|
Nu esti logat.
.ro girls ?-2#20 2009-03-16 10:24:27
Re: .ro girls ?James, cheer up si nu mai fii atat de nesigur pe tine, e internetul, nu inteleg de ce te simti atat de amenintat si invidios pe un personaj la urma urmei anonim, in continuare nu vad ce rost are sa mai faci acuzatii nefondate care au trecut de barierele bunului simt, usor usor o dai in jigniri si n-ai vrea sa iti patezi armura alba tocmai aici, nu? Fa un efort si linisteste-te, nu lasa toate complexele sa iasa la suprafata din cauza unui forum mititel. Iar despre rest, da, intr-adevar am fost ironic si v-am invitat sa va dati cu parerea nu cu numerele de telefon, poate cineva sa-mi spuna ca nu am macar putina dreptate in afirmatiile facute in primul post? Offline #21 2009-03-16 10:40:36
Re: .ro girls ?
aoleu chiar nu pot sa ma abtin:))eu creca e tot citystar:)))(nalpretsam) Ultima oara a fost editat de akisandra (2009-03-16 10:44:26) Offline #22 2009-03-16 10:58:52
Re: .ro girls ?o doamne ce probleme au baieteii din ziua de azi..... Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head... Offline #23 2009-03-16 12:00:52
Re: .ro girls ?C?nd ai crescut mare, nu?
Tinere, eu nu am dat buzna aici cu ?ntrebări şi afirmaţii jignitoare, la adresa lor. Eu cred că tu nu observi faptul că tu eşti cel care habar n-are nimic de diplomaţie şi cum să ?ntrebi ceva ?n aşa fel ?nc?t să ţi se şi răspundă. ?nsă, e alegerea ta să fii ?n continuare ignorant şi ofensiv, mie mi se rupe. La doi metri-n faţa penisului, da, nicidecum ea. Na, că s-a pătat şi armura, nu? Ultima oara a fost editat de James (2009-03-16 12:01:56) Mai bine să taci şi să pari prost, decât să vorbeşti şi să înlături orice dubiu. Offline #24 2009-03-16 12:03:39
cand am intalnit persoana potrivita Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head... Offline Publicitateloading...
#25 2009-03-16 12:04:46
Re: .ro girls ?Tot pe acolo. Mai bine să taci şi să pari prost, decât să vorbeşti şi să înlături orice dubiu. Offline #26 2009-03-17 09:30:20
Re: .ro girls ?Dragul meu nalpretsam, Offline #27 2009-03-17 10:41:31
Re: .ro girls ?as aprecia f mult daca nu s ar ajunge la jigniri si ironii...pt cine nu stie aici (pe forum) NU JUDECAM...fiecare persoana e libera sa si exprime opiniile,in limita bunului simt, iar daca nu sunteti de acord cu ele ori le ignorati ori le "atacati" cu tact si bun simt...cine nu poate ori se abtine de la comentarii ori va suferi consecintele...baiatul nu a venit aici ca sa agate gagici (nu e locul) ci doar sa obtina niste pareri sau incurajari (probabil mai citind inainte pe forum)...nu va pot cere sa acceptati neconditionat caci aceasta este o notiune de abstracta pt majoritate oamenilor dar macar sa pastram un minim de bun simt... happy with him...inlove with him... Offline #28 2009-03-17 12:11:33
Re: .ro girls ?E vorba de un tipar dar for the sake of my sanity sper sa nu fie aplicat in absolut toate cazurile.Mi se pare hilar cum toata lumea a tras concluzia ca nu admit exceptii. Sunt si treaz si am simtit dragoste, sigur am simtit chiar mult mai multa decat meritam fara sa-mi dau seama la momentul respectiv. Poate va vine greu de crezut insa n-am rabufnit aici pe baza unui impuls hormonal de scurta durata sau mai stiu eu ce, efectiv simt o usoara oboseala psihica de fiecare data cand observ imensitatea manelismului care ma inconjoara. Cat despre impresia care o am despre mine, nu, nu m-am nascut cu ea si poate ca e exagerata insa prind foarte mult curaj cand ma uit in jur. Tot respectul pentru fetele cele care il merita, i guess, desi n-am mai vazut de mult macar una. Offline #29 2009-03-17 12:20:20
ai si tu dreptatea ta.. VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #30 2009-03-17 12:32:49
Re: .ro girls ?Păcat că nu-l ajută cu nimic asta. Simplul fapt că el nu este ?n stare să o găsească nu ?nseamnă că nu există. Dacă pentru un orb născut aşa, p?nă şi acest simţ ?i este străin, asta nu ?nseamnă că trăim cu toţii ?n ?ntuneric. Mai bine să taci şi să pari prost, decât să vorbeşti şi să înlături orice dubiu. Offline #31 2009-03-17 12:36:21
Re: .ro girls ?are tot timpul james,trebuie numai sa-si schimbe un pic gandirea.... VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #32 2009-03-17 12:37:52
Re: .ro girls ?Atitudinea. Mai bine să taci şi să pari prost, decât să vorbeşti şi să înlături orice dubiu. Offline #33 2009-03-17 12:46:46
Re: .ro girls ?Crys_tY_na imi pare rau ca am ales sa-mi exprim violent parerea,dar sunt extrem de impotriva generalizarii si caracterizarilor nefondate.Nu inteleg cum poate un pusti(ca pana la urma la 19 ani esti un pusti) sa ajunga sa gandeasca in asa fel despre femei! Offline #34 2009-03-17 13:02:10
Re: .ro girls ?Ai foarte mare dreptate, ?nsă nu cumva să dai ?n extremism. Sunt, totuşi, curve proaste cu duiumul, pe lumea asta. Iar cele merituoase ?ntr-un procent mai mic. Majoritatea e rea, nu e bună. ?nsă e clar că oricine poate găsi pe cineva potrivit, dacă chiar vrea asta şi nu se lamentează-n scuze de doi bani. Mai bine să taci şi să pari prost, decât să vorbeşti şi să înlături orice dubiu. Offline #35 2009-03-17 13:13:43
Re: .ro girls ?Nu dau in extremism,stiu si blonde proaste usuratice cu masini cabrio,dar stiu si blonde destepte cu masini de x zeci de mii de euro.Si tipe urate superficiale,dar si fete superbe de o profunzime aparte si o sensibilitate deosebita.Din punctul meu de vedere,nimeni nu merita sa fie etichetat pur si simplu... Offline #36 2009-03-17 23:31:56
Re: .ro girls ?Chick nu m am referit la tine in special spuneam in general pt toate persoanele care au postat sau urmeaza sa posteze la acest topic... happy with him...inlove with him... Offline #37 2009-03-18 17:10:00
Re: .ro girls ?aualeu am mai intalnit eu persoane care apreciau inteligenta femeilor in functie de frumusetea lor. Cu cat mai frumoasa cu atat mai proasta.... O_o Ultima oara a fost editat de _alexa_ (2009-03-18 17:11:33) Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head... Offline #38 2009-03-18 18:01:58
Re: .ro girls ?haha! si a mea alexa:) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|