homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Piatra la fiere!!

#1 2009-03-07 15:16:40

Diana888
Full member
Inregistrat: 2008-07-24

piatra la fiere!!

Fetelor am fost ieri mai medic si mi-a gasit ca am piatra la fiere sad si la rinichi sad si 3 chisturi functionale in partea dreapta...vreau si eu sa stiu daca e cineva care a avut piatra le fiere nu stiu nimic despre asta...si a-si vrea sa stiu ce se mananca ce nu se mananca daca a-ti putea sa-mi scrieti si mie cate ceva despre asta..multumesc

"De la sublim la ridicol nu e decat un pas" (Napoleon Bonaparte)

#2 2009-07-13 13:30:20

puff
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-04-02

Re: piatra la fiere!!

mama mea a avut pietre la fiere si a trebuit sa se opereze..Colica biliara consta intr-o durere intensa, localizata fie in "capul pieptului", fie in partea superioara a abdomenului, de obicei in dreapta sub ultima coasta. Litiaza biliara care nu produce nici un fel de simptome, nu se trateaza. O data aparuta insa colica biliara, medicul iti va prescrie medicamente antispastice, antialgice (impotriva durerii) si antivomitive, singurul tratament eficient ramane interventia chirurgicala pentru indepartarea veziculei biliare.

You belong to me.. hjarta
I belong to you.. hjarta
Fire from my heart.. hjarta
Burning just for you.. hjarta

#3 2009-07-15 17:00:42

cornflower
Hero member
Inregistrat: 2006-11-02

se pot opera laparoscopic .. .atat stiu mama are cu medicamnetele nu faci mare lucru , tot interventia chirurgicala e solutia

#4 2009-07-18 00:38:48

Tatiana Dragu
New member
Inregistrat: 2009-07-17

Daca are colici cam asta ar fi solutia. Piatra poate obtura canalul ce merge spre pancreas si poti sa dai in alte alea

#5 2009-07-18 13:05:43

ciresica_oky_doky
Full member
Inregistrat: 2007-06-20

eu iau rowachol pt fiere, pt prevenirea pietrelor dar am inteles de la doctora de familie ca e bun si at cand ai facut boala

Daca ar fi sa aleg intre a respira si a te iubi, as folosi ultima suflare ca sa-ti spun "Te iubesc!"-  hjarta    hjarta     hjarta    hjarta    hjarta

Publicitate

loading...

#6 2009-07-23 00:59:44

bcb72
New member
Inregistrat: 2009-07-22

Buna! In urma unei eco am descoperit  o piatra  la  fiere , avea  2 mm.Am  baut  3  luni ,suc de sfecla ,de ridichie  neagra  si de  morcovi ca  auzisem ca  o sa  topeasca piatra  si  scap .Dupa  3 luni am facut eco si piatra avea  4mm asa  ca nu am mai facut  nimic .Aveam  24 de  ani . Dupa 7 ani din  cauza durerilor  m-am operat laparoscopic . Avea  2,2cm .Dupa 2 zile am plecat acasa ,dar nu  ma simteam bine .Dupa 7 zile am fost sa-mi scot  firele  si  i-am spus  dr.  ca ma  simt  tot  ca inainte de operatie .A spus ca  o sa-mi  treca . Dupa  alte 3  zile  m-am dus din  nou  la  spital  ,iar  dr. m-a internat  .In urma  eco  s-a  descoperit ca  am  piatra  si la  rinichiul  drept  si din  cauza  aceasta  ma  simteam  rau.Am  facut  un tratament  si mi-am   revenit  in  cateva   saptamani. Si  acum   daca  mananc  vinete,carne tocata, prajeala ma  simt  rau  ca atunci  cand aveam fierea. Multa  sanatate !

#7 2009-08-01 15:22:38

adrriana
Full member
Inregistrat: 2009-01-28

adrriana a scris:

spuneti-mi si mie va rog cate ceva despre regimul care trebuie urmat in urma operatiei de fiere ,bunica mea a fost operata de curand si nu prea stie ce are voie sa manance...

Stie cineva sa-mi raspunda ? abia azi am adus-o acasa (pe bunica mea)  si nu vrea sa manace nmic de frica sa nu-i fie rau....

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.