|
Nu esti logat.
Ajutor!!!!!!!!!!!!!!!!#1 2009-03-10 17:52:40
ajutor!!!!!!!!!!!!!!!!deci sa incep.....sant foarte disperata si nu mai stiu la cine sa apelez....mi-am inceput viata sexuala cam de 7 luni si la propunerea unei prietene am luat novynete...in primele 2 luni nu am avut nici o problema dar spre sfarsitul lunii a 3a a inceput sa-mi curga un fel de menstruatie dar nu asa de abundenta....crezand ca m-am racit am luat cipro quin tot la propunerea unei prietene...in luna aceea dupa terminarea foitei mai aveam vreo 3 zile de cipro quin si mia venit ciclul si odata cu terminarea lui am terminat si cu aceea scurgere....in luna urmatoare totul a fost ok....in luna a5a dupa pauza de 8 zile si dupa a7a bobita din foita a revenit acea scurgere dar mai abundenta ca in luna a3a si din nou am luat cipro quin dar nu mia trecut pana cand am terminat foita si mia venit ciclu dar in cantitate mai mica....luna aceasta in pauza aceea de 8 zile dupa terminarea ciclului am fost la ginecolog si mia prescris alte anticonceptionale numite miligest spunandu-mi ca probabil novynete avea doza de hormoni prea mare si de aceea aveam acele scurgeri....dupa pauza de 8 zile am inceput foita de miligest dar din nou dupa o sapt a inceput din nou aceea scurgere dar mult mai abundenta cam la fel cu menstruatia.....si acu iau din nou cipro quin....sant disperata....nu mai stiu ce sa fac....e bine sa iau atata cipro quin???....e normal aceasta scurgere si atata timp?....apropo am uitat sa mentionez ca aceea scurgere e mai mult cheaguri....ajutatima va rog!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Offline #2 2009-03-10 17:55:37
Re: ajutor!!!!!!!!!!!!!!!!ce ai tu e spotting, e normal in primele 3 luni de anticonceptionale, deci rabdare Offline #3 2009-03-10 17:57:39
Re: ajutor!!!!!!!!!!!!!!!!si e normal sa imi vina vreo 2 sapt fara oprire??? Offline #4 2009-03-10 18:01:08
Re: ajutor!!!!!!!!!!!!!!!!cauta aici "spotting" si o sa gasesti mii de topicuri Offline #5 2009-03-10 18:06:19
Re: ajutor!!!!!!!!!!!!!!!!acu am citit o problema asemanatoare doar ca ea a incercat mai multe anti si cica un foarte bun doctor ia recomandat laurina si ia trecut....c zici??? Offline Publicitateloading...
#6 2009-03-10 18:07:19
Re: ajutor!!!!!!!!!!!!!!!!ia-le pe astea 3 luni si daca tot nu trece, ceea ce nu cred, te duci sa-ti dea altceva Offline #7 2009-03-10 18:11:22
Re: ajutor!!!!!!!!!!!!!!!!ok....ms mult....astept si alte raspunsuri... Offline #8 2009-03-10 18:22:35
Re: ajutor!!!!!!!!!!!!!!!!
are dreptate heimdall Offline #9 2009-03-10 18:27:37
Re: ajutor!!!!!!!!!!!!!!!!
. Rau ai facut ca ai inceput cu Ac fara a merge la un medic . Da ma rog, fiecare cum crede. Heimdall are dreptate , dereglarile de genu asta sunt normale in primele 3 luni de administare a pilulei. Doctorul spune asta cand ti le prescrie. Si nu mai lua atata antibiotic ca il iei degeaba. In plus antibioticul scade efectul pilulelor , si daca nu te protejezi suplimentar ai sanse mari sa ramai insarcinata. Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong... Offline #10 2009-03-10 19:09:13
Re: ajutor!!!!!!!!!!!!!!!!i-am spus medicului si nu a zis nimic....insfarsit....si totusi dc la novynete nu am avut spotting???? Offline #11 2009-03-10 19:09:54
Re: ajutor!!!!!!!!!!!!!!!!adica am avut dar doar din a 3a luna.... Offline #12 2009-03-10 19:17:19
Re: ajutor!!!!!!!!!!!!!!!!spotingul poate sa apara sau nu....depinde de organism....ideea e ca daca apare....e normal in primele 3 luni.......nici eu nu am avut in prima luna ....numai in a2a ...... Offline #13 2009-03-11 09:32:51
Re: ajutor!!!!!!!!!!!!!!!!eu:X:Xeu ai warn pt ca nu ai editat Offline #14 2009-03-11 19:01:34
Re: ajutor!!!!!!!!!!!!!!!!a 8 zi incep foita...........atat macar stiu!!!!!!!!!! Offline #15 2009-03-16 22:38:02
Re: ajutor!!!!!!!!!!!!!!!!am fost din nou la doctor si mi-a zis sa incerc dusurile reci,adik mai reci....mi-au facut foarte bine...acum nu mai am nimik....sant foarte bucuroasa.....recomand fetelor care nu stiu ce sa mai faca....multzu all!!!!! Offline #16 2009-04-13 12:10:38
Re: ajutor!!!!!!!!!!!!!!!!mai am si eo nevoie de un sfat....dupa cum va spuneam inainte aku mai am vreo 5 zile si termin foita de miligest....as vrea sa nu fac pauza aceea de 7 zile pentru ca,cade exact pe paste si nu mi-ar place....credeti ca este vreo problema desi iau miligest doar de 2 luni sa nu mai fac pauza de 7 zile???....este posibil sa imi vina menstr??? Offline #17 2009-04-13 15:50:42
Re: ajutor!!!!!!!!!!!!!!!!eu, poti sa iti amani asa menstra. poti sa unesti 2 folii si sa faci pauza abia dupa a doua folie, dar sa nu iti faci un obicei din asta. si nu, nu iti vine menstra daca le iei corect si nu sari peste vreo pilula. Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #18 2009-04-13 17:02:13
Re: ajutor!!!!!!!!!!!!!!!!poti lip fara probleme 2 folii, asta insemnand ca dupa ce termini folia asta, incepi imediat alta, fara pauza... menstra va veni cand vei sfarsi folia nr 2. Vezi sa nu iti faci obicei din asta , vb lui Danae , nu este indicat. Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong... Offline #19 2009-05-16 15:04:20
Re: ajutor!!!!!!!!!!!!!!!!am din nou o intrebare si va rog sa ma ajutati ca pana akum....intre vagin si anus am niste "crapaturi" in piele care ma dor si ma ustura la inceputul actului sexual si dupa doar prima data cand merg sa fac susu....aku mia aparut si ca un cos micut....nu stiu ce sa cred....si va mai spun ca luna trecuta am lipit 2 foite de anti...daca asta ar putea fi o problema...va rog ajutatima!!! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|