homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Filme bune 2-68

#1274 2009-12-04 19:47:45

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

Re: Filme bune 2

Lelaina a scris:

Monya a scris:

green_fairy a scris:

julie&julia- dragut, insa nu mi-a placut deloc cum a fost interpretat rolul femeii din trecut, si nici vocea ei big_smile

mie mi s-a parut putin plictisitor, dar am rezistat pana la final smile
meryl streep - imi place de ea  tummenupp , intradevar vocea ei rasunatoare.... forgetit

Apropo de Julie si Julia.... voi ati fost curioase s-o vedeti pe adevarata Julia? Filmul, stiti, e facut dupa fapte reale. Julia Child a fost un fel de Oprah a bucatariei in America, iar vocea, mimica... tot rolul e f bine construit de Meryl, care se presupune ca va fi nominalizata (yet again) la premiile Oscar pentru acest rol

Inca ma mai lupt cu el smile Azi a fost a doua repriza cand m-am uitat, mai am vreo jumatate de ora de vizionat cred smile Oricat o iubesc eu pe Meryl si imi place de ea de nu mai pot, oricat de bazat pe fapte reale e... vocea ei ma irita la culme in filmul asta!!

#1275 2009-12-04 20:37:12

Lelaina
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-02-02

green_fairy a scris:

Jessie a scris:

Law Abiding Citizen cu Gerard Butler. Un film bun, de actiune.

Julie and Julia cu Meryl Streep. Un film dupa o poveste adevarata, interesant.

recomand. am vazut aseara si e faina actiunea. mi-au placut planurile lui de geniu

Se gaseste Law abiding citizen deja? big_smile eu am vazut trailerul la cinema si salivez numai cand ma gandesc la Gerard

Ma tin sa fac o postare pe blog despre New Moon de vreo cateva zile bune.... Cred ca este cel mai prost film pe care l-am vazut anul asta... sau cel putin, unul dintre cele mai proaste. Si tineti cont ca am citit si cartile rotfl Actorii joaca penibil, ca sa fiu draguta... Robert P. parca e constipat in majoritatea scenelor. Are o grimasa care efectiv imi lasa senzatia ca are crampe la stomac care il chinuie. Taylor nushcum care il joaca pe Jacob vrea sa ne arate muschii pe care i-a achizitionat ca sa-si pastreze rolul in seria asta... Bella e mai mult sau mai putin oki, comparativ cu restul colegilor ei.

Daca nu ai citit cartea, finalul, sau ma rog, scena in care se ajunge la fortareata Volturi (cu tot cu sarbatoarea locala) ramane o scena f incetosata...

Abia asteptam sa vad filmul. Nu ma asteptam la o capodopera, dar speram totusi la ceva decent. In ciuda impresiilor, probabil ca o sa ma duc si la urmatoarele filme big_smile cu aceeasi speranta ca si anul asta - smth better

Ultima oara a fost editat de Lelaina (2009-12-04 20:46:39)

Poor is the man whose pleasure depends on another

#1276 2009-12-04 22:36:51

Jessie
Platinum member
Inregistrat: 2008-10-08

Da, se gaseste, Lelaina. Calitatea imaginii nu este tocmai cea mai buna (cel putin la varianta pe care am vazut-o eu) in schimb Gerard are un joc actoricesc, care te face sa uiti de toate. wink

"Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel

#1277 2009-12-05 00:18:00

LadyPink
Platinum member
Site

Geeeeeeeeeraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaard!!!!

(gata, i'm ok lol )

#1278 2009-12-05 08:23:56

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

eu am vazut aseara "new moon" si mi s-a parut la fel ca primul film.adica aceleasi fete"constipate"cum a zis lelaina.mie mi-a placut, a fost ok

Publicitate

loading...

#1279 2009-12-05 10:10:05

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

eu am avut versiunea buna..
am vazut aseara american pie-the book of love....cu liceeni ca de obicei, dar a fost funny big_smile

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#1280 2009-12-05 14:36:01

LadyPink
Platinum member
Site

Am terminat de vazut 'Julie&Julia'. Ok filmul, enervanta vocea lui Meryl - dupa cum spuneam si intr-o postare anterioara. Dar apoi am revazut pentru a nu stiu cata oare 'Mamma Mia' si m-am reindragostit la loc de Meryl! hjarta smile

American Pie - the book of love - adica al 'nspe-lea film din seria American Pie? Adica e nou?

#1281 2009-12-05 14:59:47

Shosanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-04-26

Lelaina a scris:

green_fairy a scris:

Jessie a scris:

Law Abiding Citizen cu Gerard Butler. Un film bun, de actiune.

Julie and Julia cu Meryl Streep. Un film dupa o poveste adevarata, interesant.

recomand. am vazut aseara si e faina actiunea. mi-au placut planurile lui de geniu

Se gaseste Law abiding citizen deja? big_smile eu am vazut trailerul la cinema si salivez numai cand ma gandesc la Gerard

Ma tin sa fac o postare pe blog despre New Moon de vreo cateva zile bune.... Cred ca este cel mai prost film pe care l-am vazut anul asta... sau cel putin, unul dintre cele mai proaste. Si tineti cont ca am citit si cartile rotfl Actorii joaca penibil, ca sa fiu draguta... Robert P. parca e constipat in majoritatea scenelor. Are o grimasa care efectiv imi lasa senzatia ca are crampe la stomac care il chinuie. Taylor nushcum care il joaca pe Jacob vrea sa ne arate muschii pe care i-a achizitionat ca sa-si pastreze rolul in seria asta... Bella e mai mult sau mai putin oki, comparativ cu restul colegilor ei.

