|
Nu esti logat.
Am o intrebare despre anticonceptionale#1 2009-03-08 14:54:22
am o intrebare despre anticonceptionaledaca i`au yasmin de 2 ani,dar daca de exemplu un blister are 21 de pastile,iar in urmatoarele 7 zile am menstruatie,iar in a 8 zi fac sex fara a lua pilule si fara prezervativ,dar nu ejaculeaza in mine,se poate sa raman insarcinata?in a 8 zi normal trebuia sa incep urmatorul blister,dar nu am facuto.va multumesc Offline #2 2009-03-08 15:46:04
Re: am o intrebare despre anticonceptionalesunt niste sanse mici, dar sunt "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #3 2009-03-21 20:24:32
Re: am o intrebare despre anticonceptionaleam si eu o intrebare legata de anticonceptionale...acum 1 luna am facut 5 min dragoste fara prezervativ,dar el nu a simtit vreun jet sau altceva..apoi am pus prezervativul...dupa 2 sapt d la contact mi-a curs o subst maronie putin si atat..si m-am panicat pt ca am citit ca s intampla cand se implementeaza oul acolo sau ceva de genu...astazi trebuia sa-mi vina pt ca s-a facut o luna... intrebarea este dupa cate zile de intarziere pot intra in panica?.. si daca iau anticonceptionale timp de 2 sapt apoi pauza 1 sapt apoi iar iau,,scap? ca asa mi-a zis o tipa... help pls Offline #4 2009-03-21 20:34:25
Re: am o intrebare despre anticonceptionalefa-ti un test de sarcina dupa 7 zile de intarziere. nu e adevarat ce ti-a zis tipa despre anticonceptionale. Offline #5 2009-03-21 20:50:22
Re: am o intrebare despre anticonceptionalesi dak nu-mi vine dupa 7 zile alta metoda decat chiretaju nu e? :-SS Offline Publicitateloading...
#6 2009-03-21 21:57:16
Re: am o intrebare despre anticonceptionalenu Acela care nu a iubit niciodata, inseamna ca nu a trait niciodata! Offline #7 2009-03-21 22:02:49
Re: am o intrebare despre anticonceptionaleDoamne Dumnezeule ce inseamna doar 5 min... si altii fac fara si nu au nimic.. Offline #8 2009-03-21 22:21:52
Re: am o intrebare despre anticonceptionalece sa-i faci...ti-ai calculat perioada fertila??lasa poate iti mai intarzie...ai fost racita,ai luat antibiotice?ma gandesc ca poate ii de la asta...daca nu iti vine in 7zile,fa testul,nu are rost sa il faci acum pt ca nu are eficienta si dai banii degeaba.cu ce a zis tipa aia,cu siguranta nu era bine informata Acela care nu a iubit niciodata, inseamna ca nu a trait niciodata! Offline #9 2009-03-21 22:44:16
Re: am o intrebare despre anticonceptionalenu mi-am calculat perioada fertila pt k nu stiu cum...exact acum 1 luna cand s-a intamplat eram in ultima zi de ciclu..e posibil sa fi fost racita pt k am avut o perioada knd urinam putin mai des k d obicei si mi-a atras atentia pt k tot asta era un simptom....acum o sapt am baut ceai negru si am avut niste crampe mari d tot jos,de parca trebuia sa-mi vina dar nu mi-a venit...iar testul l-am facut in ziua knd am vazut secretia,dar atunci nu stiam k nu va avea efect pt k e prima data knd trec prin asa cv...sper totusi sa-mi vina:( Offline #10 2009-03-22 08:38:10
Re: am o intrebare despre anticonceptionalecalculeaza-ti perioada fertila: Offline #11 2009-03-22 11:05:23
Re: am o intrebare despre anticonceptionaleam facut un test pe net de fertilitate si am pus toate zilele intre 23-28 feb pt k nu stiu sigur perioada dar stiu k dupa 3 sapt (adica perioada 21-28 zile)imi vine sigur.avand in vedere k spermatozoidul traieste cateva zile mi-a iesit k tot timpul eram in perioada de fertilitate..deci sa inteleg ca au crescut sansele sa fi ramas in sarcinata...prima zi de ciclu a fost 23 feb luni iar sambata 28 feb sambata a avut loc contactul..deja am intrat in panica :-SS Offline #12 2009-03-23 08:46:42
Re: am o intrebare despre anticonceptionaleTestele de pe net nu sunt sigure. Parerea mea este sa iti calculezi perioada fertila dupa metoda scrisa mai sus de camysh. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #13 2009-03-25 09:55:26
Re: am o intrebare despre anticonceptionaleBuna ziua..sunt nou pe acest forum si as dori sa stiu daca as putea intarzia menstruatia prin inceperea anticonceptionalelor sau daca stiti alta metoda de amanare. Mentionez ca prima zi a ultimei menstruatii a fost pe 12.03 Offline #14 2009-03-25 10:06:42
Re: am o intrebare despre anticonceptionalepoti sa o intarzii cu anticonceptionale, dar bine ar fi fost sa le incepi din prima zi a ultimei menstruatii. daca incepi acum poate sa apara spottiongul. oricum, e necesara o vizita la medicul de planning pt a stabili ce anticonceptionale sunt mai bune pt tine. Offline #15 2009-03-25 13:40:05
Re: am o intrebare despre anticonceptionaleBuna, va rog sa ma lamuriti si pe mine cu ceva legat de anticonceptionale. Este adevarat ca 7 zile dupa incheierea perioadei de pauza dintre blistere trebuie luate masuri suplimentare de contraceptie? Adica daca am terminat 21 de pastilute, am facut pauza 7 zile, in urmatoarele 7 (adica primele 7 din noul blister) nu sunt protejata? Dar in zilele de pauza, pana la venirea menstruatiei? Imi poate da cineva "calendarul" complet al functionarii lor? Offline #16 2009-03-25 15:16:26
Re: am o intrebare despre anticonceptionalekittycat, daca le iei corect pe cele 21 de pe folie esti protejata si in perioada de pauza si de la prima pastila a noii folii. deci esti protejata continuu. Offline #17 2009-03-25 17:18:26
Re: am o intrebare despre anticonceptionalebuna...sunt la ultimele 2 pastilute din blister... si azi am observat o scurgere maronie...ce poate fi?spotting?eu n-am avut spotting la 19 pastile am acum la ultimele 2?... am luat antibiotic...7 zile...de pe data de 9 martie...si ... dupa sfarsitul celor 7 zile am avut contact...ma simt k si cum mi-ar fi venit ciclu...ce o fi... nu te grabi sa vorbesti de pacatul altuia pana ce nu ti-l cunosti pe al tau... Offline #18 2009-03-25 19:41:53
Re: am o intrebare despre anticonceptionaledeci?stie cineva?chiar mi-e greu sa merg la doctor maine... Ultima oara a fost editat de Adi_na (2009-03-25 23:26:15) nu te grabi sa vorbesti de pacatul altuia pana ce nu ti-l cunosti pe al tau... Offline #19 2009-03-26 09:13:07
Re: am o intrebare despre anticonceptionaleAdi_na e spotting. stai linistita. daca te-ai protejat suplimentar dupa tratamentul cu antibiotice, asa cum am inteles, atunci nu ai de ce sa-ti faci probleme. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|