|
Nu esti logat.
Cine are cont pe ebay, please help#1 2009-03-15 14:05:28
cine are cont pe ebay, please helpAm incercat si eu cu chiu cu vai sa-mi fac cont pe ebay si momentan sunt la partea in care trebuie sa-ti faci cont pe paypal. Ultima oara a fost editat de pink_martini (2009-03-15 14:12:53) "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #2 2009-03-15 14:12:42
Re: cine are cont pe ebay, please helppink eu am cont pe ebay dar aveam deja cont pe paypal pt ca am mai cumparat altele de pe net... dar nu mi-au cerut nici un cod nik... sau cel putin nu imi amintesc. ai verificat mailul? de obicei iti trimit astia mai multe info. Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?... Offline #3 2009-03-15 14:13:42
Re: cine are cont pe ebay, please helpLE: Am primit pe mail urmatorul lucru If you access your card statement online, you will see the number within 2-3 business days. If you don't have online access to your statement, please wait for your printed statement to arrive by mail. "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #4 2009-03-15 14:56:56
Re: cine are cont pe ebay, please helpSi eu am cont pe ebay,dar nu mi-am confirmat cardul de la inceput,nici nu era nevoie. De abia dupa ce cumperi de 100 de lire(sau 100 d ron,nu mai tin minte) trebuie sa-ti confirmi cardul ca sa te lase sa cumperi in continuare. Atunci cand iti confirmi cardul,iti ia din cont 1,5 euro, si pe extrasul de cont o sa-ti apara ceva in genul: verificare card paypal 1,5 euro si iti scrie acolo si codul. Eu de exemplu am card de la ing, si am intrat pe ing homebank,unde poti sa vezi online tranzactiile pe care le-ai facut si extreasele de cont,si acolo am gasit si codul. Du-te la banca de la care ai cardul,zi-le numarul contului si cere-le sa-ti printeze ei un extras de cont. Offline #5 2009-03-15 15:01:37
Re: cine are cont pe ebay, please help
sarumana , si eu tot de la ing am cardul, deci dk intru la homebank imi apare acolo codul k sa nu mai fac drum pana la banca aiurea ? Suuper mersi mult "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline Publicitateloading...
#6 2009-03-15 15:50:50
Re: cine are cont pe ebay, please helpDa,intri la tranzactii,extras pe perioada, si selectezi perioada aia de 3 zile in care ti-a spus ca o sa-ti trimita codul. Ma bucur ca te-am putut ajuta Offline #7 2009-03-15 19:33:54
Re: cine are cont pe ebay, please helpsuper tare , thanks "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #8 2009-11-28 13:56:18
Re: cine are cont pe ebay, please helpfetele care e faza cu paypal? Ultima oara a fost editat de OneOnly (2009-11-28 14:08:35) They can because they think they can. Offline #9 2009-11-28 14:52:49Re: cine are cont pe ebay, please helpPai, One, ia sa te iau eu Ca am reusit sa activez contul' Deeeeeci: Offline #10 2009-11-28 15:06:52
Re: cine are cont pe ebay, please helpfata mea They can because they think they can. Offline #11 2009-11-28 15:11:42Re: cine are cont pe ebay, please helpTrebuie sa ai 1.5 euro (sau in lei) pe el. Sau mai mult Vezi ca trebuie sa scrie pe card cand expira Homebank-ul (daca e din ala de verificat pe internet si facut tranzactii) nu iti trebuie deocamdata ci peste cateva zile cand trebuie sa verifici sa vezi daca ti-au trimis aia codul - dar asta il poti obtine si direct de la banca, nu e neaparata nevoie sa il faci prin home banking. Iti trebuie doar un card valabil cu 10 lei pe el Vezi ca fetele fix despre cardul de la ING vorbeau Offline #12 2009-11-28 15:24:34
Re: cine are cont pe ebay, please helpe valabil pana in 11.11. Ultima oara a fost editat de OneOnly (2009-11-28 15:25:23) They can because they think they can. Offline #13 2009-11-28 15:30:06Re: cine are cont pe ebay, please helpPai echivalentul a 1.5 euro (nu stiu daca are vreao treaba si cu TVA-ul). Succes, sper ca te-am lamurit cat de cat. Offline #14 2009-11-28 15:43:28
Re: cine are cont pe ebay, please helpDa, sarumana mult Lady They can because they think they can. Offline #17 2010-02-07 00:36:24
Re: cine are cont pe ebay, please helpFetele ma ajutati si pe mine cu ebay-ul asta, respectiv PayPal?? Eu am card la Piraeus Bank, si tot asa e faza cu check ur card statement...daca ma duc la banca ce trebuie sa intreb? Ultima oara a fost editat de kemikal (2010-02-07 01:08:44) Lips of splendor and tongue of deceit. All dying now as our fragile wrists hold only waste.. Yeah, that's my eye! Offline #18 2010-02-07 14:57:08
Re: cine are cont pe ebay, please help
eu m-am dus la ing si am vizualizat extrasul de cont interimar din ziua in care mi-am facut cont-ul la paypal si mi-au luat cei 1.5 euro. Acolo pe extrasul de cont scrie codul de 4 cifre pe care trebuie sa-l introduci "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #19 2010-05-13 13:54:15
Re: cine are cont pe ebay, please helpte duci la banca si ceri extras de cont de pe ziua cand ai facut cont pe paypal, acolo o sa iti apara in dreptul la suma retrasa de 1 euro sau ceva in genul la nume apare un cod de 4 cifre, vi acasa intri pe paypal si bagi codul ala si gata Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|