homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Filme bune 2-84

#1578 2010-01-20 12:50:40

iris2
Full member
Inregistrat: 2009-05-08

Re: Filme bune 2

Divya a scris:

ShineOfBlood a scris:

Nu stii sa folosesti dc++? lol smile Baga-ti setarile,pune ceva in share,intra pe hublist si baga-ti niste hub-uri,si dup-aia da search smile

am inteles lol
asta e kiar nu ma pricep smile ,oricum ai explica

Divya si Shineofblood, sunteti niste simpatice rotfl

#1579 2010-01-20 12:54:15

iris2
Full member
Inregistrat: 2009-05-08

Lelaina, l-ai vazut si ti-a placut (Sherlock Holmes)?

#1580 2010-01-20 13:19:16

uffff
Insomniac member
De la: mii de km departare
Inregistrat: 2008-02-29

Julie & Julia .... bun

#1581 2010-01-20 13:23:49

Lelaina
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-02-02

L-am vazut. E action packed, e si inteligent (ca deh, e Sherlock), e si sexi (cu nea Jude Law si Robert).... adik merita vazut. Dar nu pot sa zic ca m-a dat pe spate pe termen lung.

Ah, am mai vazut si Up in the Air cu George Clooney. Dragut. Ma rog, niciun film nominalizat la Globurile de aur nu m-a dezamagit. Up in the air e un pic cam prea americanesc pentru gustul meu (prea mizeaza pe chestia cu criza economica). Daar, surpriza cea mai mare am avut de la Vera Farmiga (Jessica din Twilight) care joaca fascinant de bine pentru varsta ei. Palaria jos

Poor is the man whose pleasure depends on another

#1582 2010-01-20 13:35:47

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

Si eu i-am dat o nota maricia lui Sherlock Holmes, dar mie imi place tot ce tine de RDJr smile Adica imi place f mult el ca actor si atunci orice film, oricat de prost ar fi el in materie de scenografie, regie etc. devine ''bearable'' datorita lui smile La Sherlock Holmes as avea doar de reprosat ca e un picut mai lung, dar eu una nu m-am plictisit.

Am mai zis eu de Julie&Julia mai demult. Oricat o iubesc eu pe Meryl, m-a calcat pe nervi in filmul asta, de-abia am rezistat pana la sfarsit smile Accentul ala, modulatiile vocii... m-au zgariat pe creier! Stiu ca asa probabil vorbea si respectiva... dar foarte enervant! smile Nimic de zis vizavi de partitura in sine, problema mea a fost doar cu vocea ei. In rest, o ador in tot ce o vad si de-abia astept sa vad si eu "it's complicated" wink

Ah, si am impresia ca RDJr filmeaza si pentru continuarea de la Sherlock Holmes smile

Publicitate

loading...

#1583 2010-01-20 13:38:59

puffball
Sr. member
De la: wonderland
Inregistrat: 2009-04-23

p.s. I love you - si asta tot un film dragut lol dar nu m-a fascinat asa de tare cum le-a fascinat pe altele big_smile

#1584 2010-01-20 14:00:54

mimoo
Sr. member
Inregistrat: 2008-03-01

password a scris:

Va recomand un super film Sherlock Holmes. Ideea este atat de complexa ca nu imi imaginez cum s-a putut gandi cineva la atatea...practic nu ai timp sa te plictisesti mereu te surprinde cu cate ceva. Din partea mea nota 10. Sper sa va placa si astept pareri smile

daca ati citit din cartile cu el filmu e mult mai neinteresant

when god made man she was only kidding.

#1585 2010-01-20 15:58:29

uffff
Insomniac member
De la: mii de km departare
Inregistrat: 2008-02-29

LadyPink a scris:

Oricat o iubesc eu pe Meryl, m-a calcat pe nervi in filmul asta, de-abia am rezistat pana la sfarsit  Accentul ala, modulatiile vocii... m-au zgariat pe creier! Stiu ca asa probabil vorbea si respectiva... dar foarte enervant!

pe mine m-a atras parisul....si retele culinare big_smile

LadyPink a scris:

"it's complicated" wink

l-am vazut si pe asta...e dragutz...nu stralucit dar e o poveste de viata frumoasa

Ultima oara a fost editat de uffff (2010-01-20 16:01:56)

#1586 2010-01-20 20:13:21

Lelaina
Hero member

LadyPink a scris:

Si eu i-am dat o nota maricia lui Sherlock Holmes, dar mie imi place tot ce tine de RDJr smile Adica imi place f mult el ca actor si atunci orice film, oricat de prost ar fi el in materie de scenografie, regie etc. devine ''bearable'' datorita lui smile La Sherlock Holmes as avea doar de reprosat ca e un picut mai lung, dar eu una nu m-am plictisit.

