homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Va rog din suflet ajutati-ma!

#1 2009-03-08 23:31:40

Diana888
Full member
Inregistrat: 2008-07-24

Va rog din suflet ajutati-ma!

Vreau si eu sa imi spuneti daca stiti cam cat costa o tomografie la cap fara trimitere ma doare capu de ceva timp si vreau sa imi fac un control ceva nici  nu stiu ce trebuie sa fac sa vad daca am ceva la cap eu am probleme cu cu gatu ma doare capul numai cand ma doare gatul mi-am facut analiza la gat si mi-a iesit o infectie care nu e tratata am facut tratament si cred ca nu mi-a trecut maine merg sa-mi fac din nou analiza in gat si vreau sa imi fac o tomografie ceva sa vad daca am ceva ca nu sunt sigura ca e de pe gat...va rog ce trebuie sa fac unde sa merg nu stiu nu ma pricep...Multumesc

"De la sublim la ridicol nu e decat un pas" (Napoleon Bonaparte)

#2 2009-03-08 23:35:57

alice_u2
New member
De la: Brasov
Inregistrat: 2009-03-05

Re: Va rog din suflet ajutati-ma!

e mai bine sa mergi l medic intai si el sa-ti recomande tomografia.s-ar putea sa fie alta cauza care se poate depista si prin altfel d analize si nu are rost sa te supui degeaba l radiatii si plus k analiza cu computerul tomograf nu o poti repeta f des

#3 2009-03-08 23:40:09

Diana888
Full member
Inregistrat: 2008-07-24

Multumesc ptr raspuns dar problema e ca nu stiu ce altceva a-si putea sa fac sa vad de ce ma doare capul, nu ma pricep ...ma poti invata tu unde sa merg si ce sa fac ? La medicu de familie nu merg ptr ca nu stie stiu eu mai multe decat medicul meu de familie..la ce fel de medic sa merg ?

"De la sublim la ridicol nu e decat un pas" (Napoleon Bonaparte)

#4 2009-03-09 08:54:22

Cat86
Full member
De la: Kiwi Land
Inregistrat: 2007-06-29

Si eu am avut ceva probleme cu capu smile Anu trecut mi-a cazut niste zapada in cap de pe o cladire si apoi am inceput sa am niste dureri groaznice.Am fost la un neurolog,m-a consultat si m-a trimis si la un tomograf.Atunci costa 130 ron pret intreg.
Vezi ca durerile de cap se pot datora si vederii.Cel putin la mine asta era cauza.

Nu beti apa!!!!Pestii fac sex in ea!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.