homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

La ce sa ma astept dupa ce ma mut cu el?-3

#39 2009-03-18 15:09:45

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

Re: La ce sa ma astept dupa ce ma mut cu el?

maryu a scris:

le spune ca isi dorea sa le sarute..

F le zicea ca isi dorea sa le tuta
asa ca forgetit

hjarta

#40 2009-03-18 15:10:41

mykutza
Moderator
De la: noi de acasica :X
Inregistrat: 2008-03-28

aaa..deci nu e k la noi..m-am linistit big_smile

Sa nu te astepti sa te salut!

#41 2009-03-18 15:11:43

maryu
Hero member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2007-08-27

Loveable a scris:

maryu a scris:

le spune ca isi dorea sa le sarute..

F le zicea ca isi dorea sa le tuta
asa ca forgetit

asta ca asta ca toti spun..citez"daca ai fi langa mine, te as saruta de te as lasa fara aer", "as vrea sa ti spun ceva, dar mai bine cand o sa ne intalnim o sa ti spun..", vorbea cu ea de relatia mea cu el..plus altele..

În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. chicot
What will it take for us to realize,
The more we provoke, winter will come twice...

#42 2009-03-18 15:15:32

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

Pill daca va iubiti si va intelegeti reciproc de la bun inceput si el e un abrbat care sa te respecte si sa te ajute oricand cu orice si tu la fel chiar nu ar trebui sa iti faci griji. Treburile astea casnice, maruntisuri le descoperiti pe parcurs si oricum daca o sa mai iasa scantei uneori din fleacuri sunt convinsa ca o sa treceti peste daca va iubiti.
Important e ca inainte sa faceti pasul sa discutati niste chestii esentiale, care ti se par tie esentiale spre ex. Ca fiecare persoana are niste principii si e bine sa le discutati dinainte.
trebuie sa ai in vedere daca e barbatul alaturi de care vrei sa-ti petreci viata....ca asa sa te muti cu el doar de dragul de a te muta si sa stii ca are niste chestii care nu-ti plac mai bine nu te arunci ca s-ar putea sa suferi mai incolo.
Dar dupa cate ai zis tu se pare ca e ok, tutuisi nu stiu cat de bine ai reusit sa-l cunosti in 4 luni. E cam putin dupa parerea mea.

#43 2009-03-18 15:22:07

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Mai, de cunoscut pe el il cunosc, numai ca inca am socuri dpdv a culturii din care vine. Unele sunt de bine, altele de rau, asa ca nu am nici o idee la ce sa ma astept. AM vbit despre ce vrem de la viata, m-a tarat dupa el sa ii cunosc familia, treaba serioasa. Cred ca dupa cate am citit pe forum i cat am vbit cu prietenele cel mai mult ma sperie pana la urma diferenta asta de cultura. Au niste chestii in ei pe care nu ai cum sa le stii pana nu te lovesti de ele. Si ma intreb daca si in mutatul impreuna au chestii socante lol

Si mama a zis ca e cam repejor, si ca eu sunt cam mica, dar ca nu are cum sa imi spuna nu.... rotfl

Ultima oara a fost editat de PillBlast (2009-03-18 15:25:13)

Publicitate

loading...

#44 2009-03-18 15:25:13

andrulina
Addicted member

Ce chestii legate de cultura sunt de rau?

#45 2009-03-18 15:27:26

Monica999
Hero member
Site

Mai, sunt crescuti f individualisti cu prietenii, de ex eram cu prietenul lui cel mai bun si ne uitam toti 3 la un film, el cumparase chipsuri pt noi, eu jeleuri si prietenul lui nu a venit cu nimic. AM inceput sa mancam si eu tot asteptam sa il serveasca cu chipsuri ca sa il servesc si eu cu jeleuri, dar nimic. Cand am vazut ca nimic si saracu se uita la noi cum mancam l-am servit cu jeleuri dar el tot nu l-a servit cu chipsuri.

SI stiu ca o sa zici ca e egoist, dar dupa am urmarit si toti fac asa. Asa sunt educati.

Ma rog, si mai sunt chestiute asa marunte. NU dau locul la oameni in varsta, si daca tu dai locul oamenii in varsta considera ca le aduci o jignire. NU stiu, ma gandesc ca daca e o dif asa de mare in general de ce nu ar fi si la mutat. Singura chestie pozitiva e ca nici unu nu a mai facut asta deci nu avem idei preconcepute, sper lol

Ultima oara a fost editat de PillBlast (2009-03-18 15:29:32)

