homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

PAPII+HPV

#1 2009-03-09 12:56:40

mirra
Membru
Inregistrat: 2009-03-09

PAPII+HPV

Buna fetelor,
acum 2 saptamani am fost la ginecolog pentru ca in ultimele luni aveam o durere in partea stanga in perioada ciclului si cateva zile dupa.
Odata cu consultatia la care dr. a spus ca totul e ok, mi s-a facut  ECO vaginal, fara a fi semnalata vreo problema precum si un PAP. Mi-a prescris Duphston , 10 zile.
Problema a inceput cand au venit rezultatele: colpita, inflamatie lejera, PAPII+HPV....
Medicul fiind f ocupat, consulta 2 paciente in acelasi timp si citea rezultatele altor 2 persoane...mi- a spus ceva de genul stiti ca asta insemna ca aveti un risc crescut sa faceti cancer , nu exista tratament si ar fi bine sa faceti un tipaj....ma rog traiesc un cosmar de atunci, incerc sa imi fac cat mai rapid o programare la o clinica din Ungaria, dar intrebarea mea e cum am putut sa i-au virusul, am acelasi partener de 5 ani, ultimul PAP  a fost I, nu am negi, veruci,condiloame...nu am avut niciodata.
Durerea pe care o simt eu in parte stanga are vre-o legatura cu virusul? Pot scapa vreodata de el...pot sa fac copii fara sa le transmit virusul?
Imunitatea o am scazuta de cand ma stiu, in general am probleme respitatorii..dar asta inseamna ca posibilitatea de a face cancer e mai mare la mine?
Atept un raspuns cat mai rapid de la voi, un sfat, recomandari, de cand au venit rezultatele citesc tot ce e legat de HPV si sunt tot mai burversata...multumesc.

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate.

#2 2009-03-09 14:41:31

complez
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-11-09

Re: PAPII+HPV

la cum te-a tratat medicul ala ai incredere in el?pap II e ok , probabil ca ai o rana pe col daca ti-a fost semnalat hpv-ul la pap.oricine are risc sa faca cancer.oricine cu hpv. poate inca nu ai condiloame,poate ai doar rana, sau poate ai condiloame doar inauntru, sau poate iti vor aparea condiloame etc etc n posibilitati. si ce daca ai acelasi partener de 5 ani? el are o singura partenera de 5 ani? nu ai de unde sa stii.
vei putea face copii si ca sa nu le transmiti si lor virusul vei face cezariana. in rest nu stiu....go see another doc

#3 2009-03-09 16:12:59

mirra
Membru

multumesc pt. sfat, am facut deja o programare pt un consult in Ungaria la Szeged, sper sa fie bine!

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate.

#4 2009-03-09 17:37:11

complez
Full member

bafta!

#5 2009-03-10 12:19:48

valentin_bad
New member

buna
complez vad ca ai destula experienta in acest domeniu nu stiu dc esti doctor sau ai trecut prin asa ceva .
dar te rog sa imi dai si mie niste sfaturi
ma tratez de 3 luni cu condyline si issoprinosin si tot nici un efect
vindec 34 condiloame dupa ce trec ranile provocate de condyline vad ca apar alte 3 4 condiloame mici
si tot asa nu stiu cum sa mai scap de ele.
cum sa fac
dar testul hpv se poate face si pentru barbati???
ca as vrea sa vad gradul virusului din corp.
te rog sa ma ajuti sami dai sfaturi.
as dori sa discut mai multe
dc vrei mess-ul meu este : valentin_badescu69.

Publicitate

loading...

#6 2009-03-10 23:25:33

complez
Full member

pfff mai vali...nu sunt doctor ci doar trec prin ce treci si tu si multi/multe altele. sa stii ca aceste tratamente nu merg atat de bine tuturor.de ex eu am luat un tratament naturist cu baraka si mi-au trecut negii singuri. peste cateva luni am facut tratament cu echinacea si n-am avut nici un rezultat.incearca sa cauterizezi negii.asta ar mai fi o solutie.se face test si pt barbati.imi pare rau sa iti zic asta dar trebuie sa te obisnuiesti cu ideea ca este posibil sa ai virusul asta pt totdeauna.ai grija la fete.este cu adevarat un chin pt o fata sa ii transmiti asa ceva.

#7 2009-03-11 12:12:50

valentin_bad
New member

stiu credema
are si prietena mea
nu se stie care de la care a luat
dar ea lea cauterizat si de o luna nu iau mai aparut
adica o sa raman cu ele toata viata???\
dar ele cat de mult evolueaza
poi si dc vreau sa fac si eu copii???
trebuie sa treaca cumva.
u de cat timp o tii asa???
ca eu nu mai suport:((

#8 2009-03-11 15:16:47

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

valentin_bad a scris:

stiu credema
are si prietena mea
nu se stie care de la care a luat
dar ea lea cauterizat si de o luna nu iau mai aparut
adica o sa raman cu ele toata viata???\
dar ele cat de mult evolueaza
poi si dc vreau sa fac si eu copii???
trebuie sa treaca cumva.
u de cat timp o tii asa???
ca eu nu mai suport:((

valnetin, ar fi bine ca prietena ta sa faca tipajul sa vada daca are si tulpini high risk care pot duce la modificari la nivelul colului uterin

#9 2009-03-11 16:51:31

complez
Full member

da o sa ramai cu virusul toata viata si este posibil ca aceste condiloame sa mai apara. o sa faci copii stai linistit.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.