homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Stres-3

#39 2009-03-17 15:35:22

alina_alina
Hero member
Inregistrat: 2008-08-03

Re: stres

Katalyna2311 a scris:

wow la ce naiba te mai cauta atunci? imi amintesc in mare povestea voastra si ar fi cazul sa te lase in pace dupa cat ai suferit

cand am scris prima data povestea mea stiu ca tu mi ai raspuns cel mai mult smile .pai uite,nu vrea sa accepte ca s a terminat!

#40 2009-03-17 15:43:22

alina_alina
Hero member

nu!i se pare ca i se cuvine orice,oricand!toate mesajele lui incep cu "vreau"!

#41 2009-03-17 15:58:56

alina_alina
Hero member

i am zis ca am pe cineva!a zis ca nu ma crede..pt simplul motiv ca nimeni nu i la fel de bun ca el!deja mi se pare caraghios si patetic!ms pt incurajari

#42 2009-03-17 16:07:01

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

imi dau si eu cu parerea... daca tot insista doar din orgoliu, canta-i in struna, spune-i ca are dreptate, ca nu exista altul mai grozav decat el, ca n-ai sa mai gasesti pe altul la fel etc etc...si poate cu orgoliul satisfacut o sa te lase in pace si o sa-si vada de viata lui.

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#43 2009-03-17 16:11:49

alina_alina
Hero member

mi ar rade in nas si ar fi triumfator!ar fi ca si cum as turna gaz pe foc!oricum maximum de nesimtire a fost cand m a sunat ca un derbedeu(n am rspuns)si dadea sms uri ca sa i spun eu cum sa si asorteze nu stiu ce pulover!am crezut ca i sparg capul!!e foarte nesimtit!

Publicitate

loading...

#44 2009-03-17 16:24:38

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

asta-i mai disperat decat exul meu lol
eu sunt convinsa ca pe masura ce il ignori el e mai interesat,probabil nu concepe sa fie ignorat.orgoliul masculin.ai devenit o obsesie pt el.

expect the worst , hope for the best!

#45 2009-03-17 16:27:40

alina_alina
Hero member

i am tr acum vreo 2 ore mesaj ca daca ma mai streseaza ma duc la politie!vad ca tace!sper sa fi avut efect!

#46 2009-03-17 16:34:58

skumpi
Vizitator

sau alina...pe tel poti sa`i redirectionezi nr... si cand te suna de fapt suna la alt numar big_smile

#47 2009-03-17 16:38:57

alina_alina
Hero member

da,dar in cazul asta numarul respectiv nu plateste daca are casuta vocala?as putea sa i redirectionez tel catre un macho rotfl

#48 2009-03-17 16:44:37

bubutadana
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-03

iar apelul de la tine catre nr spre care ai redirectionat (in cazul in care raspunde) il platesti tu
cel mai simplu este ignor pana la plictis
n-are decat sa se imbolneaveasca trimitand mail-uri, sms-uri, scrisori, semnale fumigene ca indienii

No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else...

#49 2009-03-17 17:46:18

alina_alina
Hero member

aoleu!acum s a dezlantuit iadul!
"singura care platesti acum esti,pe toate planurile.si vei mai plati cu varf si indesat pentru ca nu sti sa ti recunosti greselile si nu sti sa inveti din ele..."

extraordinar!omul asta e nebun!mentionez ca mi am ratat facultatea din cauza lui(poveste lunga si dureroasa spusa atunci cand am ajuns eu pe forumul asta)

#50 2009-03-17 17:52:18

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

de acord cu bubutadana, atata timp cat nu incearca sa se apropie fizic de tine ignore (in niciun caz nu-i raspunde la telefon, mail, sms... pt mailuri fa-ti un filtru sa se duca direct in junk)
daca incearca sa vina la tine acasa sau sa se apropie de tine eu - am mai zis, desi sunt o persoana foarte pasnica de fel - as cauta pe cineva care sa-l sperie putin

#51 2009-03-17 18:08:53

alina_alina
Hero member

iar am primit un mesaj de dulce..
"fata mea,eu nu am nevoie de tine.tu nu meriti un om ca mine.sa stii ca tu chiar ai nevoie de acel D si de conditia sociala pe care el ti o poate oferi.locul tau draga mea este la banda de cable,printre mahalagioaice amatoare de euforia,cosmeticale si tzoale.iti meriti conditia conditia,bolile pe care le tot ai,alergiile,delasarea generala si restantele de la faculta.as fi putut sa ti ofer un viitor impecabil langa mine.nu le meriti"

fetelor,spuneti si voi,n am de a face cu un nebun??

tin sa subliniez ca n am niciun fel de boala,doar o amarata de alergie la polen si ca sunt o fire mai sensibila..
sper ca acum am scapat..mersi fetelor ca mi ati citit aberatiile.scriind m am mai eliberat de nervi!