Am mai zis eu de Julie&Julia mai demult. Oricat o iubesc eu pe Meryl, m-a calcat pe nervi in filmul asta, de-abia am rezistat pana la sfarsit smile Accentul ala, modulatiile vocii... m-au zgariat pe creier! Stiu ca asa probabil vorbea si respectiva... dar foarte enervant! smile Nimic de zis vizavi de partitura in sine, problema mea a fost doar cu vocea ei. In rest, o ador in tot ce o vad si de-abia astept sa vad si eu "it's complicated" wink

Ah, si am impresia ca RDJr filmeaza si pentru continuarea de la Sherlock Holmes smile

Exact asa sunt eu cu johnny depp lol Poa sa fie ultimul film de pe pamant (desi m-as mira sa fie cazul) daca e cu JD, eu ma uit lol

Da da, o sa fie si Sherlok 2 big_smile

#1587 2010-01-20 20:46:03

lalky
Full member
Inregistrat: 2008-07-20

blackberry a scris:

Divya a scris:

paulinne a scris:

Eu am vazut recent "Avatar"- mi s-a parut foarte foarte interesant...
As mai recomanda "Australia", "The reader", "Sophie's choice", "Inglorious basterds" (genial filmul as spune)...daca imi mai amintesc ceva revin  big_smile

avatar nu mi'a placut asa mult smile

eu dupa 15 min l-am oprit, de mult ce mi-a placut. am pierdut ceva ?

nici mie nu mi-a placut cine stie ce.....

#1588 2010-01-20 21:05:24

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

up in the air=frumos dar nu mi-a placut finalul sad

#1589 2010-01-20 23:32:33

Scarlet_Autumn
Sr. member
Inregistrat: 2009-09-04

fetelor, ?mi zicea cineva de un film care mergea pe ideea că oamenii, dacă e să fie, chiar şi peste ani, tot se vor ?nt?lni. (chiar dacă s-au aşternut ani buni peste ei p?nă la revedere şi distanţa. )
Despre titlu ?mi amintesc doar că e mai lung şi mai ciudat, dar azi mi-am tot stors neuronii şi nu mi l-am amintit.  bang
Deşi şansele sunt mici, poate-poate aţi văzut vreuna din voi filmul de care vorbesc. big_smile   chicot

Keep away from people who try to belittle your ambitions. Small people always do that, but the really great make you feel that you, too, can become great.

#1590 2010-01-20 23:49:35

puffball
Sr. member
De la: wonderland
Inregistrat: 2009-04-23

brothers -  super film hjarta

#1591 2010-01-21 00:15:14

Scarlet_Autumn
Sr. member

Scarlet_Autumn a scris:

fetelor, ?mi zicea cineva de un film care mergea pe ideea că oamenii, dacă e să fie, chiar şi peste ani, tot se vor ?nt?lni. (chiar dacă s-au aşternut ani buni peste ei p?nă la revedere şi distanţa. )
Despre titlu ?mi amintesc doar că e mai lung şi mai ciudat, dar azi mi-am tot stors neuronii şi nu mi l-am amintit.  bang
Deşi şansele sunt mici, poate-poate aţi văzut vreuna din voi filmul de care vorbesc. big_smile   chicot

L-am găsiiiiit!!  happy Serendipity ?i zice  partydance . L-a văzut careva? E ceva de capul lui? (eu mai mult aveam problema cu memoria, but anyway... big_smile)

Keep away from people who try to belittle your ambitions. Small people always do that, but the really great make you feel that you, too, can become great.

#1592 2010-01-21 01:07:50

sophie
Addicted member
De la: Atlantis
Inregistrat: 2008-02-19

Scarlet, mai e ceva relativ asemanator  smile Eternal Sunshine of the Spotless Mind daca nu l`ai vazut, ti`l recomand big_smile

#1593 2010-01-21 01:15:09

Scarlet_Autumn
Sr. member

sophie a scris:

Scarlet, mai e ceva relativ asemanator  smile Eternal Sunshine of the Spotless Mind daca nu l`ai vazut, ti`l recomand big_smile

l-am văzut, Sophie  big_smile. bun, bun ESSMu` (deşi eu ziceam de problemele mele cu memoria  tillfreds ).
Anyway, ai văzut Serendipity-ul? big_smile

Eu nu-s adepta filmelor, nu pentru că nu mi-ar plăcea, dar pentru că...adorm pe la jumătatea lor  lol . Şi mi-e lene să mă uit ?ncă o dată la film ca să-mi amintesc pe unde-am adormit. rotfl

#1594 2010-01-21 01:28:52

sophie
Addicted member
De la: Atlantis
Inregistrat: 2008-02-19

Serendipity n`am vazut sad nici eu nu ma uit prea mult la filme, tocmai din aceeasi cauza rotfl2 am adormit inclusiv la The Curious Case of Benjamin Button  rotfl2
Ce m`a tinut in priza a fost Law Abiding Citizen  tummenupp si serialul Dexter big_smile

#1595 2010-01-21 02:04:14

Lelaina
Hero member

Dex ruuuuulz lol Sper sa se faca bine Michael C. Hall, cat de curand sad Abia astept sezonul urmator din Dex. Tu ai vazut toate epi, soph?

Mie Serendipity nu mi-a placut. E ala cu jennifer Love Hewit nu? prea siropos...

#1596 2010-01-21 09:32:10

Jessie
Platinum member
Inregistrat: 2008-10-08

Lelaina, nu, este cu Kate Beckinsale si John Cusack.
Da, e un pic siropos dar totusi dragut. smile

"Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.