|
Nu esti logat.
Oare sunt insarcinata??#1 2009-03-10 10:19:13
oare sunt insarcinata??In octombrie am intrerupt anticonceptionalele. Mi-a venit in fiecare luna. Ultima data a venit p 22 ianuarie. Tot in ianuarie am urmat un tratament cu Zentel si Lagosa. Ne-am protejat cu prezervativ, pus e drept nu de la inceputul actului sexual, iar ejacularea s-a produs de fiecare data in afara desi foloseam prezervativul. E posibil sa fi ramas? Se poate sa intarzie din cauza tratamentului? Multumesc Offline #2 2009-03-10 10:48:40
Re: oare sunt insarcinata??un test de sarcina ai facut ? Offline #3 2009-03-10 20:50:29
Re: oare sunt insarcinata??Da am facut si a iesit negativ. Offline #4 2009-03-11 16:54:10
Re: oare sunt insarcinata??daca e negativ inseamna ca e ok. Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #5 2009-03-11 17:46:52
Re: oare sunt insarcinata??mika-le spunea ca a facut un tratament cu Lagosa. asta iau si eu acum, ca am avut probleme cu ficatul..dar din cate stiu eu, nu interactioneaza, nu? ca nu sunt antibiotice.. sometimes i've believed as many as six impossible things before breakfast. Offline Publicitateloading...
#6 2009-03-11 17:53:45
Re: oare sunt insarcinata??e hepatoprotector...deci nu interactioneaza happy with him...inlove with him... Offline #7 2009-03-11 17:58:58
Re: oare sunt insarcinata??aa..m'am linistit multu sometimes i've believed as many as six impossible things before breakfast. Offline #8 2009-03-12 11:15:47
Re: oare sunt insarcinata??De cateva zile imi pun intrebarea daca sunt sau nu insarcinata. Ar fi prima data si de aceea nu stiu sigur cum sa interpretez simptomele pentru ca unele le aveam si inainte de menstruatie cum ar fi balonarea si dureri de burta. Curios este ca detectez orice miros si culmea poftesc eu care nu sunt o persoana pofticioasa de fel. Mi s-a mai intamplat si sa am o mica senzatie de greata, voma dimineata dar si pe parcursul zilei. Sanii in schimb sunt normali.Am doar vreo 7 zile intarziere dar am pus-o pe seama faptului ca nu am o menstruatie regulata. Totusi ma intreb o fi sau nu bebe ? Test de sarcina inca nu am facut am zis sa mai astept 2 - 3 zile... Offline #9 2009-03-12 11:29:55
Re: oare sunt insarcinata??La 7 zile de inatrziere poti face deja un test Offline #10 2009-03-12 12:38:03
Re: oare sunt insarcinata??luna trecuta pe 14 am avut ultima menstruatie,din cauza ca am intrerupt anticoncetionalelen dar in urma cu doua saptamnii sau trei abia imi trecu-se menstruatia,insa in perioda de cele 7 zile pauza am avut contact sexual cu sotul meu dar ne-am ferit.cateva zile m-am simtit ff rau am avut starii de voma tot ce mancam,mancam cu pofat si urmatoarea secunda eram cu capul in wc.nu imi pot da seama daca as fii pt ca este prima oara durerii de sanii nu am decat ma dor un pic sfarcurile,si pofte nu as putea sa ma pronunt pt ca si inainte eram cam pofticioasa din fire.as dorii dupa parerile voastre daca sunt sau nu.multumesc andreea 20 Offline #11 2009-03-13 19:56:47
Re: oare sunt insarcinata??este prima oara cand folosesc anticonceptionale ''marvelon21'',nu sunt recomandate de medic pentru ca nu vreau sa ajung la doctor,imi este teama si am un sentiment de repulsie fata de tot ce inseamna spital,doctor,asistenta etc... faza este ca acum decand le iau am o scurgere ciudata maronie,nu miroase,nu am dureri doar culoarea ei ma sperie si ma mai dor si sanii,obosesc foarte repede chiar si cand parcurg distante mici sau fara sa alerg. nu am greturi,nu am pofte,nici macar nu am pofta de mancare,credeti k este din cauza k este prima oara cand iau anticonceptionale? mi-am facut testul de 2 ori si mi-a iesit negativ,asta pana sa imi vina ciclul menstrual,care imi intarziase aproape o luna,dar mi-a venit,nu am cum sa fiu insarcinata,nu? Offline #12 2009-03-13 20:13:25
Re: oare sunt insarcinata??ce ai tu e spotting, e normal in primele 3 luni de administrare a anticonceptionalelor Offline #13 2009-03-13 20:43:43
Re: oare sunt insarcinata??nu e vorba ca m-ar manca cineva ci de cum sunt tratati pacientii de catre doctori sau de catre asistente,daca nu le bagi ceva in buzunar te trateaza ca pe un gunoi,am vazut treaba asta de foarte multe ori in spitalele de la noi. lumea se duce la doctor pentru ca are ceva nu? nu pentru ca vrea sa se afle in treaba... Offline #14 2009-03-13 20:47:24
Re: oare sunt insarcinata??vai da nu merge chiar asa..du-te la un cabinet de palnning si vei vedea cum stau lucrurile Cine rade la urma....gandeste mai incet Offline #15 2009-03-13 21:07:59
Re: oare sunt insarcinata??dar dupa parerea voastra nu sunt insarcinata,nu? Offline #16 2009-03-13 23:18:29
Re: oare sunt insarcinata??umm..nu Cine rade la urma....gandeste mai incet Offline #17 2009-03-14 08:24:39
Re: oare sunt insarcinata??multumesc mult pentru ajutor si pentru intelegere,m-am hotarat o sa ma duc totusi la un control:) Offline #18 2009-03-14 10:33:07
Re: oare sunt insarcinata??trebuia sa-mi vina menstruatia de ieri...dar intarzie sa apara....in dimineata asta miam facut un test sure check care a iesit negativ dar iam miscat chestia aceea d plastic sub care apare rezultatu la vreo 2-3 min si am asteptat in continuare....putea sa influenteze asta testul?stau ca pe ace ca nu inteleg de ce nu-mi vine... Offline #19 2009-03-14 10:58:00
Re: oare sunt insarcinata??nu influenteaza, stai linistita, n-are nici o treaba. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|