homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Mercilon

#1 2009-03-11 17:21:47

miss.a
New member
Inregistrat: 2009-03-11

mercilon

buna:)
iau mercilon de cateva luni bune si am o problema. saptamana trecuta mi a venit menstruatia. vineri s a terminat aceasta perioada si am inceput din nou sa iau mercilon dupa cum si trebuia. tot de vineri insa am inceput sa iau antibiotic pt o raceala acestea fiindu mi recomandate de catre medic(claritromicina 500 si ketoprofen). problema este ca am avut ieri un contact sexual si am citit ulterior pe prospectul anticonceptionalelor ca unele antibiotice reduc protectia. stiti cumva daca aceste antibiotice au efect asupra mercilonului? pe prospect scria de altele.. de acestea nu...
si in cazul in care au efect ce trebuie facut?

#2 2009-03-11 17:24:00

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

Re: mercilon

imi poti spune (cita) ce scrie exact in prospect la pertea cu antibiotice...teoretic claritromicina interactioneaza cu anticonceptionalele...doar daca nu s a mai descoperit ceva nou intre timp...

happy with him...inlove with him...puss

#3 2009-03-11 17:33:42

miss.a
New member

crys_ty_na a scris:

imi poti spune (cita) ce scrie exact in prospect la pertea cu antibiotice...teoretic claritromicina interactioneaza cu anticonceptionalele...doar daca nu s a mai descoperit ceva nou intre timp...

deci la utilizarea altor medicamente spune asa:
unele medicamente pot influenta negativ actiunea contraceptivelor orale.acestea includ medicamentele utilizate in tratamentul epilepsiei, tuberculozei, antibioticele utilizate pt tratamentul altor boli infectioase( de exemplu peniciline, tetraciline, griseofulvina)

#4 2009-03-11 17:47:39

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

aaa...deci acolo sunt oferite doar exemple...ok...s a terminat inauntru?

happy with him...inlove with him...puss

#5 2009-03-11 17:52:57

miss.a
New member

crys_ty_na a scris:

da... a fost prima data knd s a intamplat asta si d aia sunt speriata:-s... se poate intampla ceva?

Publicitate

loading...

#6 2009-03-11 18:23:13

miss.a
New member

crys_ty_na a scris:

deci este posibil sa raman insarcinata? cum sa procedez in cazul in care efectul anticonceptionalelor a fost diminuat de antibiotice?

#7 2009-03-22 22:39:52

onyca
Sr. member
De la: N-E
Inregistrat: 2007-07-10

buna...o noua folie se incepe dupa cele 7 zile de pauza,adica in a 8 zi? Am luat  pana acum Novinete iar de la planing mi-a ultima data Mercilon - tinand cont ca schimb anti. trebuie sa existe protectie in primele 7 zile in care iau noua tableta?

vrreau si eu sa fiu miresica big_smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.