|
Nu esti logat.
Fibrom uterin - tratament cu minipilule?#1 2009-03-07 15:36:19
Fibrom uterin - tratament cu minipilule?Buna, Offline #2 2009-03-07 23:26:11
Re: Fibrom uterin - tratament cu minipilule?alle, minipilulele sunt tot anticonceptionale, pe baza de progesteron doar (pop). sg dezavantaj e ca e posibil sa nu ai menstruatie pe perioada administrarii, Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #3 2009-03-08 11:13:06
Re: Fibrom uterin - tratament cu minipilule?alle76....e important deseori sa citesti si efectele benefice nu doar pe cele adverse ale medicamentelor... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #4 2009-03-08 13:02:11
Re: Fibrom uterin - tratament cu minipilule?Am discutat cu medicul si mi-a spus ca organismul meu nu tolereaza estrogenul din COC. Nu am nimic impotriva COC, am luat ani la rand COC, dar in prezent organismul meu ne se mai impaca cu ele... Offline #5 2009-05-12 17:05:16
Re: Fibrom uterin - tratament cu minipilule?Din acelasi motiv am inceput administrarea de Cerazette, mai precis un fibrom de aprox 5cm. Anterior am luat diverse COC si nu m-am simtit bine deloc. Iau de aprox 2 luni cerazette si singurele probleme intampinate pana acum au fost niste dureri groaznice de cap in primele 2 saptamani (care pe parcurs nu au mai aparut) si menstruatia inexistenta. In rest chiar ma simt bine fata de perioada administrarii COC. Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|