Filme bune 2-96
- albinuta_vesela
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-07-23
Re: Filme bune 2
The Time Traveler's Wife a fost minunat ! It's Complicated m-a pus pe ganduri.
Astept sa apara Dear John. Trailerul e promitator. Este scris de autorul "The Notebook". Cine l-a vazut stie..
- SoareleMeu
- Hero member
- Inregistrat: 2007-11-16
the invention of lying mi-a placut.....l-am vazut aseara the pursuit of happyness .....am plans si eu la tot filmul ala nu ma puteam oprii.
- sophie
- Addicted member
- De la: Atlantis
- Inregistrat: 2008-02-19
blackberry a scris:The Time Travelers Wife... deosebit, n-am cuvinte
si mie mi`a placut
- Emilya
- Platinum member
- De la: munte
- Inregistrat: 2006-07-16
- Site
Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my bodyMaia Ecaterina 14.01.2014
- kreed
- Sr. member
- Inregistrat: 2008-05-13
sophie a scris:kreed a scris:eu am vazut creek town si sherlock holmes!Creek town, mi-a placut foarte mult, joaca Dominic Purcell-tipul din Prison Break si este co-productie romaneasca....daca va plac nazi-stories, ii f ok....si Sherlok-m-a surprins f mult domnul guy Ritchie...in a good way....de data asta a facut o treaba f buna!
cred ca e Town Creek
u're right:)....nu stiam eu de ce suna asa ciudat cum l-am scris eu initial:)
- lalky
- Full member
- Inregistrat: 2008-07-20
ally18 a scris:blackberry a scris:dianah a scris: mie mi-a placut mult
ok, ma uit si eu diseara
l`ai vazut?e fain? k vreau sa il vad si eu
si eu l-am vazut desi la inceput n-am inteles despre ce e vb dar dupa a inceput sa-mi placa. foarte frumos filmu n-am ce zice
- Scarlet_Autumn
- Sr. member
- Inregistrat: 2009-09-04
Keep away from people who try to belittle your ambitions. Small people always do that, but the really great make you feel that you, too, can become great.
- A|3
- Full member
- Inregistrat: 2008-10-02
lalky a scris:ally18 a scris:blackberry a scris: ok, ma uit si eu diseara
l`ai vazut?e fain? k vreau sa il vad si eu
si eu l-am vazut desi la inceput n-am inteles despre ce e vb dar dupa a inceput sa-mi placa. foarte frumos filmu n-am ce zice
la ce film va referiti?
Te sun sa iti spun k ai uitat parfumul tau in pat Si-ncerc sa il imbrac, sa ii tina sufletului de cald...
- sophie
- Addicted member
- De la: Atlantis
- Inregistrat: 2008-02-19
Scarlet_Autumn a scris:Marley and me - acum l-am văzut şi eu. La filmul ăsta am r?s dar am şi pl?ns.. ?n hohote (cu Odinul meu ?n braţe...săracul, nu ştia de ce ?l tot pup şi ?i dau m?ncare, dar i-a convenit. Şi ?ncă o fază tare , c?nd mi-au dat lacrimile s-a trezit, s-a uitat la mine şi m-a lins pe faţă
tocmai ce scrisesem pe pagina trecuta aceleasi chestii
Ultima oara a fost editat de sophie (2010-02-12 20:48:52)
- lalky
- Full member
- Inregistrat: 2008-07-20
A|3 a scris:lalky a scris:ally18 a scris: l`ai vazut?e fain? k vreau sa il vad si eu
la ce film va referiti?
Case 39
- Madalina85
- Addicted member
- Inregistrat: 2009-09-27
sophie a scris:Scarlet_Autumn a scris:Marley and me - acum l-am văzut şi eu. La filmul ăsta am r?s dar am şi pl?ns.. ?n hohote (cu Odinul meu ?n braţe...săracul, nu ştia de ce ?l tot pup şi ?i dau m?ncare, dar i-a convenit. Şi ?ncă o fază tare , c?nd mi-au dat lacrimile s-a trezit, s-a uitat la mine şi m-a lins pe faţă
tocmai ce scrisesem pe pagina trecuta aceleasi chestii
vb in calitate de 2 posesoare de bestii nemaipomenit de scumpici frumoasse si dragi ...pupici pentru ele
- sushi
- Hero member
- Inregistrat: 2009-05-11
A beautiful mind. Superb, nu am cuvinte...
- Madalina85
- Addicted member
up in the air dragut....merita daca ai timp sa te uiti....
- dianah
- Sr. member
- De la: Zalau
- Inregistrat: 2009-02-09
- Site
hachiko:a dog's story cu richard gere e bazat pe o poveste adevarata.nu mi-a venit sa cred cum un caine,caruia i-a murit stapanul,a continuat sa-l astepte pe acesta zi de zi ,timp de 9 ani,in acelasi loc in care il astepta sa se intoarca de la serviciu.
5 Octombrie 2012 a venit pe lume minunea noastra Larisa Ema,mami si tati te iubesc pana la cer si inapoi!!!
- maryu
- Hero member
- De la: Honolulu
- Inregistrat: 2007-08-27
dianah a scris:hachiko:a dog's story cu richard gere e bazat pe o poveste adevarata.nu mi-a venit sa cred cum un caine,caruia i-a murit stapanul,a continuat sa-l astepte pe acesta zi de zi ,timp de 9 ani,in acelasi loc in care il astepta sa se intoarca de la serviciu.
acum il trag si eu...cred ca o sa plang, la cum iubesc eu cainii
În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. What will it take for us to realize, The more we provoke, winter will come twice...
- dianah
- Sr. member
- De la: Zalau
- Inregistrat: 2009-02-09
- Site
ei...eu am plans in hohote ,mai ales cand am vazut in ce hal arata saracul caine dupa 9 ani
5 Octombrie 2012 a venit pe lume minunea noastra Larisa Ema,mami si tati te iubesc pana la cer si inapoi!!!
- Madalina85
- Addicted member
maryu a scris:dianah a scris:hachiko:a dog's story cu richard gere e bazat pe o poveste adevarata.nu mi-a venit sa cred cum un caine,caruia i-a murit stapanul,a continuat sa-l astepte pe acesta zi de zi ,timp de 9 ani,in acelasi loc in care il astepta sa se intoarca de la serviciu.
acum il trag si eu...cred ca o sa plang, la cum iubesc eu cainii
daca poti sa imi mai mai dai o data add ca atunci stii ca am avut problema aia cu nenorocitii care imi dadeau add non stop si cred ca te-am sters
- Emilya
- Platinum member
- De la: munte
- Inregistrat: 2006-07-16
- Site
m-am uitat la trailer...cred ca doua zile plang dupa filmul asta
LE: cel mai emotionant film pe care l-am vazut...mai ales ca am si eu doi catei
Ultima oara a fost editat de Wildhoney (2010-02-13 23:40:25)
Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my bodyMaia Ecaterina 14.01.2014
- maryu
- Hero member
- De la: Honolulu
- Inregistrat: 2007-08-27
Wildhoney a scris:m-am uitat la trailer...cred ca doua zile plang dupa filmul asta
LE: cel mai emotionant film pe care l-am vazut...mai ales ca am si eu doi catei
subscriu
În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. What will it take for us to realize, The more we provoke, winter will come twice...
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|