Filme bune 2-68
- LadyPink
- Platinum member
- De la: el din brate
- Inregistrat: 2008-12-20
- Site
Re: Filme bune 2
Lelaina a scris:Apropo de Julie si Julia.... voi ati fost curioase s-o vedeti pe adevarata Julia? Filmul, stiti, e facut dupa fapte reale. Julia Child a fost un fel de Oprah a bucatariei in America, iar vocea, mimica... tot rolul e f bine construit de Meryl, care se presupune ca va fi nominalizata (yet again) la premiile Oscar pentru acest rol
Inca ma mai lupt cu el Azi a fost a doua repriza cand m-am uitat, mai am vreo jumatate de ora de vizionat cred Oricat o iubesc eu pe Meryl si imi place de ea de nu mai pot, oricat de bazat pe fapte reale e... vocea ei ma irita la culme in filmul asta!!
- Lelaina
- Hero member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2007-02-02
green_fairy a scris:Jessie a scris:Law Abiding Citizen cu Gerard Butler. Un film bun, de actiune.
Julie and Julia cu Meryl Streep. Un film dupa o poveste adevarata, interesant.
recomand. am vazut aseara si e faina actiunea. mi-au placut planurile lui de geniu
Se gaseste Law abiding citizen deja? eu am vazut trailerul la cinema si salivez numai cand ma gandesc la Gerard
Ma tin sa fac o postare pe blog despre New Moon de vreo cateva zile bune.... Cred ca este cel mai prost film pe care l-am vazut anul asta... sau cel putin, unul dintre cele mai proaste. Si tineti cont ca am citit si cartile Actorii joaca penibil, ca sa fiu draguta... Robert P. parca e constipat in majoritatea scenelor. Are o grimasa care efectiv imi lasa senzatia ca are crampe la stomac care il chinuie. Taylor nushcum care il joaca pe Jacob vrea sa ne arate muschii pe care i-a achizitionat ca sa-si pastreze rolul in seria asta... Bella e mai mult sau mai putin oki, comparativ cu restul colegilor ei.
Daca nu ai citit cartea, finalul, sau ma rog, scena in care se ajunge la fortareata Volturi (cu tot cu sarbatoarea locala) ramane o scena f incetosata...
Abia asteptam sa vad filmul. Nu ma asteptam la o capodopera, dar speram totusi la ceva decent. In ciuda impresiilor, probabil ca o sa ma duc si la urmatoarele filme cu aceeasi speranta ca si anul asta - smth better
Ultima oara a fost editat de Lelaina (2009-12-04 20:46:39)
Poor is the man whose pleasure depends on another
- Jessie
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-10-08
Da, se gaseste, Lelaina. Calitatea imaginii nu este tocmai cea mai buna (cel putin la varianta pe care am vazut-o eu) in schimb Gerard are un joc actoricesc, care te face sa uiti de toate.
"Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel
- LadyPink
- Platinum member
- De la: el din brate
- Inregistrat: 2008-12-20
- Site
Geeeeeeeeeraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaard!!!!
(gata, i'm ok )
- annabel
- Diamond member
- Inregistrat: 2007-01-15
eu am vazut aseara "new moon" si mi s-a parut la fel ca primul film.adica aceleasi fete"constipate"cum a zis lelaina.mie mi-a placut, a fost ok
- Shosanna
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-04-26
Lelaina a scris:green_fairy a scris:Jessie a scris:Law Abiding Citizen cu Gerard Butler. Un film bun, de actiune.
Julie and Julia cu Meryl Streep. Un film dupa o poveste adevarata, interesant.
recomand. am vazut aseara si e faina actiunea. mi-au placut planurile lui de geniu
Se gaseste Law abiding citizen deja? eu am vazut trailerul la cinema si salivez numai cand ma gandesc la Gerard
Ma tin sa fac o postare pe blog despre New Moon de vreo cateva zile bune.... Cred ca este cel mai prost film pe care l-am vazut anul asta... sau cel putin, unul dintre cele mai proaste. Si tineti cont ca am citit si cartile Actorii joaca penibil, ca sa fiu draguta... Robert P. parca e constipat in majoritatea scenelor. Are o grimasa care efectiv imi lasa senzatia ca are crampe la stomac care il chinuie. Taylor nushcum care il joaca pe Jacob vrea sa ne arate muschii pe care i-a achizitionat ca sa-si pastreze rolul in seria asta... Bella e mai mult sau mai putin oki, comparativ cu restul colegilor ei.
