homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Anticonceptionale dupa postinor

#1 2009-03-16 11:42:10

alexa216
Membru
Inregistrat: 2009-02-09

Anticonceptionale dupa postinor

Salutare tuturor!

Am o mare nelamurire...acum o luna si ceva am luat postinor iar ciclul mi-a venit cu intarziere si nu m-a tinut decat 2 zile. Am fost la planning inainte de a-mi veni ciclul pentru a lua anticonceptionale ( marvelon 28) si mi s-a spus sa le iau din prima zi de sangerare, adica nu conteaza daca este acea menstruatie falsa de dupa postinor sau nu. Si asa am facut...am luat ac si m-am speriat ca ciclul m-a tinut doar 2 zile. sa fie de la postinor sau de la ac?e prima data cand iau Ac.am 4 zile de cand le iau si ma simt destul de ok de la ele, cu usoare senzatii de greata dar nimic mai mult
  Aveti idee daca aceasta e menstruatia mea reala?daca nu, cand ar trebui sa-mi vina urmatoarea menstruatie?dupa ce termin folia de marvelon?Va rog sa-mi raspundeti

#2 2009-03-16 13:04:18

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

Re: Anticonceptionale dupa postinor

menstruatia a durat doar 2 zile din cauza ac. acestea reduc cantitativ menstruatia. urmatoarea menstruatie iti va veni in cele 7 zile in care vei lua pastilutele inactive. atentie! cand termini cele 7 pastilute inactive, in ziua urmatoare incepi o folie noua.

#3 2009-03-16 19:44:14

alexa216
Membru
Inregistrat: 2009-02-09

Re: Anticonceptionale dupa postinor

m-am linistit...credeam ca ma trezesc cu o noua menstrutie in urmatoarele zile...ms mult de tot!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.