ai facut boala Daca ar fi sa aleg intre a respira si a te iubi, as folosi ultima suflare ca sa-ti spun "Te iubesc!"- Offline Publicitateloading...
#6 2009-07-23 00:59:44
Re: piatra la fiere!!Buna! In urma unei eco am descoperit o piatra la fiere , avea 2 mm.Am baut 3 luni ,suc de sfecla ,de ridichie neagra si de morcovi ca auzisem ca o sa topeasca piatra si scap .Dupa 3 luni am facut eco si piatra avea 4mm asa ca nu am mai facut nimic .Aveam 24 de ani . Dupa 7 ani din cauza durerilor m-am operat laparoscopic . Avea 2,2cm .Dupa 2 zile am plecat acasa ,dar nu ma simteam bine .Dupa 7 zile am fost sa-mi scot firele si i-am spus dr. ca ma simt tot ca inainte de operatie .A spus ca o sa-mi treca . Dupa alte 3 zile m-am dus din nou la spital ,iar dr. m-a internat .In urma eco s-a descoperit ca am piatra si la rinichiul drept si din cauza aceasta ma simteam rau.Am facut un tratament si mi-am revenit in cateva saptamani. Si acum daca mananc vinete,carne tocata, prajeala ma simt rau ca atunci cand aveam fierea. Multa sanatate ! Offline #7 2009-08-01 15:22:38
Re: piatra la fiere!!
Stie cineva sa-mi raspunda ? abia azi am adus-o acasa (pe bunica mea) si nu vrea sa manace nmic de frica sa nu-i fie rau.... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|