|
Nu esti logat.
Candida ????#1 2009-03-07 22:50:11
candida ????fetelor vreau sa stiu si eu ce inseamna "candida ".am mai citit pe forum despre acest lucru dar nu prea stiu ce inseamna....despre ce este vorba.multumesc pt raspunsuri Offline #2 2009-03-07 22:57:39
Re: candida ????Candida albicans face parte din genul Candida si este specia cea mai frecvent incriminata in aparitia infectiilor uro-genitale. Candida albicans este o ciuperca saprofita a unor mucoase ca orofaringele, tractul gastrointestinal, vaginul. Ea devine parazita, producind infectie, ca urmare a scaderii mecanismelor de aparare ale gazdei. Asadar, infectiile produse de candida sunt oportuniste. Infectia candidozica poate fi transmisa pe cale sexuala. Factorii care predispun la aparitia vulvo-vaginitei candidozice includ: sarcina, diabetul, diferite imunodeficiente inclusiv HIV/SIDA, antibioticele, corticoterapia, citostaticele, contraceptivele orale, igiena sexuala incorecta, etc. sanatatea e mai buna decat toate Offline #3 2009-03-07 23:04:51
Re: candida ????aha...multumesc...incep sa ma lamuresc Offline #4 2009-03-07 23:29:35
Re: candida ????raluk, sunt aici mii de discutii pe tema asta. Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|