#52 2009-03-17 19:21:01

skumpi
Vizitator

alina_alina a scris:

"fata mea,eu nu am nevoie de tine.tu nu meriti un om ca mine.sa stii ca tu chiar ai nevoie de acel D si de conditia sociala pe care el ti o poate oferi.locul tau draga mea este la banda de cable,printre mahalagioaice amatoare de euforia,cosmeticale si tzoale.iti meriti conditia conditia,bolile pe care le tot ai,alergiile,delasarea generala si restantele de la faculta.as fi putut sa ti ofer un viitor impecabil langa mine.nu le meriti"

tin sa subliniez ca n am niciun fel de boala,doar o amarata de alergie la polen si ca sunt o fire mai sensibila..
sper ca acum am scapat..mersi fetelor ca mi ati citit aberatiile.scriind m am mai eliberat de nervi!

un inceput promitzator  tummenupp

bine ca ai scapat de el...  roll

#53 2009-03-17 19:28:15

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

aiaiaiai!
si daca tu esti in 'halul' asta el e mai rau, ca astat si te-a iubit atata timp si ca acum inca se tine dupa tine!
ntz ntz ntz!
nu-i mai da niciun raspuns. e clar ce fel de om era, daca terfeleste imaginea persoanei pe care a iubit-o la un mom, in halul asta...nici daca ar fi avut dreptate nu ar fi trebuie sa vorbeasca asa, d-apai....

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#54 2009-03-17 19:42:17

persifona
Vizitator

alina_alina a scris:

Bai deci ma scuzi, da ma umfla rasu rotfl rotfl e incredibil baiatu.

Am trecut si eu prin ceva de genul asta acum vreo 2 ani si ceva, cand m-am despartit de ex. A urmat o sesiune de verificat cu buddy spy-ul orele la care eu eram pe net si trimis acuze cum ca mi-o trag cu altu din cauza ca intru la 4 dupa-amiaza pe mess (nu ma intrebati de unde ideile astea geniale rotfl ), telefoane, mesaje, amenintari trimite prijn intermediul mesajelor private de pe un alt forum unde scriam amandoi, cam tot tacamu. Pe mess nu avea cum sa ma streseze pt ca il aveam pe ignore, dar dupa ce mi-a trantit aia ca intru numa la 4 pe mess, mi-am schimbat frumos idul. Timp de jumatate de an am stat pe alt id, pana sa fiu sigura ca s-a calmat nebunu.
Si totul a culminat cu venitul peste mine acasa.. intr-o zi nu am putut iesi din casa sa merg la facultate pentru ca de la 10 pana la 4 (stia ca pe la 4 jumate vin ai mei) a stat in fata usii si a plans si vorbea cate in luna si in stele (il auzeam cand mai treceam pe langa usa in drum spre bucatarie).

Ce am facut eu si te sfatuiesc si pe tine, ignora-l, nu-i raspunde la nimic: tel, mess, msj.. incearca sa iesi din casa doar insotita sa nu te trezesti cu el pe cap si pana la urma o sa-i treaca, e imposibil sa nu.

#55 2009-03-17 21:07:29

life
Hero member
Inregistrat: 2008-05-23

Tot ce trebuie sa faci este,cum au zis si fete,sa ignori tot ce'ti trimite.Nu'i mai raspunde la mesaje spunandu'i sa te lase si etc..pur si simplu nu'i rapunde orice ar zice.
Daca trece la lucruri de genu sa te urmareasca pe unde te duci aici e altceva..te duci la politie,vb cu familia,cu un amic mai big big_smile si de genu.
Nu il mai ameninta si nu'i mai spune sa te lase ca asta ii hraneste dorinta asta de a nu te lasa in pace.Zici ca ai stat o luna fara sa'l bagi in seama? d c dupa aceasta luna ai raspuns la porcariile lui?
Mai asteapta o luna,2,3,10 si se va potoli.
Il tii la ignor si la tel nu rasp si nu te uiti la mesajele care le trimite.Daca te suna de pe un alt nr si e el inchizi si gata.

We Have To Be Strong !!!

#56 2009-03-18 10:26:44

alina_alina
Hero member

mi a mai trimis vreo 3 astfel de mesaje aseara.nu le mai reproduc c n are rost!cum am spus si prin august cand am inceput sa scriu aici,cand eram vazuti impreuna lumea facea ochii cat cepele(si din cauza ca i un tip super arogant si ca fizic).
si eu aseara cand am vazut ce indruga radeam de nu mai puteam.nu stiu de unde am avut puterea!e turbat mai ales cand vine vorba de acest D rotfl
apropo katalyna ca tu mi ai tot spus sa l caut pe D:am facut bine ca l am cautat smile se misca el mai incet dar sigur!

#57 2009-03-18 11:00:51

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

aoleu alina...
clar nu meriti un om ca el... meriti unul muuuuuullltttt mai bun kram
ce dobitoc..
si eu am acelasi sfat ca si fetele: ignore, ignore, ignore...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.