Daca nu ai citit cartea, finalul, sau ma rog, scena in care se ajunge la fortareata Volturi (cu tot cu sarbatoarea locala) ramane o scena f incetosata...

Abia asteptam sa vad filmul. Nu ma asteptam la o capodopera, dar speram totusi la ceva decent. In ciuda impresiilor, probabil ca o sa ma duc si la urmatoarele filme big_smile cu aceeasi speranta ca si anul asta - smth better

Eu nu consider sa sunt "costipati " si etc....
Ina, tu daca ai zis ca ai citit cartile, poate incerci sa vezi din perspectiva mea : in carte, bella e cea mai simpla femeie ever, neindemanatica si toate cele, nu are nik iesit din comun si este si timida => fata de prostuta si de naiva in film
Edward , in carte, sufera mereu, trebuie sa se abtina sa nu o muste pe bella, si in film mi se pare ca face f bine treaba asta, cum inghite in sec , probabil faza in care tie ti se pare  constipat smile

Singurul lucru care nu imi place la filmul asta este actorul principal, pt ca in carte este cea mai frumoasa fiinta, dar  Robert P. este urat cu spume( parerea mea big_smile ) si ma oftic , ca nu pot sa am reactiile Bellei, cand il saruta, sau cand il vede, sa zic si eu : " da frate, uite un barbat frumos" dar in rest...eu zic ca si-au intrat in rol mai mult decat perfect..pt ca asta le e rolul...
Si asta imi aduce aminte si de cartile urmatoare, cand inca o data imi demonstreaza teoria....edward e la picioarele bellei ( nu va ganditi ca va dau vreun spoiler big_smile  , el oricum e la picioarele Bellei  smile )  si face numai ce zice ea si etc....well...clar ca omu tre sa para pampalau si mereu cu un nod in gat.... deci..
Parerea mea big_smile

Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... wink
bebe

#1282 2009-12-05 15:24:34

Lelaina
Hero member

Sho, eu n-am zis ca parerea mea e universal valabila. Dar asta e parerea mea, confirmata si de nota filmului pe imdb - stiu ca pt multe persoane criticile si punctarile de genul asta nu au valoare, dar e si asta o variabila, right?

De Bella am zis ca e mai oki, tocmai din perspectiva rolului pe care i-l ofera cartea... Baietii in schimb, dezamagitor

Astept urmatorul, sa vedem smile

#1283 2009-12-05 15:44:51

Shosanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-04-26

La urmatorul din cate am citit, s-a schimbat regizoru', si cik o sa fie mai multa actiune si etc decat pana acum...om traii si om vedea smile

Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... wink
bebe

#1284 2009-12-07 00:42:15

annabel
Diamond member
Inregistrat: 2007-01-15

un SUPER dar SUPER film
actiune-thriller-drama cu Gerard Butler ca tot face furori la fete
Law Abiding Citizen

Ultima oara a fost editat de annabel (2009-12-07 10:23:51)

#1285 2009-12-07 01:12:00

Lelaina
Hero member

annabel a scris:

un SUPER dar SUPER film
thriller-drama cu Gerard Butler ca tot face furori la fete
Law Abiding Citizen

Vazut, Subscris lol

Finalul e cam... dezamagitor
Dar Gerard a mai scapat de cateva kg pe care le avea in The Ugly Truth si acum e in forma big_smile  drool  drool

#1286 2009-12-07 01:51:02

skumpi
Vizitator

LadyPink a scris:

Am terminat de vazut 'Julie&Julia'. Ok filmul, enervanta vocea lui Meryl - dupa cum spuneam si intr-o postare anterioara. Dar apoi am revazut pentru a nu stiu cata oare 'Mamma Mia' si m-am reindragostit la loc de Meryl! hjarta smile

American Pie - the book of love - adica al 'nspe-lea film din seria American Pie? Adica e nou?

don`t waste your time cu American Pie  roll

#1287 2009-12-07 15:22:14

passenger
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-16

"Gamer", apropos de G.Butler.  big_smile

#1288 2009-12-07 16:01:28

LadyPink
Platinum member
Site

Nu e normal ca de cate ori vad scris Gerard Butler sa vreau sa ma isterizez, nu? lol forgetit

#1289 2009-12-07 21:13:24

lala20
Hero member
Inregistrat: 2009-03-07

LadyPink a scris:

Nu e normal ca de cate ori vad scris Gerard Butler sa vreau sa ma isterizez, nu? lol forgetit

Ba da, Lady, ba da! Adica.. e vorba de Butler drool.

The wise man said just find your place
In the eye of the storm
Seek the roses along the way
Just beware of the thorns.

#1290 2009-12-07 23:26:30

passenger
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-16

nu e normal pentru unii, Lady, pentru mine e perfect normal si te inteleg.  applause

#1291 2009-12-08 00:18:35

LadyPink
Platinum member
Site

lol Ma bucur ca sunt sustinuta in nebunia mea, face mereu bine!! lol

#1292 2009-12-08 00:21:22

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

LadyPink a scris:

ma injuri daca-ti zic ca mie mi se pare buhait ca un alcoolic? big_smile
law abiding citizen mi s-a parut putin cam dezgustator, dar inteligent. m-a ingrozit insa duritatea filmului!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.