homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Antibebe - iarasi nelamuriri...va rog sa ma ajutati

#1 2009-03-17 10:41:44

lexy08
New member
Inregistrat: 2009-02-03

Antibebe - iarasi nelamuriri...va rog sa ma ajutati

Buna dimineata, fetelor....am si eu niste nelamuriri....va rog mult sa-mi raspundeti
     Sunt in a 3a saptamana( din prima folie) de luat antibebe...yasmin mai exact...si au inceput sa ma doara sanii si sa ma doara burtica ca la spm....eu intelesesem ca asa ceva nu se va mai intampla daca incep sa iau antibebe....
     Si astea sunt reactii adverse sau chiar e spm....atunci antibebele nu functioneaza sau cum?....si daca asa e, inseamna ca am toate sansele sa raman insarcinata?..mentionez ca de sapt trecuta am avut contacte sexuale cu iubi meu iar el si-a dta drumul in mine...pastilele le-am luat corect...in fiecare zi in intervalul 11-13 ziua....deci ce poate fi?....
    Scuzati pt ditamai romanul si astept raspunsurile voastre.

#2 2009-03-17 10:48:33

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

Re: Antibebe - iarasi nelamuriri...va rog sa ma ajutati

durerea de sani e normala...cel mai probabil cresc...si durerea de burta se poate sa fie spm...dar daca le ai luat corect nu ai dc sa te ingrijorezi...nu e anormal...

happy with him...inlove with him...puss

#3 2009-03-17 11:43:31

daliana
Hero member
Inregistrat: 2007-07-02

apropo de antibebe, eu nu am mai folosit de 10 ani, daca inca nu mi s-a instalat prima menstruatie dupa nastere si nu alaptez, este bine sa astept pana sa folosesc anticonceptionalele? dr mi-a zis sa incep yasmine ca sa ma protejez, dar eu nu vreau sa fortez organismul si sa ii provoc prima menstra, si asa nu ma simt bine, cine imi poate da un sfat? mamicile la apel??!!

There are two things in life: you have to die and you have to live until you die.
mamica de doua fete cucuiete

#4 2009-03-17 11:49:22

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

daliana, eu zic sa mai astepti putin, poate vine menstra si singura...

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

#5 2009-03-17 12:28:10

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

si eu as astepta prima menstruatie

Publicitate

loading...

#6 2009-03-17 13:21:45

daliana
Hero member
Inregistrat: 2007-07-02

asa ma gandeam si eu......., problema e ca nu mai vine si inca nu am avut primul contact dupa nastere........, stiti, prezervativul se poate rupe........

There are two things in life: you have to die and you have to live until you die.
mamica de doua fete cucuiete

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.