homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Va rog, un sfat bun..

#1 2009-03-07 23:14:43

vanilia
Full member
Inregistrat: 2007-08-01

va rog, un sfat bun..

pana sa il cunosc pe sotul meu nu am simtit placere cu nici un baiat pana la el, am fost un pic mai diferita.
acum (cred ca din cauza monotoniei?) nu mai sunt la fel ca la inceput. a inceput sa-si dea si el seama de lucrul asta si nu stiu ce sa ma fac. am 85 kg, le'am capatat datorita ovarelor micropolichistice si tratamentelor hormonale cred eu. oare tot din cauza asta sa fi ajuns asa frigida? el e rabdator si isi da toata silinta, dar nu stiu ce sa ma fac. sunt relaxata, ma excit usor, dar cand o fac nu simt nimic.

ma gandesc sa iau clarinol sa slabesc, dar mi'e frica sa nu interactioneze cu anticonceptionalele.. poate ca o data cu slabirea in greutate am sa simt ceva?

va rog, sunt disperata..

#2 2009-03-07 23:23:22

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

Re: va rog, un sfat bun..

vanilia, sa stii ca si anticonceptionalele scad libidoul.
eu zic ca esti tu complexata de greutatea ta si de aia. daca nu simti nimic in actul sexual propriu`zis zi`i sa te stimuleze cu degetul, sau stiu eu... relaxeaza`te concentreaza`te, el te iubeste indiferent de kg pe care le ai tu

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

#3 2009-03-07 23:36:09

complez
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-11-09

Re: va rog, un sfat bun..

nu lua pastile ca sa slabesti.te distrugi.tine regim.de fapt mancarea de regim ar trebui numita normala, nu regim.complexele fizice te fac sa fii mai inhibata si uiti sa simti placerea

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.