homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Gelozia boala grea...-2

#20 2009-03-12 22:46:28

James
Banat
De la: mă-ta din dulap
Inregistrat: 2009-03-04

Re: gelozia boala grea...

Nu e vorba de lipsa de ?ncredere ?n sine c?t lipsa de ?ncredere ?n oameni. ?n cazul meu, c?nd sunt gelos, ştiu că e fără o bază reală, ?nsă ştiu şi că motivul e ăsta, faptul că nu am ?ncredere ?n cei din jur.

Mai bine să taci şi să pari prost, decât să vorbeşti şi să înlături orice dubiu.

#21 2009-03-13 08:59:19

Neverbe
Full member
Inregistrat: 2007-04-18

Daca cineva vrea sa te insele o sa te insele indiferent cate crize de gelozia ii faci, cat de mult il cicalesti, cat de des il suni sau cat de regulat ii cauti prin buzunare. Daca nu vrea sa te insele, atunci toate aceste metode sunt la fel de inutile ca in primul caz dar scot la iveala o lipsa de incredere in partener dar si in sine. Telefoanele, programul impus (adica la 4 terminam cursurile la 4 si 30 de minute trebuie sa fiu pe messenger), raportul "unde ai fost? cu cine? ce ai facut? de ce?", pana si odioasul obicei de a imi calcla banii, de a ma certa cand dadeam 4 lei (din banii mei) pe o cafea... in fie, toate astea nu au durut nici macar un sfert cat a durut neincrederea lui in mine. Pentru ca nu am facut nimic ca sa merit sa fiu privita cu suspicune si interogata pentru fiecare minut petrecut in compania prietenilor. Pentru ca nu i-am dat nici un motiv sa se indoiasca de mine. Neincrederea doare si pana la urma creeaza o prapastie intre parteneri. Am inceput sa mint fiindca imi era frica cum o sa interpreteze si cele mai nevinovate chestii: o iesire la pizza cu prietenii, o noapte in care mergeam sa dansez. M-am despartit de el cand mi-a interzis sa merg la munte cu colegii. A fost dureros dar mi-am revenit repede.  Acum sunt cu un baiat minunat care imi lasa destul spatiu sa respir. Si nu imi cere in schimb decat aceelasi lucru.

Everybody's gotta end up somewhere, I'm just taking my time to get there, And it looks like freedom and it smells like fun, But it feels like being on the run...

#22 2009-03-16 22:34:11

life
Hero member
Inregistrat: 2008-05-23

Si eu sunt f geloasa din cauza ca iubesc f mult..Nu trebuie sa ma gandesc ca ma inseala ca sa fiu geloasa..fac urat in sinea mea si doar daca vad ca saluta o fata nu mai zic de altele de genu..sunt cam exagerata cateodata dar nu ma pot abtine si oricum el nu se supara ci chiar ii place ca's geloasa caci astfel stie ce mult il iubesc.Si el e gelos si reactioneaza la fel ca mine.

We Have To Be Strong !!!

#23 2009-03-17 04:14:29

James
Banat

Gelozia are prea puţin a face cu dragostea. wink

Mai bine să taci şi să pari prost, decât să vorbeşti şi să înlături orice dubiu.

#24 2009-03-17 08:28:34

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

Acum depinde de unghiul din care privim.
Gelozia poate avea legatura cu neincrederea in partener, cu neincrederea in sine, cu ambitia, posesivitatea, poate aparea atunci cand unul dintre parteneri isi doreste o relatie stabila si celalat nu, si aici e mai mult ambitia de a-l schimba pe celalat, zic eu.
Are legatura si cu iubirea, dar sunt si persoane care iubesc si nu sunt geloase...
Totul tine de ceea ce crede fiecare despre asta...

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

Publicitate

loading...

#25 2009-03-17 09:02:01

November
Full member
De la: In Noiembrie
Inregistrat: 2008-10-05

La mine iuby e extrem de gelos si posesiv si nu imi da voie sa stau in compania barbatilor s-au daca ma intilnesc cu fete si acolo mai apar baieti eu nu am ce cauta acolo sau sa fie si el linga mine.. imi face niste scene mai ceva ca la teatru sunt momente cind nu mai rezist...

#26 2009-03-17 13:11:42

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

James a scris:

Gelozia are prea puţin a face cu dragostea. wink

n-are deloc de-a face cu dragostea, mai exact wink

are de a face cu fricile si neincrederea in sine si in cei din jur... si atat. si e opusul iubirii... cand iubesti cu adevarat, nu stai sa-ti tremure c*** ca te inseala.... doar TE BUCURI de iubire

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#27 2009-03-17 14:39:57

ioana_4
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-11-13

November a scris:

La mine iuby e extrem de gelos si posesiv si nu imi da voie sa stau in compania barbatilor s-au daca ma intilnesc cu fete si acolo mai apar baieti eu nu am ce cauta acolo sau sa fie si el linga mine.. imi face niste scene mai ceva ca la teatru sunt momente cind nu mai rezist...

mie imi place ca e gelos pt ca si eu sunt la fel.. nici eu nu ies cu fete si baieti fara el.. doar cu fete da. dar daca sunt si baieti merg cu el smile oi fi eu mai ciudata dar mie imi plac restrictiile astea

