|
Nu esti logat.
Chiuretaj dupa cezariana#1 2009-03-09 00:56:47
chiuretaj dupa cezariananu stiu daca a mai fost discutat acest subiect, din cautari n-am gtasit nimic. Ultima oara a fost editat de _alexa_ (2009-03-09 00:59:07) Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head... Offline #2 2009-03-09 13:29:17
Re: chiuretaj dupa cezarianaai facut un test ca sa fii sigura ca nu e o dereglare? Offline #3 2009-03-09 13:31:29
Re: chiuretaj dupa cezarianadap, si a doua liniuta a aparut dupa vreo 20 de minute. Ultima oara cand am patit asa de s-a pozitivat mai tarziu, cu acelasi tip de test eram gravida...... Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head... Offline #4 2009-03-09 13:46:55
Re: chiuretaj dupa cezarianaAlexa, mai bine asteapta cateva zile si mai faci un test. Ia un sure check sau clear blue. Are mama un baiat tare frumusel - Razvan Andrei Offline #5 2009-03-09 15:16:27
Re: chiuretaj dupa cezarianaaualeu ... mie nu mi-a venit luna trecuta dar ma gandeam ca e din cauza ca mi-am pus steriletul si poate sa imi opreasca menstruatia de tot ... Offline Publicitateloading...
#6 2009-03-09 15:25:12
Re: chiuretaj dupa cezarianamai fa un test, alexa, ar trebui sa se pozitiveze in primele 5 minute, nu dupa 20 Offline #7 2009-03-09 21:35:59
Re: chiuretaj dupa cezarianape bune? off maine dimineata repet testul.... pai si daca e sa nu fiu gravi dc nu-mi vine? chiar asa dereglate sunt menstrele dupa o sarcina? Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|