Daca nu ai citit cartea, finalul, sau ma rog, scena in care se ajunge la fortareata Volturi (cu tot cu sarbatoarea locala) ramane o scena f incetosata...
Abia asteptam sa vad filmul. Nu ma asteptam la o capodopera, dar speram totusi la ceva decent. In ciuda impresiilor, probabil ca o sa ma duc si la urmatoarele filme cu aceeasi speranta ca si anul asta - smth better
Eu nu consider sa sunt "costipati " si etc.... Ina, tu daca ai zis ca ai citit cartile, poate incerci sa vezi din perspectiva mea : in carte, bella e cea mai simpla femeie ever, neindemanatica si toate cele, nu are nik iesit din comun si este si timida => fata de prostuta si de naiva in film Edward , in carte, sufera mereu, trebuie sa se abtina sa nu o muste pe bella, si in film mi se pare ca face f bine treaba asta, cum inghite in sec , probabil faza in care tie ti se pare constipat
Singurul lucru care nu imi place la filmul asta este actorul principal, pt ca in carte este cea mai frumoasa fiinta, dar Robert P. este urat cu spume( parerea mea ) si ma oftic , ca nu pot sa am reactiile Bellei, cand il saruta, sau cand il vede, sa zic si eu : " da frate, uite un barbat frumos" dar in rest...eu zic ca si-au intrat in rol mai mult decat perfect..pt ca asta le e rolul... Si asta imi aduce aminte si de cartile urmatoare, cand inca o data imi demonstreaza teoria....edward e la picioarele bellei ( nu va ganditi ca va dau vreun spoiler , el oricum e la picioarele Bellei ) si face numai ce zice ea si etc....well...clar ca omu tre sa para pampalau si mereu cu un nod in gat.... deci.. Parerea mea
Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud...
- Lelaina
- Hero member
Sho, eu n-am zis ca parerea mea e universal valabila. Dar asta e parerea mea, confirmata si de nota filmului pe imdb - stiu ca pt multe persoane criticile si punctarile de genul asta nu au valoare, dar e si asta o variabila, right?
De Bella am zis ca e mai oki, tocmai din perspectiva rolului pe care i-l ofera cartea... Baietii in schimb, dezamagitor
Astept urmatorul, sa vedem
- annabel
- Diamond member
- Inregistrat: 2007-01-15
un SUPER dar SUPER film actiune-thriller-drama cu Gerard Butler ca tot face furori la fete Law Abiding Citizen
Ultima oara a fost editat de annabel (2009-12-07 10:23:51)
- Lelaina
- Hero member
- skumpi
- Vizitator
LadyPink a scris:Am terminat de vazut 'Julie&Julia'. Ok filmul, enervanta vocea lui Meryl - dupa cum spuneam si intr-o postare anterioara. Dar apoi am revazut pentru a nu stiu cata oare 'Mamma Mia' si m-am reindragostit la loc de Meryl!
American Pie - the book of love - adica al 'nspe-lea film din seria American Pie? Adica e nou?
don`t waste your time cu American Pie
- passenger
- Addicted member
- Inregistrat: 2008-10-16
"Gamer", apropos de G.Butler.
- lala20
- Hero member
- Inregistrat: 2009-03-07
LadyPink a scris:Nu e normal ca de cate ori vad scris Gerard Butler sa vreau sa ma isterizez, nu?
Ba da, Lady, ba da! Adica.. e vorba de Butler .
The wise man said just find your place In the eye of the storm Seek the roses along the way Just beware of the thorns.
- passenger
- Addicted member
- Inregistrat: 2008-10-16
nu e normal pentru unii, Lady, pentru mine e perfect normal si te inteleg.
- anabella_n
- Hero member
- Inregistrat: 2009-04-17
LadyPink a scris:Nu e normal ca de cate ori vad scris Gerard Butler sa vreau sa ma isterizez, nu?
ma injuri daca-ti zic ca mie mi se pare buhait ca un alcoolic? law abiding citizen mi s-a parut putin cam dezgustator, dar inteligent. m-a ingrozit insa duritatea filmului!
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|