homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

:D pentru ralluk si girly

#1 2009-03-15 21:58:04

kitty_024
Full member
Inregistrat: 2007-07-04

:D pentru ralluk si girly

nu shtiu dak am voie sa postez asa,dar nu stiu cum sa ii dau privat message mai ales k nu ;e prind nicioadata onlineD:

Botosani
-girly: domnul doctor onofriescu mircea este ginecologul mamei mele big_smile si din cate stiu eu .. e cel mai bun wink i-a supravegheat si cele 2 sarcini, ea zice ca e foarte multumita ( la maternitate) ;
-ralluka: Fetcu Carmen, Dr, cabinete de obstretica ginecologie din Botosani
    Descriere:  Cabinet medical de dermatologie si ginecologie.
    Adresa:  Bulevardul Mihai Eminescu 16, Botosani, judetul Botosani
    Telefoane:  0231-582.290

am gasit asta la ginecologi pe orashe si mai aveam cateva intrebari:d ,,avand in vedere k numai 2 erau trecuti in lista:(

1.dak onofriescu mircea are si cabineet pe undeva si cati ani are,,si sincer eu nu stiu dak are efectiv in bt,pentru k am gasit pe google k el are cabinete in iasi:| oricum am oo stare ciudata cand ma gandesc la doctor ginecolog barbat:|
2: despre d-na fetcu,,unde mai exact e cabinetul?am innebunit q nr16:))) e tanara sau batrana doamna?,,,
Intreb pentru k am mai fost undeva si nu mi-a placut deloc:( plus k mi-a dat o reteta sa dupa ochi:|nu am fost deloc multumita

Ultima oara a fost editat de kitty_024 (2009-03-15 22:04:17)

#2 2009-03-16 09:53:41

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

Re: :D pentru ralluk si girly

ralluka si girly nu mai intra pe forum, de asta nu le vezi niciodata online...

#3 2009-03-16 20:12:49

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

Re: :D pentru ralluk si girly

Dr. Onofriescu are cabinet doar in iasi din cate stiu, peste drum de billa. Eu merg de ceva timp la el.

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.