homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Filme bune 2-57

#1065 2009-11-02 23:18:33

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

Re: Filme bune 2

big_smile vazut si eu.
morala: nu te prostitua pt bani/chestii scumpe  big_smile

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#1066 2009-11-02 23:26:10

skumpi
Vizitator

si what goes around ... comes around smile

#1067 2009-11-03 00:11:05

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

my_aa a scris:

my_aa a scris:

http://www.imdb.com/title/tt1179904/
La inceput nu mi s-a parut cine stie ce, dar spre sfarsit mi-am schimbat parerea

Daca vreti sa nu mai dormiti bine la noapte uitati-va la filmul asta.  rock
Nu e din ala scarbos tongue E facut dupa un caz real.

Cum să nu sune bine c?nd asta e summary-ul: After moving into a suburban home, a couple becomes increasingly disturbed by a nightly demonic presence ?? big_smile

Ultima oara a fost editat de LadyPink (2009-11-03 00:11:31)

#1068 2009-11-03 14:49:24

Madalina85
Addicted member
Inregistrat: 2009-09-27

skumpi a scris:

Loveable a scris:

Basic instinct
thriller psihologic as zice eu
stiu ca e vechi de cand lumea, dar nu l-am vazut pana acum.
mi s-a parut superb. si scenariul, si actorii (Mihael Douglas si Sharon Stone), si faptul ca are niste faze teribil de sexi in el..
plus ca am ajuns la concluzia ca Sharon Stone e, detasat, cea mai frumoasa si sexi actrita.

vezi ca este 1 si 2 wink

te cred te cred te cred
doamne cat mi-a placut...l-am vazut aseara numai la sfatul tau...l-am vazut numai pe 1 dar mi-a placut teribil...a fost un final deschis parerea mea...ma gandesc ca in 2 or sa se rez lucrurile. smile astept sa il vad dar primul supeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrr

#1069 2009-11-03 15:59:10

LadyPink
Platinum member
Site

MissO girl a scris:

skumpi a scris:

Loveable a scris:

Basic instinct
thriller psihologic as zice eu
stiu ca e vechi de cand lumea, dar nu l-am vazut pana acum.
mi s-a parut superb. si scenariul, si actorii (Mihael Douglas si Sharon Stone), si faptul ca are niste faze teribil de sexi in el..
plus ca am ajuns la concluzia ca Sharon Stone e, detasat, cea mai frumoasa si sexi actrita.

vezi ca este 1 si 2 wink

te cred te cred te cred
doamne cat mi-a placut...l-am vazut aseara numai la sfatul tau...l-am vazut numai pe 1 dar mi-a placut teribil...a fost un final deschis parerea mea...ma gandesc ca in 2 or sa se rez lucrurile. smile astept sa il vad dar primul supeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrr

Al doilea parcă e cam porcărie aşa... cel puţin după cum e cotat pe imdb faţă de primul film. L-am văzut şi eu acum vreo 2 ani, dar aşa cum de la primul mi-au rămas clar ?n minte nişte secvenţe... din ăsta nici nu mai ştiu care-i ideea filmului smile

Ultima oara a fost editat de LadyPink (2009-11-03 15:59:33)

Publicitate

loading...

#1070 2009-11-03 17:33:54

Madalina85
Addicted member

LadyPink a scris:

MissO girl a scris:

skumpi a scris:

vezi ca este 1 si 2 wink

te cred te cred te cred

Al doilea parcă e cam porcărie aşa... cel puţin după cum e cotat pe imdb faţă de primul film. L-am văzut şi eu acum vreo 2 ani, dar aşa cum de la primul mi-au rămas clar ?n minte nişte secvenţe... din ăsta nici nu mai ştiu care-i ideea filmului smile

au legatura intre ele?
adik dezleaga misterul crimelor...ca eu nu sunt perfect sigura ca ea era criminala

#1071 2009-11-03 22:27:30

LadyPink
Platinum member
Site

Miss, ţi-aş spune dacă mi-aş mai aminti big_smile La summary scrie aşa: The decadent life of novelist Catherine Trammell continues in this sequel that finds her in the opening sequence speeding through the streets of London using the hand of her obviously under-the-influence soccer star boy friend to masturbate herself. After the car goes out of control, she manages to escape but he drowns leading to an investigation of whether she had in fact murdered him with an implication that he was already dead before the car even entered the water. Officials bring in a police psychologist to determine her mental state. Obsession sets in and the psychiatrist is drawn into her manipulations and dangerous world. As deaths occur around the pair involving acquaintances of both parties, including the psychiatrist's ex-wife, the story twists (and doesn't answer) to make you wonder who is committing the crimes.

