homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Putin ajutor :D

#1 2009-03-10 22:01:38

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

putin ajutor :D

Firma ce produce produse lactate(branzeturi)Trebuie sa intocmesc o analiza in vederea identificarii modalitatii de crestere a eficientei activitatii.
cerinte:
-modalitati de perfectionare a activitatii
-identificarea posibilitatilor de motivare a angajatilor
-propuneri de modernizare a tehnologiei
-masuri de reducere a costurilor
-masuri de imbunatatire a calitatii

Help me sad orice parere.din orice punct de vedere,chiar daca nu va pricepeti la chestii de genul,macar o parere de necunoscator. hmm

expect the worst , hope for the best!

#2 2009-03-10 22:03:49

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

Re: putin ajutor :D

masuri de imbunatatire a calitatii - sa nu mai bage e-uri si conservanti lol

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#3 2009-03-10 22:11:19

Tei
Hero member
Inregistrat: 2007-11-19

-identificarea posibilitatilor de motivare a angajatilor: Majorari salariare, Bonusuri pentru sarbatori, tichete pentru procurarea produsurilor lactate, respectiv branzeturilor la preturi mai avantajoase.

Hello me...meet the real me
I love not man the less, but Nature more

#4 2009-03-10 23:19:41

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

mai astept niste pareri hmm

expect the worst , hope for the best!

#5 2009-03-11 01:59:59

Ewelina
Full member
Inregistrat: 2008-12-29

Modalitati de perfectionare a activitatii: pai aici te poti referi la subpunctele pe care le ai jos, de exemplu, procurarea de materiale mai performante si mai rapide (masinarii de astea care fac treaba mai mult singure) si desigur trained staff (am lapsus acum in romaneste), lucru care conteaza foarte mult.
Angajatii pot fi motivati cum a zis cineva mai sus, si extra ar putea sa faca niste incentive, sau chestii gen angajatul lunii (functioneaza credeti-ma), apoi concediile platite si in mod special felul in care sunt tratati ei in fabrica si firma. Pe langa banii, felul in care te percepe seful, ei trebuie sa faca angajatul sa simta ca munca lui e apreciata (uneori asta motiveaza mai mult decat banii)
La modernizarea tehnologiei cred ca trebuie sa te folosesti de google ca nu ma pricep:(
Masuri de reducere a costurilor: incheierea de contracte avantajoase, aparate multi-functionale care duc la a avea nevoie de mai putini angajati...cam asta imi trece prin minte acum.
Imbunatatirea calitatii: controale regulate, cercetare dar nu de aia hai-hui de 5000 de experimente in acelasi timp care te costa de mori. Din cate stiu eu se poate face analiza de piata cu cercetare calitativa si apoi cantitativa sa vezi de fapt unde trebuie imbunatatit si ce (lucru pe care il afli de la clienti), iar dupa ce afli ce trebuie sa imbunatatesti cauti metode cum poti face acest lucru intr-un mod eficient si ieftin. Mai ales la produsele lactate conteaza foarte mult sa fie naturale chiar daca au durata de viata mai mica, dar asta se poate rezolva cu reclamele foarte usor, sunt convinsa ca oamenii ar prefera sa le tina iaurtu mai putin dar sa stie ca e sanatos si natural. Sper ca n-am aberat prea mult.

Dar specific pentru produsele lactate nu stiu sa-ti zic cauta pe google informatii despre produs, daca nu gasesti in romaneste cauta in engleza, ceva trebuie sa fie.

Ultima oara a fost editat de Ewelina (2009-03-11 02:02:11)

Publicitate

loading...

#6 2010-03-02 18:23:17

ina07
New member
Inregistrat: 2009-11-01

salut yohana! AM si eu o tema exact ca a ta, si vroiam sa te intreb daca mai stii ce ai scris big_smile

#7 2010-03-03 00:37:17

pink_martini
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-08-08
Site

La reducerea costurilor
- reducerea costurilot cu angajatii - telefoane, benzina mai putina, prime mai mici
- Reducerea pana la eliminare totala a tuturor cheltuielilor facute degeaba, fara rost. Unele firme nu mai tin luminile aprinse noaptea in birouri sau pe hol. reduceri la consumabile, la hartie, reducerea facturilor de tot genul si mai cauti si tu alte cheltuieli
SAU introducerea unui sistem de optimizare a costurilor

"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand

Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.