homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Rezultat mamografie

#1 2009-03-10 14:32:50

flaviana
Full member
Inregistrat: 2008-02-16

rezultat mamografie

Mi-am facut ieri o mamografie. La interpretare, doctorita mi-a spus ca totul e in regula si sa revin la mamografie peste 2 ani. Mergand acasa, m-am uitat si eu pe filme si pe fisa si am o nedumerire: pe langa faptul ca scrie ca la examinarea sanilor totul este normal: "lipsa formatiuni opace si lipsa formatiuni microcalcifiate" mai scrie si: "la axila stanga - formatiune opaca 1,6/5 mm cu centrul clar"- ceea ce am vazut si eu pe film.
De ce doctorita nu mi-a zis nimic despre asta? Nici nu mi-a pomenit -  a zis ca totul e in regula. Oare?
Mentionez ca eu am luat 17 ani ac combinate, din noiembrie pana in ianuarie am luat Exluton pt. ca am avut tromboflebita si mi s-au recomandat ac fara estrogeni iar in prezent nu mai iau nimic. Nu mai am insa menstra de cand iau Exlutonul si nici in prezent. Va rog sfatuiti-ma si voi. Doctoressa - Help.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.