Deci nu cred că are vreo legătură cu prima parte ?n afară de faptul că tot ea e suspectată de crimă smile

#1072 2009-11-03 22:43:46

Madalina85
Addicted member

ma uit acum si maine va spun:) dar oricum mie imi place ffff mult partydance  partydance

#1073 2009-11-03 22:57:15

deea_si
Full member
Inregistrat: 2008-10-15

a vazut cineva "Misery" ? mie mi l-a recomandat cineva ca fiind un horror fffff bun, ca se merita...dar m-a dezamagit..cica e laudat si pe imdb..dar nici nu m-am mai uitat sa vad ce se spune despre el..m-a plictisit total big_smile

*Even the biggest failure, even the worst, beats the hell out of never trying.
*Sa fii veterinar este unul din cele mai speciale lucruri din lume hjarta
*16.04.13 - cea mai frumoasa zi

#1074 2009-11-03 23:12:37

Madalina85
Addicted member

deea_si a scris:

a vazut cineva "Misery" ? mie mi l-a recomandat cineva ca fiind un horror fffff bun, ca se merita...dar m-a dezamagit..cica e laudat si pe imdb..dar nici nu m-am mai uitat sa vad ce se spune despre el..m-a plictisit total big_smile

nu inteleg cum pot filmele horror sa plictiseasca???
eu nu dorm 5 zile ca lumea numai daca vad ceva mai suspect dar horror?

#1075 2009-11-03 23:25:50

deea_si
Full member
Inregistrat: 2008-10-15

MissO girl a scris:

deea_si a scris:

??? nu inteleg..tocmai am zis ca nu a fost nimic interesant, nici macar horror..cel care mi l-a recomandat a zis ca e horror, nu eu tongue

*Even the biggest failure, even the worst, beats the hell out of never trying.
*Sa fii veterinar este unul din cele mai speciale lucruri din lume hjarta
*16.04.13 - cea mai frumoasa zi

#1076 2009-11-04 00:08:00

pink_martini
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-08-08
Site

eu am fost foarte inspaimantata de paranormal activity. L-am vazut cu iubi si mi-era frica sa ma duc pana la toaleta , i-am zis sa mearga cu mine lol
Si acum cand mai aud zgomote noaptea fac pipi pe mine.
Mi s-a parut foarte scary si de cand l-am avzut il recomand in stanga si in dreapta
In general sunt foarte pretentioasa la filmele horror, nu multe ma impresioneaza.
Decat doua filme horrot mi s-au parut intr-adevar de groaza si au bagat sperientii in mine: Exorcism of Emily Rose si Paranormal activity.

Il recomand cu caldura, din partea mea nota 10+++

Ultima oara a fost editat de pink_martini (2009-11-04 00:08:23)

"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand

Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare

#1077 2009-11-04 00:22:43

LadyPink
Platinum member
Site

MissO girl a scris:

deea_si a scris:

Oho şi ?ncă, c?t pot să plictisească!! smile Unele care au povestea at?t de t?mpiţică, trasă de păr, iar efectele zici că sunt făcute la ?nceputurile televiziunii... mai rău te fac să r?zi dec?t să te sperie smile

Eu eram ?nnebunită dupa Coşmar pe Elm Street. Ţin minte că le vedeam prin '90 şi ceva cu fratele meu... şi mă speria de nu mai ştiam de mine big_smile Le-am revăzut destul de recent pe toate şi ?mi sunt dragi. Evident că efectele sunt din anii '80 şi multe chestii mi se par puerile acum... dar la vremea lui era foarte tare. Şi mie mi-a rămas drag. Iar Freddie Krueger e my favorite bad guy din toate timpurile!!! big_smile

#1078 2009-11-04 18:11:31

passenger
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-16

Am adormit literalmente la Boogie Man. Inainte sa adorm am cascat in continuu, pe alocuri am ras, iar la jumatatea filmului am tras pe dreapta. Iar eu sunt genul de persoana care, dupa ce vizioneaza un horror, trebuie dusa de manuta la pipi.

