homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

O problema jos

#1 2009-03-13 19:31:11

hushi
New member
Inregistrat: 2008-10-02

o problema jos

am deschis mai demult un topic k am dureri in timpul actului.. in partea apendicitei.. si mi s-a raspuns ca as avea anexita.am  mers la gincolog.. si asa a fost.am urmat tratament si nu am mai simtit nimic o vreme dupa care a inceput dinou durerea, cand introduceam ob.. sau pur si simplu dintr-o data.am fost la cabinetul medical al liceului pt k ma simteam rau si mi s-a spus k as avea apendicita... dar foarte putin timp ma doare si in partea cealalta in timpul actului, sau fara sa fac nimic.va rog ... spuneti-mi ce as putea sa fac in cazul asta.. sa merg dinou l ginecolog?durerea de apendicita e doar intr-o parte.. si nu cred ca atunci cand fac sex, sau in partea cealalta... am nevoie de un sfat.multumesc

#2 2009-03-13 20:15:17

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: o problema jos

poate a revenit anexita.. mergi intai la un control ginecologic, fa o ecografie si o sa vezi despre ce e vorba

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.