homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cum este posibil asa ceva?

#1 2009-03-17 18:45:01

ella_20
New member
Inregistrat: 2009-02-14

Cum este posibil asa ceva?

Ieri am privit un documentar cu sloganul "Mama, sunt insarcinata!" era, evident, despre mamici foarte si foarte tinere.. 13-16 ani..am ramas socata de toate cazurile care se intampla in lume, dar mi-a atras atentia cazul unei fete de 15 ani, care a aflat ca este insarcinata cand era in a 22-a saptamina si a inceput sa aiba dureri abdominale..
Sincer va zic, nu ma pot calma, mi-e frica de mor..., chiar daca suna atat de aiurea... Ati mai auzit de asa cazuri, pot fi intr-adevar veridice??

O iubita ideala este una care iti ramane fidela, dar incearca sa fie la fel de fermecatoare ca si cum n-ar fi.. smile

#2 2009-03-17 18:48:15

anka9mai
Hero member
De la: Iasi
Inregistrat: 2008-03-28

Re: Cum este posibil asa ceva?

nu stiu ce sa zic ....la 22 de saptamani fatul este deja mare...cam greu de crezut ca nu iti poti da seama de sarcina pana la 5 luni jumatate    :f?rv?nad:

pc  pc

#3 2009-03-17 22:45:11

James
Banat
De la: mă-ta din dulap
Inregistrat: 2009-03-04

ella_20 a scris:

Ieri am privit un documentar cu sloganul "Mama, sunt insarcinata!" era, evident, despre mamici foarte si foarte tinere.. 13-16 ani..am ramas socata de toate cazurile care se intampla in lume, dar mi-a atras atentia cazul unei fete de 15 ani, care a aflat ca este insarcinata cand era in a 22-a saptamina si a inceput sa aiba dureri abdominale..
Sincer va zic, nu ma pot calma, mi-e frica de mor..., chiar daca suna atat de aiurea... Ati mai auzit de asa cazuri, pot fi intr-adevar veridice??

Trageţi-o cu cap. De speriat e doar atunci c?nd o faci nesăbuit, cu toţi inconştienţii (care-ţi pot da şi boli mortale).

Mai bine să taci şi să pari prost, decât să vorbeşti şi să înlături orice dubiu.

#4 2009-03-17 22:51:41

Finesse
Banat
Inregistrat: 2009-01-16

Da. In noaptea cand m-am dus sa imi vad nepotelul nou-nascut, pe hol se plimbau vreo 3 fetite, dupa fata nu le dadeam mai mult de 12-13 ani, tigancuse, evident, cu burtica la vedere. O prietena e medic la nou-nascuti. Vin fete si nasc prematur, feti morti. Afla abia la spital ca sunt insarcinate. Mai si intreaba daca copilul este baiat sau fetita. Apoi pleaca si gata. Asta a fost tot. Daca nu se invata minte sa mai intorc. Unele isi "uita" bebeii perfect sanatosi in spital, iar altele plang ca nasc copii cu malformatii sau nu pot ramane insracinate sad

Goodnight moon

#5 2009-03-17 22:53:06

ela_is_sweet
Sr. member
Inregistrat: 2006-08-10

problema este lipsa totala de informare....multi adolescenti din ziua de azi isi incep viata sexuala fara sa stie ce  implica acest lucru.Multi cred ca stiu totul dar de fapt nu stiu nimic despre contraceptie,bts....de asta se intampla tot felul de cazuri...copii care au la randul lor copii,contacte neprotejate in urma carora te poti alege cu boli pe viata....e trista realitatea ,dar asta este....si ca sa nu mai luam in  calcul ca in scoli problema aceasta se dezbate prea putin spre deloc.....

Publicitate

loading...

#6 2009-03-18 20:01:30

ella_20
New member
Inregistrat: 2009-02-14

Finesse a scris:

Da. In noaptea cand m-am dus sa imi vad nepotelul nou-nascut, pe hol se plimbau vreo 3 fetite, dupa fata nu le dadeam mai mult de 12-13 ani, tigancuse, evident, cu burtica la vedere. O prietena e medic la nou-nascuti. Vin fete si nasc prematur, feti morti. Afla abia la spital ca sunt insarcinate. Mai si intreaba daca copilul este baiat sau fetita. Apoi pleaca si gata. Asta a fost tot. Daca nu se invata minte sa mai intorc. Unele isi "uita" bebeii perfect sanatosi in spital, iar altele plang ca nasc copii cu malformatii sau nu pot ramane insracinate sad

afla la spital ca sunt insarcinate? pai nu sesizeaza lipsa ciclului, sau sunt atat de infantile ca nu-si dau seama de asta? mdaaa....

O iubita ideala este una care iti ramane fidela, dar incearca sa fie la fel de fermecatoare ca si cum n-ar fi.. smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.