#1079 2009-11-04 18:40:06

Lelaina
Hero member
Inregistrat: 2007-02-02

LadyPink a scris:

MissO girl a scris:

deea_si a scris:

Oho şi ?ncă, c?t pot să plictisească!! smile Unele care au povestea at?t de t?mpiţică, trasă de păr, iar efectele zici că sunt făcute la ?nceputurile televiziunii... mai rău te fac să r?zi dec?t să te sperie smile

Eu eram ?nnebunită dupa Coşmar pe Elm Street. Ţin minte că le vedeam prin '90 şi ceva cu fratele meu... şi mă speria de nu mai ştiam de mine big_smile Le-am revăzut destul de recent pe toate şi ?mi sunt dragi. Evident că efectele sunt din anii '80 şi multe chestii mi se par puerile acum... dar la vremea lui era foarte tare. Şi mie mi-a rămas drag. Iar Freddie Krueger e my favorite bad guy din toate timpurile!!! big_smile

Vaaai cat subscriuuu lol Eram terorizata de Freddie in copilarie si de Chuckie, papusa rotfl2 Nu deschideam ochii pe intuneric cate o luna dupa ce vedeam un film cu Freddie.

Si eu am vazut mai de curand unul din cosmarurile de pe Elm Street si mi se pareau atat de funny si ma miram cum de ma speriam eu atat de rau de ele rotfl2 Si cand ne gandim ca horrorurile noastre de acum or sa fie penale pt copiii nostri si tot asa smile

Poor is the man whose pleasure depends on another

#1080 2009-11-04 20:10:19

Madalina85
Addicted member

MissO girl a scris:

ma uit acum si maine va spun:) dar oricum mie imi place ffff mult partydance  partydance

m-am uitat...dar tot nu am inteles...cine este vinovat?kate sau doctorul???zici ca sunt batuta n cap

#1081 2009-11-04 23:00:41

LadyPink
Platinum member
Site

passenger a scris:

Am adormit literalmente la Boogie Man. Inainte sa adorm am cascat in continuu, pe alocuri am ras, iar la jumatatea filmului am tras pe dreapta. Iar eu sunt genul de persoana care, dupa ce vizioneaza un horror, trebuie dusa de manuta la pipi.

Apropo de faza cu dusul de mana la pipi: asa am patit dupa ce am vazut, SURPRIZA, Jaws lol deci mi-era frica sa ma asez pe wc, ma gandeam ca o sa iasa de acolo si ma apuca fix de fund lol faceam foarte repede si stateam asa, pe margine, cat sa nu fac pe langa si ma tot uitam in vas rotfl

Lela, da, si mie mi se par acum depasite Cosmarurile smile dar nu pot sa nu-l iubesc in continuare pe Freddie big_smile

#1082 2009-11-05 10:39:45

andrei999
Full member
Inregistrat: 2009-10-02

am vazut si eu "17 again", dragut filmul... il recomand... big_smile
am vazut si district 9, care nu mi s-a parut cine stie ce!!
Sa nu va irositi timpul cu "blindness", mie mi s-a parut o iditenie de film...

Atunci cand te nasti, toti rad in afara de tine, tu plangi... traiste-ti viata intre-un fel incat in ziua mortii tale in timp ce toti plang, tu sa sa fi cel care rade.

#1083 2009-11-05 15:13:57

pipacslany
Hero member
De la: Kolozsvar
Inregistrat: 2008-12-09

pink_martini a scris:

eu am fost foarte inspaimantata de paranormal activity. L-am vazut cu iubi si mi-era frica sa ma duc pana la toaleta , i-am zis sa mearga cu mine lol
Si acum cand mai aud zgomote noaptea fac pipi pe mine.
Mi s-a parut foarte scary si de cand l-am avzut il recomand in stanga si in dreapta
In general sunt foarte pretentioasa la filmele horror, nu multe ma impresioneaza.
Decat doua filme horrot mi s-au parut intr-adevar de groaza si au bagat sperientii in mine: Exorcism of Emily Rose si Paranormal activity.

Il recomand cu caldura, din partea mea nota 10+++

si pe mine m-a "marcat" Emily Rose.Asa ca daca spui ca e de talia lui, dau si eu jos Paranormal Activity.
pfui ca mi se ridica parul pe mana numai cand ma gandesc la Emily... rodnar

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.