|
Nu esti logat.
Buna....iar eu cu intrebarile mele...:D:D#1 2009-03-12 16:35:49
buna....iar eu cu intrebarile mele...:D:Dbuna....am o alta intrebare...pt ca am citit pe alte forumuri cum ca ar fi posibil si-s disperata:D...deci...am uitat sa iau o pastiluta de marvelon,pe care in mod normal o iau in fiecare seara la ora 22.00....iar la ora 23.00 am avut contact sexual neprotejat:D...iar pastila am luat-o abia la ora 2 noaptea:((((deci dupa vreo 4 ore)....iar asta s-a intamplat de 2 ori la un interval de o sapt...deci e posibil sa raman insarcinata???....rsp plsss:(...chiar am nevoie sa stiu Offline #2 2009-03-12 16:39:45
Re: buna....iar eu cu intrebarile mele...:D:Dnu, doar daca intarzii mai mult de 12 ore e nevoie de protectie suplimentara in urmatoarele 7 zile Offline #3 2009-03-12 16:57:04
Re: buna....iar eu cu intrebarile mele...:D:Daha...ca eu ma gandeam ca daca am avut contact dupa ora la care trebuia sa iau pastiluta exista ceva sanse sa raman....ms oricum:* Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|