#46 2009-03-18 15:28:28

Finesse
Banat
Inregistrat: 2009-01-16

Well, nu e chiar asa de usor statul impreuna tongue Ca o sa va certati des din fleacuri e clar, nu chiar de la inceput, atunci inca mai este euforia noului, ca sunteti doar voi 2. E mai usor intr-o casatorie zic eu: cand fiecare are un serviciu, mai apare un copil ceva, exista tot timpul o ocupatie, si cu atat e mai frumoasa, sa zice, revederea seara, asta daca nu veniti cu nervi de la munca. Zic eu mutatul impreuna poate fi hotarator intr-o relatie. Poate sa duca ori la despartire, ori in timpul cel mai scurt la oficializare.
Si nu vorbeam de libertatea de a iesi, care este absolut obligatorie, facuta cu bun-simt bineinteles, cat de cea a obiceiurilor. Sa inteleaga fiecare ca eu vreau sa dorm cand tu ai chef de iesit; eu vreau sa citesc acum, iar el are chef de ascultat muzica la max; sau eu vreau sa ma uit la teve, iar el sa ne uitam impreuna la un film la pc; mie imi place sa manac in camera si sa rontzai toata ziua una alta, iar lui ii place sa stam la masa sa mancam impreuna, acelasi lucru, gatit impreuna. Cam de asta ar fi vorba cred. smile
Enjoy oricum ar fi smile

Goodnight moon

#47 2009-03-18 15:28:41

andrulina
Addicted member

Important e sa nu fie cu tine asa

#48 2009-03-18 15:31:24

Monica999
Hero member
Site

Finesse, andrulina, va multumesc mutl pt cele scrise, si sper ca totul totul sa iasa bine si sa fim indragostiti pana la adanci batraneti smile

#49 2009-03-18 15:32:38

andrulina
Addicted member

Mult succes si sa va iubiti mereu

#50 2009-03-18 15:33:30

Loveable
Diamond member

maryu, vrei neaparat sa citez si eu?
"lucrez si ma gandesc cum ar fi sa vii la mine sa te pun capra pe birou" smile

hjarta

#51 2009-03-18 15:34:52

andrulina
Addicted member

yikes  wow

#52 2009-03-18 15:37:08

Finesse
Banat
Inregistrat: 2009-01-16

andrulina a scris:

Important e sa nu fie cu tine asa

Asta isi va da seama dupa ce se vor muta impreuna, la fel ca de multe altele smile
Si ea sa fie atenta sa nu se lase, sa nu se complaca in situatia de a sta impreuna cu el, ca si cum ar fi pe vecie. Sa se ingrijeasca ca femeie, ca si la inceputul oricarei relatii, ca si cum ai fi gata mereu sa cuceresti pe cineva. Si orice noutate, schimbare adusa in casa, deja poate deveni un subiect de discutie, in sensul bun, deci placut, care poate omori o eventuala plictiseala aparuta.

Goodnight moon

#53 2009-03-18 15:39:47

Loveable
Diamond member

andru, pe tine te mai socheaza ceva din ce zic eu? smile

hjarta

#54 2009-03-18 15:41:33

AwesomeAngel
Diamond member
Inregistrat: 2008-11-18

Loveable a scris:

maryu, vrei neaparat sa citez si eu?
"lucrez si ma gandesc cum ar fi sa vii la mine sa te pun capra pe birou" smile

adica stai putin, el era gagiul tau si tu ai auzit/citit chestia asta si nu era vorba de tine???  :f?rv?nad:

Ultima oara a fost editat de AwesomeAngel (2009-03-18 15:45:04)

"I may not be perfect, but all parts of me are pretty awesome!" angel

#55 2009-03-18 15:43:46

maryu
Hero member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2007-08-27

rotfl
love, am dat un mic exemplu..nu am spus ca din cauza asta ne am despartit.
sunt multe la mijloc..si cea mai mare a fost faptul ca el nu s a implicat deloc in relatie.si i am si spus si lui..daca e sa o numim relatie, nu este a noastra, este a mea, pt ca eu am tinut loc de dragoste cat pt 2..si cand am inceput sa ma tot satur, se vede unde s a aruns.ca de ajungea de mult aici daca eu nu tineam relatia.el nu facea nimic pt mine, eu tineam loc de sageata lui, nu trebuia sa spun NU la mine trebuia sa existe numai da..am inceput si eu la un moment dat sa simt nevoia de a fi iubita.. sad
poate gresesc, poate nu, dar sunt dispusa sa trec peste anii astia si sa mi gasesc si eu un baiat care sa ma aprecieze, sa nu vada in mine numai defecte(ca el in fiecare zi mi le repeta, si pe deasupra ma facea buna de nimic si ca n am sa ajuns nimic in viata si ca o sa duc o viata mediocra..cum e, sa le auzi in fiecare zi?)i am spus si lui..el acum vede ca a gresit, dar eu nu vreau sa ma intorc si sa traiesc in trecut.daca e sa fim impreuna, ne putem relua relatia si peste 1 an si peste 2...pe el toata lumea il compatimeste, ii plang de mila, eu sunt scoasa vinovata..dar nu mi pasa.pt ca eu cand plangeam si sufeream din cauza lui, nu a stat nimeni sa mi planga de mila..eu plangeam si el radea la telefon grater

În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. chicot
What will it take for us to realize,
The more we provoke, winter will come twice...

#56 2009-03-18 15:46:04

Loveable
Diamond member

ce cunoscute`mi suna smile
nu`i bai... important e ca vrei sa treci peste si sa uiti anii astia...e foarte bine puss

hjarta

#57 2009-03-18 15:46:29

andrulina
Addicted member

pai chestia asta n-am auzit-o love pana acum si nu stiam ca a facut chestii din astea am ramas cu gura cam cascata

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.