homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sef grupa facultate-2

#20 2009-03-10 17:24:57

skumpi
Vizitator

Re: sef grupa facultate

pfff....pai noi avem o sefa, o prietena de`a mea, si ea face TOATA treaba...merge...vine...alearga...suna...ne aduce...ne face, orice ii cerem .... tot tot...partea buna ii ca ii place la nebunie lol se simte ffff importanta cu pozitia sa... noi nu putem fi decat bucurosi big_smile

#21 2009-03-10 17:55:35

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

vai pe mine ma enerveaza oamenii astia care numa asteapta. si la proiecte si tot...eu nu mai dau pe degeaba decat la aia care ii am eu de lucru. restu care nu prea vin la facult sau vor asa de-a gata s-au invatat sa vina cu cate ceva cand e cazul. poi doar nu ma zbat degeaba si altii numa sa ia...ehaaa la chestii de astea is foarte rea.nu suport sa dau munca mea unuia care nu isi da interesu si vine doar la examen

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#22 2009-03-10 18:10:04

skumpi
Vizitator

mie`mi spui neutral
de`acuma inainte nu mai dau nikkkkkk....nici macar indicatii diablo
pai asa stau si eu bine merci acasa in patuc...nu ore intregi in banca si ma duc sa vad mie cine`mi da forgetit
ma intalnesc si ieri cu o colega cand veneam acasa... ca ea nu o avut chef de statistica si s`o dus la pretenu`so...da asa`i ca azi ii explic si ei ? hmm azi toate pauzele am fost ocupata si am facut pe proasta diablo

#23 2009-03-10 18:54:17

mykutza
Moderator
De la: noi de acasica :X
Inregistrat: 2008-03-28

noi nu avem sef de grupa...deci se poate si fara...
ionela...pune pe altcineva sa s ocupe de kestia asta wink

Sa nu te astepti sa te salut!

#24 2009-03-10 20:47:46

Lelaina
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-02-02

Ionela, eu am fost sefa de grupa la mine un an. Iti spun sincer, nu te baga... nu merita si nu are rost. Iar ce pretentii au colegii tai, sunt strigatoare la cer. Si pana la urma tu esti sefa de grupa, dak nu le convine ce esti dispusa sa faci, sa-si caute alt sef lol De park ai fi legata prin contract de chestia asta.

Tine de tine sa ii anunti cand intervin schimbari, gen vizat carnete, afisare note eventual, mai vbit cu un prof. Dar nu se te duci la cursuri si sa le xeroxezi lor... mama lor de retarzi. La prietenul meu la facultate se iau bani frumusei pe cursuri in prag de sesiune... in niciun caz aberatii dastea...

Inca o data, sfatul meu sincer, nu te baga la asa ceva, mai ales la ce grupa se pare ca ai

Poor is the man whose pleasure depends on another

Publicitate

loading...

#25 2009-03-10 23:46:54

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

am o grupa minunata rotfl2
maine vb cu domnisoara care face pe-a desteapta cu mine, sa mearga la grua ei daca nu ii convine de mine si punct
eu fac ce pot si pana la urma ce vreau ca nu ma plateste nimeni sa umblu pentru ei , ca doar nu o sa stau toata ziua lipita de usa secretariatului poate poate au ceva d eintrebat si e de datoria mea sa le aflu raspunsurile

#26 2009-03-10 23:47:54

wra_blu
Banat
Inregistrat: 2008-08-31

eu doar am strans fondu'scolii in liceu lol

#27 2009-03-11 00:04:25

Himmel
Insomniac member
De la: Magix
Inregistrat: 2008-05-10

yo am fst sefa clasei in liceu \
nu faceam nica lol nici mkr bani nu strangeam lol

si aq la fac sefa gr e tipa cu cea mai mare medie .. ea duce chitantele pt ratb la secretariat si isi lasa adr de mail la pf si chestii d astea ... nu ne xeroxeaza  cursuri etc nu e obligata sa faca asta

noi avem grupul seriei p yahoo si sefa de serie care at cand a fst sa alegem a promis cursuri le scaneaza si le posteaza smile

Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel.

#28 2009-03-11 00:22:18

skumpi
Vizitator

si eu la fel
dar aveam ajutor - casierita rotfl si ea strangea banii si dak mai era ceva...eu eram doar cu "titlul" lol

#29 2009-03-11 09:07:47

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

eu ma las de meseria asta, clar

#30 2009-03-11 17:06:20

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

eu sunt sefa de grupa si la gr nr 1 si la 2 (Ca n`au) si sef de an si niciodata nu mi s`a cerut asa ceva... mai ales sa le xeroxez... una e sa fii sej si una servitor

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

#31 2009-04-08 19:13:55

be_happy
Platinum member
Inregistrat: 2009-03-22

ionela a scris:

eu ma las de meseria asta, clar

pot sa te intreb la ce fac esti?ptr ca si eu tot in iasi sunt studenta!smile

#32 2009-04-08 19:33:02

calleigh
Platinum member
De la: viata
Inregistrat: 2009-01-13

ionela si eu sunt sefa de grupa si in anul 1 si 2 la fel faceam si eu.insa anul asta le-am zis ca nu mai vreau sa fiu si sa faca ei toata treaba.nu s-a oferit nimeni bineinteles asa ca am ramas tot eu,dar acum nu mai fac nimic.aaaa,ba da...primesc cate un exemplar din curs de la profi si le dau si lor sa isi faca.si ii mai anunt cate ceva daca se prind mai greu.atat...noi avem un grup pe yahoo si postam acolo intrebari,raspunsuri,punem cursurile,tot ce vrei.e mai simplu asa.

Life isn't about finding yourself.Life is about creating yourself.
Perhaps our eyes need to be washed by our tears once in a while, so that we can see Life with a clearer view again.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.