|
Nu esti logat.
Raspundeti-mi si mie va rog...#1 2009-03-17 16:17:34
Raspundeti-mi si mie va rog...Fetele am fost acum o luna la un control ginecologic si nu aveam rana, azi am fost mi-am facut analizele urmatoare : secretie, cultura + antibiograma, la urina si ptr candida din gat...asistenta care mi-a facut analizlele mi-a zic ceva de genu ca am inceput de rana si m-a intrebat daca am sangerat dupa contact si i-am spus ca nu si mi-a zis ca o sa sangerez, cand am ajuns acasa chiar asa a si fost aveam sange pe chilot dar avea o culoare maronie nu era rosu rosu...eu am de mult timp niste mancarimi si usturimi inauntru acolo cred ca este candida...sper sa fie asta si sa nu fie altceva....ultimul contact l-am avut vineri...intrebarea mea este de ce nu am sangerat atunci dupa contact? oare o-i fi sangerat din cauza ca m-a umblat dansa acolo de mi-a luat analiza de secretie ?? Multumesc.. "De la sublim la ridicol nu e decat un pas" (Napoleon Bonaparte) Offline #2 2009-03-17 18:17:22
Re: Raspundeti-mi si mie va rog...Diana, mie ginecologul mi-a spus, dupa ce a recoltat secretie ca voi avea o scurgere maronie, vreo ora asa, insa de mancarimi si usturimi..nu stiu ce sa-ti zic. when the pomp lights up,you shoot. Offline #3 2009-03-17 20:34:00
Re: Raspundeti-mi si mie va rog...Cred ca de la candida sunt mancarimile si usturimile ...stiu ca astea sunt simptome de candida...sper sa fie asta...si cred ca tot din cauza candidei am facut si rana sper sa nu fie ceva grav...abia sambata iau si rezultatele ...multumesc ca m-ai raspuns alexa..cu ajutorul tau ma gandesc si ca nu e 100% rana...poate fi si alta cauza sangerarii... "De la sublim la ridicol nu e decat un pas" (Napoleon Bonaparte) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|