|
Nu esti logat.
Despre un spotting#1 2009-03-12 21:18:36
Despre un spottingBuna seara. Am si eu o nelamurire. Iau Novynette de aproximativ 2 ani. Acum citeva zile cind eram la pastila nr 17 am fost la o extractie de masea. Mi-a facut anestezie si de a doua zi mi-a aparut spottingul. Acum am terminat folia de pastile, sunt in prima zi fara pilule si inca am spotting. De obicei ciclul imi apare in a 4-a zi din cele fara pilule. Oare poate sa existe o legatura intre anestezia de la masea si spotting? Sau ce se intimpla? In afara de 2 bucati de paracetamol nu am luat alte medicamente. Offline #2 2009-03-12 21:35:17
Re: Despre un spottingmerilinush, nu stiu zau daca e de la anestezie, trebuia sa iti intrebi medicul stomatolog inainte, sa il informezi ca iei ac. alta posibilitate ar fi aceea ca organismul incepe sa nu mai suporte novynette. oricum, mergi la medicul de planning sa vezi Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|