#28 2009-03-17 15:03:40

James
Banat

Da, eşti ciudată. big_smile

#29 2009-03-17 15:10:47

ioana_4
Diamond member

sunt ciudata, stiu, dar imi place smile amandoi suntem gelosi si ne intelegem unul pe celalalt.. eu nu ma simt constransa ca "nu am voie", eu ma simt iubita daca e gelos lol fiecare cu ale lui

#30 2009-03-17 15:21:02

miqutza
Sr. member
De la: mine din sufletel :)
Inregistrat: 2009-02-11

ciudata sau nu ..bine macar ca sunteti amandoi la fel  chicot  chicot

hjarta ... Pentru ca te iubesc ... hjarta

#31 2009-03-17 15:38:14

ioana_4
Diamond member

da dance

#32 2009-03-17 15:46:10

miqutza
Sr. member

eu tot crizata am ramas bang ....norocul meu e ca ma lasa in pace.....ma supar..imi trece...ma ia in brate si ma pupa ca si cum nimic nu s-a intamplat....a zis ca o sa imi revin eu la un moment dat  chicot

chiar sunt norocoasa ca e al meu  dance

#33 2009-03-17 16:27:57

James
Banat

P?nă ţi-l ia alta. big_smile

#34 2009-03-17 18:04:11

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

miqutza, eu am citit o carticica 'despre iubirea nonposesiva si exuberanta'
si eu sunt ff geloasa... incerc sa mi ascund cat mai mult 'latura' asta... dar nu merge mereu

din carticica (ii zic asa pt ca e f micuta chicot )
" cauza trairilor de gelozie nu se afla in comportamentul partenerilor nostri, ci in structura noastra de personalitate, in felul in care noi interpretam comportamentul lor
...
daca eu sunt gelos aceasta este problema mea. a-l face pe celalalt responsabil pt gelozia mea este ca si cum am invinui cerul pt ca ploua.
pt ca tu sa nu mai fii gelos, celalalt tb sa faca ceva: sa puna nevoile tale mai presus de ale lui, sa te asculte, sa nu intarzie, sa NU FIE afectuos sau cald cu altcineva.desteapta chestie, nu-i asa? tu ai o problema si il pui pe celalalt sa ti-o rezolve."

si ar mai fi multe de scris de acolo wink

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#35 2009-03-17 19:46:04

blue_ellf
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-08-03

ce rau esti james smile

13.04.2011  deja mamica de Natalia Ana-Maria
relax,take it easy smile
Cel mai important lucru pe care un tată îl poate face pentru copiii lui este să o iubească pe mama acestora.
http://lmtf.lilypie.com/kA8zp2.png

#36 2009-03-17 20:17:00

life
Hero member
Inregistrat: 2008-05-23

ioana_4 a scris:

sunt ciudata, stiu, dar imi place smile amandoi suntem gelosi si ne intelegem unul pe celalalt.. eu nu ma simt constransa ca "nu am voie", eu ma simt iubita daca e gelos lol fiecare cu ale lui

Cam asa sunt si eu.

carmen_21 a scris:

miqutza, eu am citit o carticica 'despre iubirea nonposesiva si exuberanta'
si eu sunt ff geloasa... incerc sa mi ascund cat mai mult 'latura' asta... dar nu merge mereu

din carticica (ii zic asa pt ca e f micuta chicot )
" cauza trairilor de gelozie nu se afla in comportamentul partenerilor nostri, ci in structura noastra de personalitate, in felul in care noi interpretam comportamentul lor
...
daca eu sunt gelos aceasta este problema mea. a-l face pe celalalt responsabil pt gelozia mea este ca si cum am invinui cerul pt ca ploua.
pt ca tu sa nu mai fii gelos, celalalt tb sa faca ceva: sa puna nevoile tale mai presus de ale lui, sa te asculte, sa nu intarzie, sa NU FIE afectuos sau cald cu altcineva.desteapta chestie, nu-i asa? tu ai o problema si il pui pe celalalt sa ti-o rezolve."

Eu nu sunt geloasa pt ca nu asculta sau e afectuos cu altcineva ca daca ar fi asa nu as fi geloasa pt ca nu ar mai fi cu mine  tongue ..eu zic ca gelozia vine din iubire pt ca daca nu iubesti acea persoana nu ai fi asa geloasa cand auzi ca are o colega frumoasa la servici sau lucruri de genu..nu trebuie sa nu ai incredere in el ca sa fii geloasa ci doar sa tii foarte mult la el si atat.
Ca exista si alte forme de gelozie este adevarat.

We Have To Be Strong !!!

#37 2009-03-17 20:20:52

skumpi
Vizitator

gelozia asta de care vb tu life e normala in orice cuplu... da totu cu o limita
cand deja esti suspecta " fara obiect " lol vorbim de alta gelozie

#38 2009-03-18 13:13:29

miqutza
Sr. member

james...chiar esti rau  grater

carmen ... sa stii ca e adevarat ce scrie in caricica aia " cauza trairilor de gelozie nu se afla in comportamentul partenerilor nostri, ci in structura noastra de personalitate...." ...eu asa sunt de cand ma stiu si sincer e putin mai greu sa ma schimb,cel putin peste noapte.......oricum..sper sa reusesc  disperat

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.